Останнє редагування модератором:
ну с одной сгоревшей явно будет хуже видноНу а лампи зможуть вирішити питання фар, які втратили прозорість?
там или гуано китайское будет или цена сравнима с ценой всего авто
А взять бу - ну будет второй комплект несветящих фар.
Шо ви кажете Чогось тоді зустрічка така сором‘язлива, що навіть за півтора року не подала жодного сигналу про це. А у вас власне є тут можливість порадити що поставити, та чомусь ви єю не користуєтесь…Ото наставите LED гімна з Алі і сліпите всю зустрічку ніби у вас дальнійПорадьте LED-лампи ближнього світла не за всі гроші світу. Роз'єм Н11. Півтора роки тому замовив комплект на Алі за 10 баксів. Задоволений як слон. Зараз одна лампа перегоріла. Алі в Дніпро не доставляє зараз. Допоможіть будь ласка.
Бери з автостопом однозначно. Дуже зручно вирівнювати тиск в усіх чотирьох колесах. По манометру "на глазок" це значно важче зробити. В мене теж якийсь "Ураган" з манометром. Роз'єм - прикурювач, але в комплекті йдуть крокодили з прикурювачем. Тобто, можна як на акум чипляти, так і від прикурювача.Народ, а хто яким автокомпресором користується? Зрозумів, що актуальна річь, хоч і не часто може знадобитись. Але ось сьогодні зранку виявив підспущене колесо, а ні насоса, ні компресора немає. Дякуючи сусідові, спас. Дав якийсь старезний Elegant, накачав мої 14-ті за дві хвилини. Що здивувало, є автостоп. Виставив необхідний тиск на манометрі, воно докачало до необхідного і вимкнувся. От і хочется щось на кшталт такого взяти. Кто що із сучасного порекомендує?
У мене вже рік "70Mai Air Compressor Lite" і я дуже задоволений.Народ, а хто яким автокомпресором користується?
Narva більш менш за свої гроші.Порадьте LED-лампи ближнього світла не за всі гроші світу. Роз'єм Н11. Півтора роки тому замовив комплект на Алі за 10 баксів. Задоволений як слон. Зараз одна лампа перегоріла. Алі в Дніпро не доставляє зараз. Допоможіть будь ласка.
Отражатель фары реставрируются, начать нужно с этого.на что? Авто снято с производства лет так 20 назад.Може фари варто міняти, а не лампи?У кума mazda 626 нихрена не видно, хочет поставить LED.
там или гуано китайское будет или цена сравнима с ценой всего авто
А взять бу - ну будет второй комплект несветящих фар.
В мене такий згорів після четвертої підкачки (не з 0). Добре, що був на гарантії. Повернули гроші. Взяв RZTK.70Mai Air Compressor Lite
Буває. Я місяць обирав, та перечитав купу сайтів та відгуків про різні компресора. Прийшов до висновку що це надійна річ, та вже рік як не жалкую. У мене великі колеса, тому великий об'єм качати треба та ще тиск 3,5 атм. Цілком задоволений.В мене такий згорів після четвертої підкачки
эт чо как тачка?У мене великі колеса
Який саме?Взяв RZTK.
Такий, з можливістю підключення до клем акумулятора https://rozetka.com.ua/ua/rztk_ac_45/p321755911/Який саме?Взяв RZTK.
Взяв собі такий. Задоволений. Забув той дроч, бігати з кабелем туди-сюди, який тягається по бруду. Не вистачає тільки функції павербанку, про всяк випадок. Крім автомобільних, ще на самокаті Салямі зручно підкачувати до 50 psi, не треба перехідок (хто в темі, китайці, як завжди, там зробили "дупу")))Народ, а хто яким автокомпресором користується?
"тепер ще і компресор заряджати..."Забув той дроч, бігати з кабелем туди-сюди, який тягається по бруду.
Так, але зручність "не тягатись по болоту" переважає))"тепер ще і компресор заряджати..."
В моєму випадку, на будь-якій машині це було не раз на місяць, а раз на два роки, коли на цвях наїхав. Два рази на рік підкачуть на шиномонтажці під час перевзування, цього достатньо для не-емердженсіА машині вистачає раз на місяць заїхати на АЗС, де є накачувальна станція з електронікою.
Ось після перевзування, ну і після великих пробігів, раз на декілька місяців. Тому й заряждати компресор не проблема)під час перевзування