Останнє редагування модератором:
Та похєр яка жига, мене нудить від тих відер з гайками, хоч нова з минулогоЯкщо б ти побачив ту жигу, так не казав би!
Справедливости ради - купили.спиздили
Ось що цікаво - якщо попередній власник їх придбав за повну вартість (наприклад, 30 тис. грн за 5555), то новий знову має заплатити 30к?"окрім номерних знаків із відповідною комбінацією цифр"
Что нашивали?донашивали...
В якихось новинах так і читавОсь що цікаво - якщо попередній власник їх придбав за повну вартість (наприклад, 30 тис. грн за 5555), то новий знову має заплатити 30к?"окрім номерних знаків із відповідною комбінацією цифр"![]()
Лохів-понтовщиків можна постригти два разиАле трохи надурилово виходить.
Так ціна за місцем реєстрації власника.Як з ціною ОСЦПВ при цьому?
Ні, ти сам при оформленні страховки зазначаєш місце реєстрації власника.Вони бачать в базі по номеру прописку власника?
Лохи, то лохи, а ось держава яка одне і те саме продає по два рази то таке (((Лохів-понтовщиків можна постригти два разиАле трохи надурилово виходить.Але ідея була, думаю, щоб не було спекуляцій - продажу авто плюс гроші за "крутий" номер, краще самі зароблять, ніж баригам віддадуть)) Мене більше цікавить, якщо береш авто з регіону, наприклад, як в Києві ставити на облік з номерами СА? Як з ціною ОСЦПВ при цьому?
так ти не номер купив, а можливість обрати номер, який хочеш з запропонованих на вибірз номером який я теж купляв за гроші,
Ок, обрав. І користуюсь ним, і він якби мій.так ти не номер купив, а можливість обрати номер, який хочеш з запропонованих на вибірз номером який я теж купляв за гроші,![]()
купив ти діамантовий/платиновий номер у моб.оператора, пропустив строк подовження дії номера і оператор його продає по другому колу. і це норм?Ок, обрав. І користуюсь ним, і він якби мій.
Але його тепер продають по другому колу. І це норм?)))
але ти продаєш авто, значить номером не користуєшсяІ користуюсь ним, і він якби мій.
1) номер моб оператора є номером моб операторакупив ти діамантовий/платиновий номер у моб.оператора, пропустив строк подовження дії номера і оператор його продає по другому колу. і це норм?Ок, обрав. І користуюсь ним, і він якби мій.
Але його тепер продають по другому колу. І це норм?)))
Post automatically merged:
але ти продаєш авто, значить номером не користуєшсяІ користуюсь ним, і він якби мій.![]()
так ти не номер крутий купив, а лише можливість його обрати, тобто як місце в черзі за айфоном купляютьз номером який купив на це авто
Так я його і обрав.так ти не номер крутий купив, а лише можливість його обрати, тобто як місце в черзі за айфоном купляютьз номером який купив на це авто![]()
Право власності на держномер належить державі. (ДСТУ 4278:2006.)В якихось новинах так і читавОсь що цікаво - якщо попередній власник їх придбав за повну вартість (наприклад, 30 тис. грн за 5555), то новий знову має заплатити 30к?"окрім номерних знаків із відповідною комбінацією цифр"![]()
Лише не треба платити якщо продаєш авто близькому родичу
В інших випадках — треба
Але трохи надурилово виходить.
СЦ два рази продає одні і тіж самі номери
Якщо перший власник їх купив, то вони вже його, і він може машину з ними продати іншому без питань
Але в них своя логіка