Автомобільна тема

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
В тебе в області багато американських машин, а це кров з очей.
Окрім цього траса Одеса-Рені зараз дуже навантажена фурами, а вони також майже усі або з колгоспним ксеноном, або з ледом. І наче ж усі техогляду підлягають...

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
І наче ж усі техогляду підлягають...
Техогляд в поточному вигляді позбавлений сенсу. Допоки поліція не буде стопати таких на дорозі і виписувати штрафи нічого не зміниться. І то щось мені підказує, що аби штраф можна було виписати, треба продумати і реалізувати процедуру перевірок світла на відповідність технічним специфікаціям авто. Бо максимум поліція у кращому випадку на дорозі зможе перевірити маркування на лампі чи фарі, і то не факт.
Але чекати на покращення у цьому питанні до кінця війни, на жаль не варто.

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
З квітня місяця проїхав 25тис. км. І не помітив тенденцію «про тільки десята машина з нормальним світлом». А моє світло, як виявилося, когось точно сліпить🤯 Хай там як, миру всім, і ні цвяху ні чупа-чупсу.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Нога надёжная, и не садится.
Того року, зимою, лід і слякоть, десь підспустило так, що їхати було стрьомно, був ножний насос, почав качати - але нога виявилась міцніше за насос, ще на льоді він з'їхав, і відламалась "качалка".. добре, що прямо поруч виявилась шиномонтажка із нудьгующими монтажниками і кав'ярнею..)) Більше "теплий ламповий" насос не купляв)

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
З квітня місяця проїхав 25тис. км. І не помітив тенденцію «про тільки десята машина з нормальним світлом». А моє світло, як виявилося, когось точно сліпить🤯 Хай там як, миру всім, і ні цвяху ні чупа-чупсу.
так і заводське світло таке ядрьоне буває... Особливо коли ти на невисокій машині.
А за задні лед-стопи інженерів ауді треба посадити у пеклі у вічну пробку і щоб їм блимали постійно їх витвори у очі.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
інженерів треба посадити у пеклі у вічну пробку
Також тих інженерів, хто втулив тільки один ліхтар заднього хода (а замість іншого поставив той злополучний протитуманний)...

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
І так туди дохле ставлять, а коли один - що взагалі видно? Не у всіх камери стоять..
Ніфіга не видно, навіть якшо в ньому звізду запалити. Мало того, вони ж з не зліва (тіпа сторона водія) стоять, а справа (хоча сторона мало на шо вліяє)
І добре, якшо в лівому сегменті, де протитуманка, біле скло стоїть з червоною лампочкою, шоб ту червону можна було помінять на білу, та проводок протягнуть від лампи ХЗ. А якшо скельце червоне - тіки колхозить якісь додаткові фонарікі.

Не у всіх камери стоять..
Я так і не навчився по камері задом рулити. Зеркла наше всьо...

за задні лед-стопи
От кстаті теж упороті створіння. Шо заважає "прикрутити яскравість" тих же поворотів-стопів при увімкненні габаритів, шоб водіям позаду очі не виїдало? Схемотехніка була б елементарна...

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я так і не навчився по камері задом рулити. Зеркла наше всьо...
Спочатку дуже хотів поставити, а тепер нуйого, максимум парктронік)
Post automatically merged:

в лівому сегменті, де протитуманка
Хіба протитуманка не має бути максимально знизу? То машини якісь браковані..

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Хіба протитуманка не має бути максимально знизу? То машини якісь браковані..
Не про ті туманки. Тут про ті, що позаду, просто стоп-сигнали підвищеної яскравості.

початку дуже хотів поставити, а тепер нуйого, максимум парктронік)
І я хочу. А що там за негаразди з камерами? Ще не чув про проблеми з ними, всім тільки допомогають.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
А що там за негаразди з камерами? Ще не чув про проблеми з ними, всім тільки допомогають.
Шоб чисто по камері рулить, скіли та єкспірієнс потрібні. По зеркалам всі рефлекси напрацьовані. А в камеру - максимум це глянути, шоб бампером нікого не подвинуть, коли міліметри ловиш при паркуванні.

Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L
Я, років двадцять тому, паркувався задом до кущів між інших авто. Під'їхав подивився, вільне місце є і нікого немає, розвертаюсь і починаю задкувати по дзеркалах. Під'їхав до кущів плотнячком, перевірив через заднє скло, все ок. Виходжу з машини, хтось бурчить в кущах. Виявилося, то бомж лазив поза машинами пляшки збирав, і якраз нахилився за однією, позаду мене. Я його не побачив, бо у мене тоді камери та парктроніка не було. Ось я і запхав бомжика у кущі.
Добре усе обійшлося без травм. А якби то була маленька дитина.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Парктронік задній - суперська річ, завжди пхав у машини якщо не було. Але тільки пищалки, цього, як на мене достатьо.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А що там за негаразди з камерами? Ще не чув про проблеми з ними, всім тільки допомогають.
Крім того, що тягнути - колупати обшивку, куди примантулити екран? Колгосп розводити не хочу. Єдиний вихід, міняти магнітолу (на 1дін) з екранчиком, але чи там щось можна буде побачити?

коли міліметри ловиш при паркуванні.
З цим краще впорається парктронік, як на мене..

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Останнє редагування:

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
В тебе в області багато американських машин, а це кров з очей.
Окрім цього траса Одеса-Рені зараз дуже навантажена фурами, а вони також майже усі або з колгоспним ксеноном, або з ледом. І наче ж усі техогляду підлягають...
На Румынию проезд есть через паром ? Или грузовики внутри области ? Много видел зерновозов на выезд в Молдову

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
а коли один - що взагалі видно?
На Авео отлично видно. Даже с передними тонированными стеклами.

Но двумя, конечно, удобнее. А когда камера есть - то пофиг на ту подсветку,

Я так і не навчився по камері задом рулити.
У меня камера (не на Авео) выводит изображение на зеркало, очень удобно. При этом поменяв угол зрения (это не вертеть головой, а посмотреть в то же зеркало "мимо картинки") видно не картинку с камеры, а изображение с зеркала. То есть надо контролировать, как и при езде по зеркалам, правое-левое и центральное зеркало, взгляд вниз на монитор не надо направлять.

Крім того, що тягнути - колупати обшивку, куди примантулити екран? Колгосп розводити не хочу. Єдиний вихід, міняти магнітолу (на 1дін) з екранчиком, але чи там щось можна буде побачити?
Есть магнитолы на 1Din с выезжающим экраном, когда-то у контрагента была еще в 2008-м году.

А как там ту камеру/проводку станавить - лично не знаю, потому что в 2015-м году мне все установили за 400 грн. Но никакого колхоза, зеркало с регистратором вместо штатного, камера вместо штатного плафона подсветки номера, вся проводка под потолком, питание - не от прикуривателя (но не на постоянке, ключ в замке и в первое положение как минимум).

Останнє редагування:
Зверху