Автомобільна тема

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Отримуй номера які і сам ніколи не запам'ятаєш :)
І добре - нафіг виділятися? "Золоті" номери на авто - ще більший тупий понт, ніж такий номер телефону.
Ещё более тупой - это именные номера. Сразу видно iq хозяина, если он ездит с номерами "васек", "папик" итп.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
І добре - нафіг виділятися? "Золоті" номери на авто - ще більший тупий понт, ніж такий номер телефону.
так я шо, я і сам такий - номера такі що і сам іноді підглядую в техпаспорт :) Кіа не понтовозка вішати на неї чоткі номера.
Телефон ще розумію - його частіше диктуєш іншим людям, а номера машини - дуже рідко. Десь у страхових чи коли на паркінги готелей чи СТО заїжджаєш.
Я ще трохи розумію на ретро чи дорогі колекційні машини комбінацію цифр вішати - типу 0911 на Порш чи 2101 на жигу чи 1925 на форд-Т 1925 року, але ж у нас не вибір конкретної комбінації, а "по красоті".

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Maxxx, ну сидить дідо на воротах ділера, ну який вайбер, пише він у паперовий гросбух :) А потім випустить по паперовому пропуску від менеджера.
Доречі от пригадав - на днях бачив у потоці бемеве з номерами СЕ0404КС. Не розумію то він хвалиться чи жаліється на нестачу?

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Мене посміхають наші сучасні КА-КІ, СА-СЕ, СА-КІ.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Комбінації, де однакові перша і третя цифра, друга і четверта цифра; або перша й четверта цифра, друга і третя цифра (наприклад: 1221; 1212) — 4 тис. грн.
Мені "метелик" (7997) на мот безкоштовно дістався... і не просив шоб номер якийсь особливий був при переоформленні

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Автомобильный номер - это как любой ваш аксессуар, не больше и не меньше.
Просто у одних есть вкус в этом вопросе, а у других он отсутствует.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Автомобильный номер - это как любой ваш аксессуар, не больше и не меньше.
Який може бути смак, про що ви? Усі ці "красиві" чи іменні номери - просто понти. А понти - то завжи несмак.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Золотая цепь в палец толщиной на майку - это как любой ваш аксессуар, не больше и не меньше.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Золотая цепь в палец толщиной на майку - это как любой ваш аксессуар, не больше и не меньше.
Вы правы, в данном случае вкус напрочь отсутствует.

Зверху