Останнє редагування модератором:
Один раз мені так «підказав» що я чуть під зустрічну фуру не влетів, більше не довіряю.красунчики, які легковушкам позаду правим поворотником підказують, що можна обігнати, або лівим, що ніт.![]()
Судя по тому, что ты во втором случае не понял очевидный знак, то и в первом ты понял все наоборот. Обгонять можно тогда, когда фура показывает тебе правый поворот(ну типа он на обочину съехать хочет)Один раз мені так «підказав» що я чуть під зустрічну фуру не влетів, більше не довіряю.красунчики, які легковушкам позаду правим поворотником підказують, що можна обігнати, або лівим, що ніт.![]()
Є ще легковушки які їдучи назустріч блимають дальнім, типу пропускають для повороту ліворуч, а по факту в радянській школі, як пізніше дізнався, то означало привернення уваги. (я почав маневр ліворуч, а зустрічний Жигуль починає різко гальмувати і старший водій крутить мені пальцем біля висків, типу чого я почав повертати)
Це у радянський школі, так вчили, а вже за часів незалежності, то фак)Один раз был случай - так водила фак в ответ показал.
Може в тебе теж камінець застрягОдин раз был случай - так водила фак в ответ показал.
Он показывал, что у него одна извилина, да и та прямая.Може в тебе теж камінець застряг
а де можна прочитати про 'очевидні знаки' чи ти теж з радянської школи ще?Судя по тому, что ты во втором случае не понял очевидный знак, то и в первом ты понял все наоборот. Обгонять можно тогда, когда фура показывает тебе правый поворот(ну типа он на обочину съехать хочет)
Да по каким понятиям?даже тут по понятиям живутНе по правилам, а по "очевидным знакам"
![]()
Часто по швидкості (зниженню) зрозуміло, який буде маневр (бо бува просто забувають вимкнути поворотник, або сплутав), або в місцях, де постійно їздиш, знаєш вже хто куди може хотіти.Воно то в 90 відсотках поверне
а якщо все ж є по одній смузі в кожному напрямку, назустріч йде глухий потік і один Жигуль з потоку починає сповільнюватись і мигати дальнім?если встречное авто едет не в глухом потоке или поток движется
А как же наполнение бюджета, это у них думают об удобстве для автолюбителя, а у нас как содрать за каждое снятие/регистрацию.Для снятия с учёта, если авто временно не ездит, можно было бы использовать нумерацию, как в Германии сезонные авто:
Справа дописали цифры 04/10 и всё, в ноябре и аж до конца марта ездить нельзя!![]()