Останнє редагування модератором:
Та похєр яка жига, мене нудить від тих відер з гайками, хоч нова з минулого Совки спиздили не саму найкращу модель Фіату, і клепали то лайно, вже коли світовий автопром пішов далеко вперед. Пиздувата країна, вже 800 років як.Якщо б ти побачив ту жигу, так не казав би!
Справедливости ради - купили.спиздили
Ось що цікаво - якщо попередній власник їх придбав за повну вартість (наприклад, 30 тис. грн за 5555), то новий знову має заплатити 30к?"окрім номерних знаків із відповідною комбінацією цифр"
Что нашивали?донашивали...
В якихось новинах так і читавОсь що цікаво - якщо попередній власник їх придбав за повну вартість (наприклад, 30 тис. грн за 5555), то новий знову має заплатити 30к?"окрім номерних знаків із відповідною комбінацією цифр"
Лохів-понтовщиків можна постригти два рази Але ідея була, думаю, щоб не було спекуляцій - продажу авто плюс гроші за "крутий" номер, краще самі зароблять, ніж баригам віддадуть)) Мене більше цікавить, якщо береш авто з регіону, наприклад, як в Києві ставити на облік з номерами СА? Як з ціною ОСЦПВ при цьому?Але трохи надурилово виходить.
Так ціна за місцем реєстрації власника.Як з ціною ОСЦПВ при цьому?
Ні, ти сам при оформленні страховки зазначаєш місце реєстрації власника.Вони бачать в базі по номеру прописку власника?
Лохи, то лохи, а ось держава яка одне і те саме продає по два рази то таке (((Лохів-понтовщиків можна постригти два рази Але ідея була, думаю, щоб не було спекуляцій - продажу авто плюс гроші за "крутий" номер, краще самі зароблять, ніж баригам віддадуть)) Мене більше цікавить, якщо береш авто з регіону, наприклад, як в Києві ставити на облік з номерами СА? Як з ціною ОСЦПВ при цьому?Але трохи надурилово виходить.
так ти не номер купив, а можливість обрати номер, який хочеш з запропонованих на вибірз номером який я теж купляв за гроші,
Ок, обрав. І користуюсь ним, і він якби мій.так ти не номер купив, а можливість обрати номер, який хочеш з запропонованих на вибірз номером який я теж купляв за гроші,
купив ти діамантовий/платиновий номер у моб.оператора, пропустив строк подовження дії номера і оператор його продає по другому колу. і це норм?Ок, обрав. І користуюсь ним, і він якби мій.
Але його тепер продають по другому колу. І це норм?)))
але ти продаєш авто, значить номером не користуєшсяІ користуюсь ним, і він якби мій.
1) номер моб оператора є номером моб операторакупив ти діамантовий/платиновий номер у моб.оператора, пропустив строк подовження дії номера і оператор його продає по другому колу. і це норм?Ок, обрав. І користуюсь ним, і він якби мій.
Але його тепер продають по другому колу. І це норм?)))
Post automatically merged:
але ти продаєш авто, значить номером не користуєшсяІ користуюсь ним, і він якби мій.
так ти не номер крутий купив, а лише можливість його обрати, тобто як місце в черзі за айфоном купляютьз номером який купив на це авто
Так я його і обрав.так ти не номер крутий купив, а лише можливість його обрати, тобто як місце в черзі за айфоном купляютьз номером який купив на це авто
Право власності на держномер належить державі. (ДСТУ 4278:2006.)В якихось новинах так і читавОсь що цікаво - якщо попередній власник їх придбав за повну вартість (наприклад, 30 тис. грн за 5555), то новий знову має заплатити 30к?"окрім номерних знаків із відповідною комбінацією цифр"
Лише не треба платити якщо продаєш авто близькому родичу
В інших випадках — треба
Але трохи надурилово виходить.
СЦ два рази продає одні і тіж самі номери
Якщо перший власник їх купив, то вони вже його, і він може машину з ними продати іншому без питань
Але в них своя логіка