Автомобільна тема

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Це окуповані території, Токмак.
Вони все ржублями міряють.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Ну тоді десь мільйон рублів і поставлять
Зазвичай такі раритети дорого коштують

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Експертне дослідження при перереєстрації відмінили
Постанова 599 від 13.06.23
ЗМІНИ, що вносяться до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів:
За бажанням власника транспортного засобу працівниками Експертної служби МВС або інших державних спеціалізованих установ, що провадять судово-експертну діяльність, які мають присвоєну в установленому Законом України “Про судову експертизу” порядку кваліфікацію судового експерта з правом проведення досліджень за відповідними експертними спеціальностями (далі — фахівці, які проводять експертне дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів), проводиться експертне дослідження транспортного засобу, яке передує державній реєстрації (перереєстрації), зняттю з обліку транспортного засобу.
Експертне дослідження проводиться з метою визначення справжності ідентифікаційних номерів транспортного засобу і реєстраційних документів (виявлення фактів знищення, підроблення або зміни номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів, підроблення реєстраційних документів, що їх супроводжують) і включає огляд транспортного засобу та звірку інформації щодо транспортного засобу, внесеної до реєстраційних документів.
За результатами проведеного експертного дослідження транспортного засобу фахівці, які проводять експертне дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів, невідкладно складають відповідний висновок. Відомості, що містяться в такому висновку, вносяться в день проведення експертного дослідження до Єдиного державного реєстру транспортних засобів.
Перша державна реєстрація транспортних засобів, що були в експлуатації за кордоном, здійснюється виключно після проведення експертного дослідження таких транспортних засобів фахівцями, які проводять експертне дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
GAS, вибачте але я шось з трудом вірю в машину 2007 року і пробігом 188 в 2023. Тим більше лачик - робоча конячка. Навіть і Ваш персональний досвід - тисяч по 20 на рік, у мене десь такий же, для приміру, і ми не таксисти і не кур'єри. Тобто 16 років по 20 тис це 300 має бути як не крути... У мене були дві машини у такому ж віці і одній було 318 тис, другій 272.
Ні, звісно, бувают "сарайні знахідки" з під діда який забув про машину, але така одна на мільйон.
Вибачте що нагоняю. В принципі і 300 якщо доглядати не кризовий пробіг, просто тоді треба увагу як 300 тисячам а не 200.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
GAS, вибачте але я шось з трудом вірю в машину 2007 року і пробігом 188 в 2023.
У мене середній річний пробіг - 12 тисяч, тобто за 16 років було б 192 тисячі, що близько до 188. І я поки далеко не дід.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
300 має бути як не крути...
Я с аргументами пытался это сказать выше, но в итоге я просто плохой(завидую, скорее всего).
Post automatically merged:

А сальник полуоси правый?

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Хлопці, щодо пробігу - та ну не вірте, як на мене - то усі ознаки пробігу відповідають. Так, можна заморочитися й на відмотаному пробігу замінити кермо, накладки педалей, торпеду, карти дверей, ковролин і таке інше. Але заморочуватися отак, щоб продати авто на 500 баксів дорожче? Ну ви себе чуєте? Це ж не та тачка. І не забувайте, що експлуатували її в невеликому містечку. Те, що в мене такі пробіги - то для Рені скоріше виключення (наприклад, в сусіда пробіги до 10 на рік, в кума взагалі до 5 - для них поїхати за 70 км в Ізмаїл - то вже дальня дорога, а я на тій же Славуті пів-України об'їздив)
А сальник полуоси правый?
Так

Місто
Харьков
вибачте але я шось з трудом вірю в машину 2007 року і пробігом 188 в 2023.
В декабре 2008 года купил вектру Ц.
В июле 2018 года мне ее разбили в тотал. На спидометре было 112к
Ездил каждый день на работу.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
GAS, по ренійській трасі до 140—150 мене теж здивувало, як і хлопців з драйверу 😂

по мастилу в коробці.
Давно механіки не було.
є розговори що і в АКПП можна не міняти, але там раз в 60 тис міняти таки треба.
Якщо не помиляюсь, колись чув що в механіці раз в 90 міняти треба.

• Like
Реакції: GAS
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
99% что проблема не в сальнике, а в разболтанном, изношенном дифференциале(справа полуось более тяжелая и быстрее разбивает правый сальник). Если так, то и новый сальник разобьет, если сейчас просто сальник поменяли и масло залили.

• Sad
Реакції: GAS
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Військовим дозволили використовувати автомобілі з правим кермом
Нардепи ухвалили відповідні зміни до Закону "Про дорожній рух".

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Да, нам бы такое ...
У німецькому Ердманнгаузені штрафуватимуть за грюкання дверима авто
Рада громади Ердманнгаузен німецької федеральної землі Баден-Вюртемберг одноголосно ухвалила постанову, яка передбачає штрафи за надто гучне грюкання дверима автомобіля.
Ухвалена постанова щодо "шуму, спричиненого транспортними засобами" передбачає, що житель Ердманнгаузена, який "надмірно голосно зачиняє двері свого автомобіля", повинен очікувати штрафу в розмірі до 80 євро.
Штрафи передбачені й за інші види надмірного автомобільного шуму, наприклад невиправдано довгу роботу двигунів (це стосується також мотоциклів і велосипедів з допоміжними двигунами), а також зайвий шум під час завантаження й розвантаження ваговоза або використання сигналу без потреби.

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Столкнулся с интересной проблемой:
Пытаюсь записаться в сервисный центр через Е-запис - всё ок с авторизацией через бэнкайди или дию, а вот у знакомого что бэнкайди, что Дия - после попытки авторизации выдаёт "неизвестная ошибка".
Пробовал на разных устройствах - то же самое. Такое впечатление, что проблема привязана именно к человеку... Очень странно... Колцентр пока не помог, т.к. они не 24/7...
Отпишусь если разберусь с проблемой...

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Пытаюсь записаться в сервисный центр через Е-запис - всё ок с авторизацией через бэнкайди или дию, а вот у знакомого что бэнкайди, что Дия - после попытки авторизации выдаёт "неизвестная ошибка".
Пробовал на разных устройствах - то же самое. Такое впечатление, что проблема привязана именно к человеку... Очень странно... Колцентр пока не помог, т.к. они не 24/7...
Якщо Укрсіб - то спроби марні. Через дія.підпис хай пробує, не з першого разу

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Якщо Укрсіб - то спроби марні. Через дія.підпис хай пробує, не з першого разу
Очень много раз через а-банк и диюподпись... И через кьюар и напрямую... Всё без толку. Имхо, не может быть такого что у одного всё шикарно открывается, а у другого на тех же устройствах - нет, если нет привязки именно к персоне.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Очень много раз через а-банк и диюподпись
У Дии подпись может истек срок? Точно так же и банк-айди не подтверждается банком, потому что не актуализированы персональные данные. Типа в банковскую онлайн прогу можно войти, платежи там совершать, но банк-айди они не подтверждают...

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
У меня и моего сына было что-то подобное. У меня нормально, сын не может записаться. Начал пошагово выяснять - в чем отличие в действиях. Выяснилось, что используем разные браузеры. Я делал через Хром. Когда он попробовал через Хром, то тоже получилось.

Зверху