Автомобільна тема

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black

Там цiла схема, виявляється. Я-то по заголовку думав, що просто й*бнув нокією у вікно, і їдь собі, а воно он як)

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Это все от возраста зависит. То, что мне казалось красивым в 22 года - сейчас кажется лютой дичью.
Не у всех.
Как раз машины 90-х, начала 2000-х, очень ограниченное количество моделей, мне как нравились тогда, так и сейчас.
Если бы была возможность купить некоторые модели тех времен только что выпущенные с конвеера, не путать со стоявшими без пробега, купил бы и сейчас.
Это как классические джинсы 80-90-х годов, а не современное не пойми что.
Такую как на фото точно бы не купил не тогда, не сейчас.
А вообще - на вкус и цвет товарищей нет.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Это все от возраста зависит. То, что мне казалось красивым в 22 года - сейчас кажется лютой дичью.
Это как классические джинсы 80-90-х годов, а не современное не пойми что.
От блін, і тут денімхеди))) Мені навпаки сучасний масмаркет більше заходить, їх хоч у пральній машині можна випрати, а не те що одразу втрачає колір, та і слім фасон люблю, а не шаравари з 90х. По авто єдиний плюс такого розкрасу, що такі машини дуже рідко викрадають.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Не у всех.
Как раз машины 90-х, начала 2000-х, очень ограниченное количество моделей, мне как нравились тогда, так и сейчас.
Я имею ввиду всевозможные украшательства автомобилей, а не дизайн с завода.

Місто
Київ
Телефон
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR". :ROFLMAO:

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR". :ROFLMAO:
ну и что тут такого?
вы в метро проедьте поржите с Айфонов.
От айфон в метро то как раз и не удивляет. Машина разваливается, но понты наше всё.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR".
ну и что тут такого?
вы в метро проедьте поржите с Айфонов.
От айфон в метро то как раз и не удивляет. Машина разваливается, но понты наше всё.
В чому понти, що власник номеоів має зайві 500₴?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Ну, як кажуть, справа кожного, але ж не краще було б витратити гроші на ремонт авто? Але ж кожен дро...ь як він хочить

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR".
Якщо номери куплялись коли була машина повністю справна і не іржава?
На той час таких номерів не існувало )

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Таврон??? Та ладно. Там випуск ще с фарами від "Оки"

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хоч вбивайте, не розумію, коли пані вішають наклейку "туфельку", навіщо? Сказати всім оточуючим, що за кермом "тупа розкішниця" їде? Це як треба себе не поважати? Якщо новачок, то є встановлений ПДР значок (70).
Або, може панянки таким чином привертають до себе увагу протилежної статі на дорозі? Побачив "туфлю" і вже точно подивишся на світлофорі, хто ж там їде..))

Другий, ще маразматичніший значок - "Baby on board", або "Дитина з нами" - навіщо?? Побачивши це, я точно не буду таранити таке авто, підрізати або витискати до кювету? А з авто без "дітей" я тільки це і роблю.. Яка маячня...
Post automatically merged:

Таврія вже з заводу виходила так собі...😂

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Телефон
Хоч вбивайте, не розумію, коли пані вішають наклейку "туфельку", навіщо? Сказати всім оточуючим, що за кермом "тупа розкішниця" їде? Це як треба себе не поважати? Якщо новачок, то є встановлений ПДР значок (70).
Або, може панянки таким чином привертають до себе увагу протилежної статі на дорозі? Побачив "туфлю" і вже точно подивишся на світлофорі, хто ж там їде..))

Другий, ще маразматичніший значок - "Baby on board", або "Дитина з нами" - навіщо?? Побачивши це, я точно не буду таранити таке авто, підрізати або витискати до кювету? А з авто без "дітей" я тільки це і роблю.. Яка маячня...
Post automatically merged:

Таврія вже з заводу виходила так собі...😂
Ну якщо туфелька одразу простіше сприймають, типу жінка чого кричати чи бібікати. В мене знайома один раз підрізала мужика, той зупинився відкрив вікно і вже хотів почати бикувати, та взяла себе за волосся і показує типу блондика, вираз обличчя мужика одразу змінився, посміхнувся махнув і поїхав далі. А от з дітьми теж не розумію.

Зверху