Автомобільна тема

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Якщо на трасі, то аби доїхати з п.А в п.Б - то й їдуть 70 км/г
Я за це і кажу. Коли розетка поруч, можна і попєдаліровать.

У тд все-таки обормоти поменше, ход поршня побільше. Номів прілічно, але вони у більш вузькому діапазоні. Турбобєнз поцікавіший в цьому плані, підхват як у дизеля з низів, а крутиться набагато більше.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Кстати, привет пробегу 190тыс(кажется такой ты называл), я тебе говорил, что не может такого быть исходя из тех скудных мелочей, которые были озвучены по машине.
Вот просаженность сидушек еще раз носом в это тычет.
А може все ж таки корейський (а може й китайський) поролон розсохся за 17 років? Бо під чохлами неочікувано виявилося, що бокова підтримка на подушці сидіння в ідеальному стані, що не буває на пробігах 300+ (На фото вона, на велюрі - сліди від чохла). І ні, її не могли міняти, бо болти на сидіннях не крутилися (на болти вже не надам фотопруф, бо міняв сьогодні сідушки, на розборці файні знайшов; все інше - за бажанням). Враховуючи інші ознаки, типу накладок на педалях, стан керма, дверних карт, надписи на важілях двірнику/світла й таке інше - та навіть стан кузова (до речі, фарба усюди заводська, окрім водійської двері - там до 300 мікрон), на капоті, коли я її взяв, навіть сколів не було, вони вже при мені з'явилися - ще одна опосередкована ознака, що машина трасою мало їздила й цілком могла невеликим містом по 10 тис на рік намотувати. Не в усіх же таксопарки в Києвах, є міста по 2-3 кілометри з одного кінця в інший

Ну не може бути такого, щоб тобі з Києва було видніше, ніж мені, вже понад рік володіючи автівкою. Змирися, що ти невірний "діагноз по Вайберу" поставив. Ну або продовжуй стверджувати, що ти правий, якщо твоє "его" не може з цим змиритися :)

photo_2024-09-29_19-36-59.jpg

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
По состоянию сидушек на самом деле не много можно сказать о пробеге.
Сильно зависит какие были чехлы и когда они были надеты, кто ездил за рулем. Если, например, качественные чехлы и поставлены в первые дни после покупки в салоне и ездил какой-нибудь аккуратный хлопчик или девушка, то и на пробегах 400+ сиденья отлично выглядят после снятия чехлов. Получше, чем на этом фото.
Также важно как именно человек садится и выходит из машины. Я, например сажусь и выхожу так, что боковую поддержку не убью и за миллион км, я просто можно сказать не касаюсь ее при посадке и высадке. А есть люди, которые не выходят, а выползают из машины как из трубы, там этой боковой поддержке каюк быстро настает.
То, что не крашена - ни о чем не говорит тоже. У меня был Ланос, который я продал на пробеге 420(или440?) тыс, он весь был не крашеный, капот песком и камнями не побит, т.к. по трассе не мотался. Сидушки под чехлами были с первого дня, просто сняли чехлы, даже химчистить не надо было. И лобовик был тоже родной.
Отдал хлопцам его, поменяли они руль, резинки педалей, кулису КПП, потолок, пластиковые пороги и на рынке продавали они его с пробегом 182тыс(ну как все любят- чтоб меньше 200тыс, не бит- не крашен).
Есть куча других мелочей, по которым можно сложить впечатление об истинном пробеге. И то, это только впечатление, это гарантии не дает.
Диагноз я твоему автомобилю не ставил и не мог бы поставить не глядя, просто много подозрительного было.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
З іншої сторони - нехай трасовий пробіг і принесе цятки на капот, зате двигуну 200 тис по місту чи по трасі - велика різниця.
Особисто я в усі розповіді про 20 літні машини з пробігом 190 не вірю, хіба ти у рідного батька купив цю машину і всі ці роки бачив її. З недавнього - розговорився з таксистом на парковій машині, пежо 301, здається. Їй там роки 2 чи 3, а пробіг на одометрі 376. Ну він і зізнався що власник парку йому пообіцяв нову, а партію із тих на якій він їздить - в мийку, пацанам на скрутку і на автобазар - буде трьохліточка, без сколів на капоті, пробіг 49, один власник.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Особисто я в усі розповіді про 20 літні машини з пробігом 190 не вірю
Ну дивись, я купив авто в Болграді, місто 1.6х2.9 км. Там воно провело 3 роки, до цього 13 років в Ізмаїлі (то вже побільше, 3.5х6 км). Я третій власник. Чому оце мешканцям мегаполісів вважається, що усім добиратися по 20 км в один бік на роботу і 50 км на дачу? Я розумію, "намастити губи" якомусь Пасату Б8 - вкласти 500 баксів, щоб продати не за 10-12, а за 15. Але Лачеті?

