Останнє редагування модератором:
AGMні якщо стоять поруч з двигуном дохнуть швидко.Минулого року в березні замінив італійський Fiamm який стояв ще зі заводу з 2012р. на аналогічний новий. Купляв в Епіцентрі.
Але це звичайний, не AGM. З AGMів колись хорошими були VARTA D52 Silver Dynamic AGM, Bosch AGM S5 A05, Exide.
Просто дергать ручник,жать педали каждые 5 секунд не вижу смысла. Подъехал, стал на нейтралку. То же самое и в пробке. Через 5 секунд обратное действие.Я це читаю і волосся дибки стає. Стільки всього треба натиснути, вижати, переключити ...Подскажите плиз. А то знакомый сказал, что я не правильно стою на светофорах.
Вообще история такая: я на светофор когда подъезжаю, зажимаю сцепление, включаю первую и держу сцепление вместе с тормозом.
Знакомый говорит типа надо ставить нейтралку и держать только тормоз.
Но мне так удобнее, я просто привык так ездить. И быстрее выходит тронуться на зелёный.
А он говорит, я этим убиваю машину.
Кто из нас прав?
не знаю, я выбираю из двух зол меньшее. В неравномерных тянущихся пробках с частыми подъездами где нельзя катиться на нейтралке, чем часто дергать ручку, я выбираю работать педалями на первой передаче. Я уже менял на одной из предыдущих машин этот подшипник сцепления, ничего там страшного нет, это недорого. Раздолбать коробку передач частыми переключениями это хуже и опаснее.А если пробка хотя бы минут на 5-10, или просто тянучка, где медленно подкатываться надо- тоже стоишь на выжатом сцеплении?
вообще если есть денег на бош то лучше брать бош, но Бош часто подделывают, надо брать в проверенных местах.Но совершенно не ориентируюсь на какого производителя смотреть? Какие сейчас надежные? Или брать тот,у которого самая длинная гарантия?
Точно?) Ручную коробку раздолбать, это надо градом херачить, иначе Солнце раньше остынет)Раздолбать коробку передач частыми переключениями это хуже и опаснее
AGMні якщо стоять поруч з двигуном дохнуть швидко.Минулого року в березні замінив італійський Fiamm який стояв ще зі заводу з 2012р. на аналогічний новий. Купляв в Епіцентрі.
Але це звичайний, не AGM. З AGMів колись хорошими були VARTA D52 Silver Dynamic AGM, Bosch AGM S5 A05, Exide.
Видел как отламывали рычаг, причем не раз видел такое. Даже в Ютубе есть прикол, как на светофоре чувак отломал и говорит, "что делать, у кого то было такое?".Точно?) Ручную коробку раздолбать, это надо градом херачить, иначе Солнце раньше остынет)Раздолбать коробку передач частыми переключениями это хуже и опаснее
Здуру можна і хєр зламати.Видел как отламывали рычаг, причем не раз видел такое. Даже в Ютубе есть прикол, как на светофоре чувак отломал и говорит, "что делать, у кого то было такое?".Точно?) Ручную коробку раздолбать, это надо градом херачить, иначе Солнце раньше остынет)Раздолбать коробку передач частыми переключениями это хуже и опаснее
якщо є можливість, зробіть доручення у нотаріуса від батька, де буде вказано, що авто можна використовувати для поїздок за кордонПідкажіть будь-ласка,хто знає актуальну інформацію
Моя сестра хоче виїхати на декілька днів у Польшу на машині,оформленій на батька
Що їй для цього потрібно мати з документів?Вона їздить на цій машині вже 2 роки,але раніше на ній за кордон виїжджати не доводилось
Пусть не забудет взять несколько карточек моно-привата с баблом на них. (хотя я подозреваю цель поездки именно эта)Підкажіть будь-ласка,хто знає актуальну інформацію
Моя сестра хоче виїхати на декілька днів у Польшу на машині,оформленій на батька
Що їй для цього потрібно мати з документів?Вона їздить на цій машині вже 2 роки,але раніше на ній за кордон виїжджати не доводилось
Подивимось що дійде після розгляду і правок.Данілка порахував недоотриманий прибуток і вирішив, що ми вже перемогли
Кінець нульовому розмитненню: в парламенті зареєстровано "скасувальний" законопроєкт
В ньому всі пільги щодо ввезення транспортних засобів в період воєнного часу скасовуються.auto.24tv.ua
К сожалению, но во все времена было и сейчас тоже это происходит:Подивимось що дійде після розгляду і правок.Данілка порахував недоотриманий прибуток і вирішив, що ми вже перемогли
Кінець нульовому розмитненню: в парламенті зареєстровано "скасувальний" законопроєкт
В ньому всі пільги щодо ввезення транспортних засобів в період воєнного часу скасовуються.auto.24tv.ua
Бо з одного боку машини на фронт потрібні і мито з них брати не на часі, з іншого боку коли ввозять Х5 2022 року без мита, то це теж неадекватно і не має дозволятися.
Ну і велике питання насправді як дозволити ввозити або лише машини на фронт, або принаймні переважно їх і при цьому зробити це простим і прозорим.
Кому война, а кому - мать родная
на фронт все їде як гуманітарка, без платежів. а для особистих потреб вважаю, що то є помилкове рішення - завозити без розмитнення.Бо з одного боку машини на фронт потрібні
Ти ж розумієш що майже неможливо проконтролювати куди поїде машина після ввезення і розмитнення?на фронт все їде як гуманітарка, без платежів. а для особистих потреб вважаю, що то є помилкове рішення - завозити без розмитнення.Бо з одного боку машини на фронт потрібні
Бляха, куча народа сидит без работы. у меня кто в европу не смог выехать работать (знакомые), жены поехали хоть что-то привезти пока денег еще осталось немного. и тут уже зажмут. Банки считают проценты, им все можно, а людям нельзя?Подивимось що дійде після розгляду і правок.Данілка порахував недоотриманий прибуток і вирішив, що ми вже перемогли
Бо з одного боку машини на фронт потрібні і мито з них брати не на часі, з іншого боку коли ввозять Х5 2022 року без мита, то це теж неадекватно і не має дозволятися.
Ну і велике питання насправді як дозволити ввозити або лише машини на фронт, або принаймні переважно їх і при цьому зробити це простим і прозорим.