Останнє редагування модератором:
Із ходовкою усе норм, але звісно були дрібниці, які довелося виправляти. На Драйвері завів бортжурнал, де усе описую, якщо раптом цікаво, то спостерігайтезвіт після заїзду на підйомник, що ж з тією ходовою таки
У мене середній річний пробіг - 12 тисяч, тобто за 16 років було б 192 тисячі, що близько до 188. І я поки далеко не дід.GAS, вибачте але я шось з трудом вірю в машину 2007 року і пробігом 188 в 2023.
Я с аргументами пытался это сказать выше, но в итоге я просто плохой(завидую, скорее всего).300 має бути як не крути...
А сальник полуоси правый?завів бортжурнал, де усе описую, якщо раптом цікаво, то спостерігайте
ТакА сальник полуоси правый?
В декабре 2008 года купил вектру Ц.вибачте але я шось з трудом вірю в машину 2007 року і пробігом 188 в 2023.
99% что проблема не в сальнике, а в разболтанном, изношенном дифференциале(справа полуось более тяжелая и быстрее разбивает правый сальник). Если так, то и новый сальник разобьет, если сейчас просто сальник поменяли и масло залили.ТакА сальник полуоси правый?
Рада громади Ердманнгаузен німецької федеральної землі Баден-Вюртемберг одноголосно ухвалила постанову, яка передбачає штрафи за надто гучне грюкання дверима автомобіля.
Ухвалена постанова щодо "шуму, спричиненого транспортними засобами" передбачає, що житель Ердманнгаузена, який "надмірно голосно зачиняє двері свого автомобіля", повинен очікувати штрафу в розмірі до 80 євро.
Штрафи передбачені й за інші види надмірного автомобільного шуму, наприклад невиправдано довгу роботу двигунів (це стосується також мотоциклів і велосипедів з допоміжними двигунами), а також зайвий шум під час завантаження й розвантаження ваговоза або використання сигналу без потреби.
Особливо, коли пасажири сідають, або виходять - і так дверима - хєрак!! Повбивав би!Да, нам бы такое ...
Якщо Укрсіб - то спроби марні. Через дія.підпис хай пробує, не з першого разуСтолкнулся с интересной проблемой:
Пытаюсь записаться в сервисный центр через Е-запис - всё ок с авторизацией через бэнкайди или дию, а вот у знакомого что бэнкайди, что Дия - после попытки авторизации выдаёт "неизвестная ошибка".
Пробовал на разных устройствах - то же самое. Такое впечатление, что проблема привязана именно к человеку... Очень странно... Колцентр пока не помог, т.к. они не 24/7...
Отпишусь если разберусь с проблемой...
Очень много раз через а-банк и диюподпись... И через кьюар и напрямую... Всё без толку. Имхо, не может быть такого что у одного всё шикарно открывается, а у другого на тех же устройствах - нет, если нет привязки именно к персоне.Якщо Укрсіб - то спроби марні. Через дія.підпис хай пробує, не з першого разуСтолкнулся с интересной проблемой:
Пытаюсь записаться в сервисный центр через Е-запис - всё ок с авторизацией через бэнкайди или дию, а вот у знакомого что бэнкайди, что Дия - после попытки авторизации выдаёт "неизвестная ошибка".
Пробовал на разных устройствах - то же самое. Такое впечатление, что проблема привязана именно к человеку... Очень странно... Колцентр пока не помог, т.к. они не 24/7...
У Дии подпись может истек срок? Точно так же и банк-айди не подтверждается банком, потому что не актуализированы персональные данные. Типа в банковскую онлайн прогу можно войти, платежи там совершать, но банк-айди они не подтверждают...Очень много раз через а-банк и диюподпись
У меня и моего сына было что-то подобное. У меня нормально, сын не может записаться. Начал пошагово выяснять - в чем отличие в действиях. Выяснилось, что используем разные браузеры. Я делал через Хром. Когда он попробовал через Хром, то тоже получилось.Столкнулся с интересной проблемой: