Останнє редагування модератором:
Ещё более тупой - это именные номера. Сразу видно iq хозяина, если он ездит с номерами "васек", "папик" итп.І добре - нафіг виділятися? "Золоті" номери на авто - ще більший тупий понт, ніж такий номер телефону.Отримуй номера які і сам ніколи не запам'ятаєш
Та нафіг, навіть даром відмовився б.Не можеш дозволити собі такий номер, не треба заздрити
а 2345, 3456 і т.п. не потрапляють у цю категорію?Комбінації 0123 та 1234 — 10 тис. грн;
Це не по пацанськиа 2345, 3456 і т.п. не потрапляють у цю категорію?
так я шо, я і сам такий - номера такі що і сам іноді підглядую в техпаспорт Кіа не понтовозка вішати на неї чоткі номера.І добре - нафіг виділятися? "Золоті" номери на авто - ще більший тупий понт, ніж такий номер телефону.Отримуй номера які і сам ніколи не запам'ятаєш
В якому році так було? Надсилаєш номер/контакт Вайберомдиктуєш
Дію відкрив і подивився. Хоча я памʼятаю))номера машини - дуже рідко
404 - не знайдено..Не розумію то він хвалиться чи жаліється на нестачу?
Ну, це на битках вони помітні. На нормальних номерах навіть не звертаєш уваги.Мене посміхають наші сучасні КА-КІ, СА-СЕ, СА-КІ.
О, як раз вчора бачив таку Жигу з симпатичною водійкою за кермом2101 на жигу
Симпатична водійка за кермом такої жиги - це вже несимпатично...з симпатичною водійкою за кермом
Мені "метелик" (7997) на мот безкоштовно дістався... і не просив шоб номер якийсь особливий був при переоформленніКомбінації, де однакові перша і третя цифра, друга і четверта цифра; або перша й четверта цифра, друга і третя цифра (наприклад: 1221; 1212) — 4 тис. грн.
Автомобильный номер - это как любой ваш аксессуар, не больше и не меньше.І добре - нафіг виділятися? "Золоті" номери на авто - ще більший тупий понт, ніж такий номер телефону.Отримуй номера які і сам ніколи не запам'ятаєш
Який може бути смак, про що ви? Усі ці "красиві" чи іменні номери - просто понти. А понти - то завжи несмак.Автомобильный номер - это как любой ваш аксессуар, не больше и не меньше.
Просто у одних есть вкус в этом вопросе, а у других он отсутствует.
Якщо б ти побачив ту жигу, так не казав би!Симпатична водійка за кермом такої жиги - це вже несимпатично...з симпатичною водійкою за кермом
Як на мене, понти це невід'ємна частина життя кожного. Але це - дешеві понтиУсі ці "красиві" чи іменні номери - просто понти. А понти - то завжи несмак.
Вы правы, в данном случае вкус напрочь отсутствует.Золотая цепь в палец толщиной на майку - это как любой ваш аксессуар, не больше и не меньше.
Просто у одних есть вкус в этом вопросе, а у других он отсутствует.