Останнє редагування модератором:
Читай пункт 2 у моєму попередньому повідомленні. Навіть якщо один і все зачинено - навіщо міняти гарнітуру, якщо все одно вийдеш з авто і продовжиш нею користуватись?автомобілі вже 10 років як вміють зі смартфона брати звук на акустичну систему.
А це навіщо? Теж комплекс?яблодрочери настільки недолугі
Що міняти? Сів в авто, увімкнув запалення, смартфон сам підключається.Навіть якщо один і все зачинено - навіщо міняти гарнітуру, якщо все одно вийдеш з авто і продовжиш нею користуватись?
Який комплекс? Комплекс кращої думки про людей, ніж вони є?А це навіщо? Теж комплекс?
Не підключається, якщо вже висить на хендсфрі, треба зайти в меню блютус і перемкнути на інший пристрій, або вимкнути навушники, нахіба ці рухи, якщо вже й так звично працює?Сів в авто, увімкнув запалення, смартфон сам підключається.
Комплекс упередженого відношення до тих, хто користується чимось іншим.Який комплекс?
'Ну а тепер вкажи, де я упередженно ставився до яблодрочерів?Комплекс упередженого відношення до тих, хто користується чимось іншим.
Ну, если пользуется, значит никто не жалуетсяа собеседники довольны, когда он говорит в минимально-шумных местах?
'Ну а тепер вкажи, де я упередженно ставився до яблодрочерів?Комплекс упередженого відношення до тих, хто користується чимось іншим.
настільки недолугі, що не можуть спарити смартфон з авто? Я був кращої думки
В мене немає доказів, тому цитую вислів повністю:Ну й навіщо така провокація флуду? Чи є реальні докази, що вони не вміють спарити?
Я не стверджував, я запитував. Відчуваєш різницю?Невже яблодрочери настільки недолугі, що не можуть спарити смартфон з авто?
"Невже "Микола" - представник секс. меншини?" Якщо я запитаю так про будь якого форумчанина або модера - це буде не так образливо, ніж: "Микола - представник секс. меншини".? Це свідома маніпуляція, не треба з’їжджати на "питання".Я не стверджував, я запитував. Відчуваєш різницю?
То вже було післяпісля твого запитання я дав розгорнуту відповідь, чому.
Спірне питання. Одного співрозмовника завжди чутно. А в затичках зазвичай говорять голосніше, ніж коли "вільні вуха".конфиденциальность
Коли я розмовляю, і мене чутно - я можу "фільтрувати" що казати і як вести розмову. Можу розмовляти типу "так" або "ні", або натяками. Тим хто поруч, навіть невідомо хто дзвонить, коли розмова конфіденційна - можна відповісти і домовитись переговорити пізніше. Коли це луна на всю автівку або навіть вулицю - тільки ідентифікація голоса співрозмовника (а деякі системи ще й промовляють ім’я з адрески хто дзвонить) може зіграти погану гру в плані конфіденційності - не треба це всім чути. А ще треба попереджувати співрозмовника, що "гучний зв’язок, фільтруй базар, братело", бо всяке буває, навіщо всі ці шифри, коли можна поговорити через навушники?Спірне питання. Одного співрозмовника завжди чутно.
А как ты представляешь себе, приходит звонок, и за рулем тянешься в кейс, нащупываешь наушник, вытягиваешь его, вставляешь в ухо и принимаешь звонок?едут сами в машине, не разговаривают ни с кем, но с затычками. Причем с двумя.... хотя и один наушник прекрасно справился бы с функционалом разговора.
К твоему сведению, Airpods - вкладыши, они вообще не глушат окружающие звуки.С двумя лучше, но при этом хуже будут слышны шумы дороги и других участников движения....
Зачем его одевать-вынимать постоянно?Одно ухо достается из кейса и ложится в доступное место (подстаканник и т.п) не отвлекает от езды и одевается при звонке.