Останнє редагування модератором:
У мене тиск за сезон, поки шини на дисках в гаражі чекають на заміну зима / літо, падає з ~2.2 до ~1.9 в кожному. Думаєш, у твоїй докатці він триматиметься? Тим більше, її кожні пів-року точно не перевірятимеш.купив на авторинку докатку, накачав і спокійний.
Если еще не разбиралась, то лет 5 можно не заглядывать. Сейчас прочитал твое сообщение, вспомнил, что у жены в машине докатку не проверял с момента покупки в 2019году. Спустился вниз, проверил. 5,5 лет прошло, накачана как камень(к сожалению, манометра с собой не было, чтоб точно сказать)У мене тиск за сезон, поки шини на дисках в гаражі чекають на заміну зима / літо, падає з ~2.2 до ~1.9 в кожному. Думаєш, у твоїй докатці він триматиметься? Тим більше, її кожні пів-року точно не перевірятимеш.купив на авторинку докатку, накачав і спокійний.
За последние десять лет лежали в машине два фонарика, оба на литии. Один - на 14500, trustfire (были такие популярны, я взял пару, одна почти сразу перестала заряжаться, а вторая шесть или семь зим в машине провела). В 20-м году фонарик забрал домой, а в машину купил второй фонарик, под 18650, которую я из батареи ноутбука Acer 2010-го года вытащил. Ни разу такого не было, чтобы батареи были разряжены, а фонари подводили. Заряжал - ну раз в году, чтобы понимать, что там с батареей.з ліхтариком на акумуляторі в машині відбувається. Коли треба щось підсвітити, виявляється, що АКБ ліхтарика сіла і світить рівно 3 секунди.
Из летних сейчас только одно колесо с таким поведением, а зимних два. И запаска пропускает. Остальные - проверил, как в гараж положил, с таким же давлением назад вытаскиваю. И я почти на 100% уверен, что это ниппели.У мене тиск за сезон, поки шини на дисках в гаражі чекають на заміну зима / літ
Заспокоїли. В мене запаска 2007 року; з багажника пару раз доставав.Maxxx, ну при кожному перевзуванні, осінь-весна... Якщо докатка не лежить в іржавій ніші, сухенька-чистенька і не 1985 року виготовлення, то що їй станеться.
Я понимаю подкачать/накачать одно колесо когда без повреждения покрышки доехать до шиномонтажа нет возможности, но что бы подкачивать четыре колеса насосом на стоянке - это разве что где то в дали от города.Розумію іронічність, але насос потрібний не тільки коли пробив колесо, але й, наприклад, коли температура падає за ніч з +10 до -10 і тиск стає занадто низьким в усіх 4-х колесах. Більше того, в докатці так само буде невідповідний тиск, тож її і саму потрібно буде докачати )
ну фізику ніхто не відміняв поїхати може і поїдете але пожуєте і на смітник. Підкачайте кращеЗаспокоїли. В мене запаска 2007 року; з багажника пару раз доставав.Maxxx, ну при кожному перевзуванні, осінь-весна... Якщо докатка не лежить в іржавій ніші, сухенька-чистенька і не 1985 року виготовлення, то що їй станеться.
Я с самого начала обсуждения говорил, что для эксплуатируемого авто - это единственно правильный вариант. Компрессор на аккумуляторах подойдет для мячей, велосипедов, надувных лодок, мопедов/мотоциклов, неэксплуатируемых авто. В общем для всего, что не имеет своего постоянно подзаряжаемого аккумулятора.читаю за эти насосы, батарейки (съемные, не съемные). Купите обычный автокомпресор и не морочьте голову.
Припаркуватися на асфальті не було можливості?омпресор в багнюці, дріт в багнюці, ти з цим всім бігаєш - теж в багнюці.
Є і те і те. Мобільний компресор набагато зручніший. Звичайний (від акумулятора авто) вже не пам'ятаю коли діставав (т-т-т).читаю за эти насосы, батарейки (съемные, не съемные). Купите обычный автокомпресор и не морочьте голову.
приїхав такий. воно так і повинно бути, що струм стрибає, спочатку показувало ±6А, потім почало знижувати, а в кінці почина інколи стрибати, то ±2А показує, то ±4А? думав, що вона має відносно плавно понижувати з 6А, а не стрибати. скільки по часу воно має заряджати АКБ (60Ач)? Під'єднав о 14-00, показало 50℅, швидко до 80% добігло, зараз вже 19-35 і все ще заряджає...Брав схожий на Алі за 7$, перший ЗП роботою якого залишився задоволеним, справді заряджає до 100%, постійно показує рівень струму який заливає.У когь є досвід по ЗП для автомобільнтх акб, такий варто купляти?
звичайний - свинцово-кислотний. акб нормальний, справнийСебастьян Перейро, а яка батарея, звичайний акум? Акум нормальний, справний?...
донизу йде неплавно, але то 2.2а показує, потім може показувати ±3а, то ±4, потім знову знижується-підвищується...
Я заряджав гель- все плавно- починає з 5.8 і йде донизу, на 1.2 вроді вимикається сам...