АТБ маркет

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Хіба в них ВТМ не «Foods and goods selected», «Своя лінія» та «Розумний вибір»? І нещодавно між ними ще додали «День у день»:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Черкассы
а кто подскажет почему пропала ТМ «Выгодная цена всегда» ? вроде же нормальные были продукты
может у кого есть инфа из первых уст?
Її замінила ТМ "Розумний вибір" якщо не помиляюсь.

Місто
Львів
Помітив, що на касах самообслуговування АТБ інтегрував спам, до корзини автоматично ще додають товари які я не брав. Це хіба не є порушенням правил споживачів?
Замість того, щоб більше людей переходило на самостійний розрахунок і зменшувалось залучення людських ресурсів- все як завжди йде по бороді, не хочете подарункових наборів- стійте в черзі до кас.

Місто
Ужгород
Телефон
Moto G75
до корзини автоматично ще додають товари які я не брав
Так у вас на скріні видно, що автоматично нічого не додають. Лише запитують чи додавати той подарунковий набір в чек.

Місто
Львів
Так у вас на скріні видно, що автоматично нічого не додають.
«Розраховано набір подарункований».
Я можу зрозуміти ще питання чи додати дану пропозицію, але «розраховано» звучить як вже доконаний факт, крім того то зайвий непотрібний крок в інтерфейсі розрахунку.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Хіба в них ВТМ не «Foods and goods selected», «Своя лінія» та «Розумний вибір»? І нещодавно між ними ще додали «День у день»:

Під ТМ «День у День» покупці національної мережі АТБ знайдуть товари, що стануть у пригоді кожен день – серветки, мило, шампуні та інші засоби гігієни, чай та солодощі, кисломолочні продукти та смаколики, а головне без зайвих націнок та переплат. ©

Тобто раніше були зайві націнки і переплати? На які групи товарів?

Місто
Львів
І як давно в АТБ з'явилися каси самообслуговування?
у Львові мабуть з минулого літа/осені перші почали з'являтись, явище не масове, але мабуть в кожному 4му, 5му магазині вже є.

Місто
Черкассы
І як давно в АТБ з'явилися каси самообслуговування?
у Львові мабуть з минулого літа/осені перші почали з'являтись, явище не масове, але мабуть в кожному 4му, 5му магазині вже є.
З'являються у нововідкритих магазинах, чи у існуючих почали ставити?

Місто
Львів
Сьогодні скористався пропозицією
20250317_163644.jpg20250317_163644.jpg

Система вкрай сира, зробив замовлення з додатку АТБ і будь-яка згадка про нього зникла у мить, коли забрав його в аптеці.
Роздумував вже писати у підтримку зі завбачливо зробленими скріншотами, але через годину сертифікат був надісланий вайбером.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Давно уже наблюдаю проблему с рассылкой об акциях АТБ: то что было 100 лет назад добавлено в избранное на сайте, продолжает приходить (хотя давно удалено оттуда). По новым добавленным товарам ничего не приходит.

В рассылке пишут - "Якщо ви не бажаєте отримувати ці листи в подальшому, напишіть нам на [email protected]"
Написал.
Ответ: адрес не найден :LOL: Сообщение не доставлено, так как адрес не найден или не принимает входящие письма.

Ответ удаленного сервера:
550 5.1.1 : Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table

Зверху