Останнє редагування модератором:
Не у всех.Это все от возраста зависит. То, что мне казалось красивым в 22 года - сейчас кажется лютой дичью.
От блін, і тут денімхеди))) Мені навпаки сучасний масмаркет більше заходить, їх хоч у пральній машині можна випрати, а не те що одразу втрачає колір, та і слім фасон люблю, а не шаравари з 90х. По авто єдиний плюс такого розкрасу, що такі машини дуже рідко викрадають.Это как классические джинсы 80-90-х годов, а не современное не пойми что.Это все от возраста зависит. То, что мне казалось красивым в 22 года - сейчас кажется лютой дичью.
Я колись такі "лгбтшні" штанці міряв.. В поясі норм, а з нижньої частини ноги ледь стягнувслім фасон люблю
Я имею ввиду всевозможные украшательства автомобилей, а не дизайн с завода.Не у всех.Это все от возраста зависит. То, что мне казалось красивым в 22 года - сейчас кажется лютой дичью.
Как раз машины 90-х, начала 2000-х, очень ограниченное количество моделей, мне как нравились тогда, так и сейчас.
Ти плутаєш слім, та скіні, лгбтше то саме скіні))Я колись такі "лгбтшні" штанці міряв.. В поясі норм, а з нижньої частини ноги ледь стягнувслім фасон люблю
ну и что тут такого?Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR".
От айфон в метро то как раз и не удивляет. Машина разваливается, но понты наше всё.ну и что тут такого?Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR".
вы в метро проедьте поржите с Айфонов.
В чому понти, що власник номеоів має зайві 500₴?От айфон в метро то как раз и не удивляет. Машина разваливается, но понты наше всё.ну и что тут такого?Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR".
вы в метро проедьте поржите с Айфонов.
Якщо номери куплялись коли була машина повністю справна і не іржава?Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR".
На той час таких номерів не існувало )Якщо номери куплялись коли була машина повністю справна і не іржава?Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR".
Для прикладу, колесо дзюрку заклеїти плюс диск підрівняти, десь так коштує.Что в авто можно за 500 грн. отремонтировать?
Таврон??? Та ладно. Там випуск ще с фарами від "Оки"Якщо номери куплялись коли була машина повністю справна і не іржава?Вчора просто проржав. Їде іржава Таврія. Розвалюється. З глушника масляний дим. Но на персональних номерах "TAVR".
Таврія вже з заводу виходила так собі...Якщо номери куплялись коли була машина повністю справна і не іржава?
Щоби підпалити твою дупцю.Хоч вбивайте, не розумію, коли пані вішають наклейку "туфельку", навіщо?
Ну якщо туфелька одразу простіше сприймають, типу жінка чого кричати чи бібікати. В мене знайома один раз підрізала мужика, той зупинився відкрив вікно і вже хотів почати бикувати, та взяла себе за волосся і показує типу блондика, вираз обличчя мужика одразу змінився, посміхнувся махнув і поїхав далі. А от з дітьми теж не розумію.Хоч вбивайте, не розумію, коли пані вішають наклейку "туфельку", навіщо? Сказати всім оточуючим, що за кермом "тупа розкішниця" їде? Це як треба себе не поважати? Якщо новачок, то є встановлений ПДР значок (70).
Або, може панянки таким чином привертають до себе увагу протилежної статі на дорозі? Побачив "туфлю" і вже точно подивишся на світлофорі, хто ж там їде..))
Другий, ще маразматичніший значок - "Baby on board", або "Дитина з нами" - навіщо?? Побачивши це, я точно не буду таранити таке авто, підрізати або витискати до кювету? А з авто без "дітей" я тільки це і роблю.. Яка маячня...
Post automatically merged:
Таврія вже з заводу виходила так собі...Якщо номери куплялись коли була машина повністю справна і не іржава?