З іншої сторони - нехай трасовий пробіг і принесе цятки на капот, зате двигуну 200 тис по місту чи по трасі - велика різниця.
Тут згоден, але теж з огляду на велике й маленьке місто - в нас немає світлофорів і заторів, тож зайві мотогодини не накручуються.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Кілька років тому їхав з Вінниці в районний центр 30 км з таксистом на Логані, який набирає по 4 людини і їздить по кілька разів на день туди-сюди. Всі кнопки, весь пластик обклеєний максимально, пороги, щоб не стерлося і не подряпалось. Логан був останнього покоління, пробіг на одометрі був за 600 тис. км. Потім скручуємо пробіг, все розклеюємо і на продаж. На РІА колись дивився, що Логан схожий продавався, 3 роки було з пробігом 40 тис. км, а ущільнювач дверей водія був стертий до металу(сама гума), там пробігу, мабуть, 400 тис. км. було. По фото тільки це видавало.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я розумію, "намастити губи" якомусь Пасату Б8 - вкласти 500 баксів, щоб продати не за 10-12, а за 15. Але Лачеті?
Профдеформація перекупів. Розповідати, що все скручується.

Це ж як в сімферопольських таксистів під час бухалова була фіча - розповідати, хто на скільки обдурив масквічей.

• Like
Реакції: GAS
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
GAS, ну якщо ти знаєш історію - то можна і ризикнути, тим більше що у малих містах всі всіх знають. Лач в принципі бюджетна машина, тут можна і ризикнути. Але ж згадай скільки у нас машин "з Європи дід в церкву їздив, пригнав для себе". Скільки там тих дідів було і на який круг пішов одометр - таємниця.
А мотогодини на холодну кожні 3 км теж не сказати що санаторій для двигуна :)

Місто
Kalisz
Телефон
Samsung A53 5G
з Вінниці в районний центр 30 км з таксистом на Логані
Толя "Водоканал-Калинівка"? :D
відомий поціновувач Логана... На 1му поколінні наїздив майже 300к, після чого поміняв на друге покоління у рестайлі, і востаннє я з ним їхав в далекому 2018 - вже тоді, менш ніж за 2 роки, він наїхав 200к+.
Але, знову ж таки, навіть 300-400ккм по тій (майже ідеальній) дорозі в режимі щоденної "човникової" їзди 60>100 км/год - геть інша історія, ніж, наприклад, щоденна їзда в +/- тому самому кілометражі "Писарівка-Епіцентр(зах)" (Він) чи там Чабани-Дарниця.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Особисто я в усі розповіді про 20 літні машини з пробігом 190 не вірю
Ваше право. Моїй машині зараз 13 років, пробіг 80 тисяч. Брав з салону, відповідно перший і єдиний власник.
, у батька авто 16 років - пробіг біля 30 т)))

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
у батька авто 16 років - пробіг біля 30 т)))
Є єдиний нюанс, зазвичай такі авто не продаються. Або у випадку продажу, продають знайомим.
Продавав інше авто перед покупкою цього, через авторіа з відносно таким же пробігом. Перекупки там піщали, щоб збити ціну. Купив молодий для дружини, яка щойно отримала ПВ

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
у батька авто 16 років - пробіг біля 30 т)))
Є єдиний нюанс, зазвичай такі авто не продаються. Або у випадку продажу, продають знайомим.
Так і є, дві свої крайні авто я купляв у кума, бо фактично разом з салону забирали, і на очах ці машини були у мене щодня (працювали разом). Перша 5 річка з пробігом 60, друга 5 річка з пробігом 80.
З власного таки досвіду - хорошу машину родичі-знайомі "бронюють" заздалегідь, якщо продавець не заломить ціну (я ніколи з родичами не торгувався ні долара, коли мені машина подобалась). Якщо вона все-таки попадає на авторіа - то улетить за день. Якщо не улетить то не така вона вже і гарна ну або ціна неадекватна.

Зверху