Автомобільна тема

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
на мерседесе регулярно диски с ступицам прилипали (да так сильно что даже с откручеными болтами колесо держалось на ступице до удара по нему изнутри другим колесом)
Для цього достатньо зовсім трохи послабити болти/гайки, проїхати 2 метри і загальмувати.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
Ще можна графітовою смазкою. Собі так роблю, за 11 років на жодній машині диски не прикіпіли

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Медной смазкой люминиевые диски на стальные ступицы - самый смак.Потом надо по дороге посыпанной солью поездить для пущего эффекта, и тогда конечно лайфхак с полуоткрученными болтами и торможением перед шиномонтажкой будет весьма кстати.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
  • Wow
Реакції: GAS
Місто
Харьковская область
Медной смазкой люминиевые диски на стальные ступицы - самый смак.Потом надо по дороге посыпанной солью поездить для пущего эффекта, и тогда конечно лайфхак с полуоткрученными болтами и торможением перед шиномонтажкой будет весьма кстати.
Я так робив. За півроку (правда тепла його частина) нічого не стаося, реакції було нуль. Але про всяк випадок замінив на алюмінієве мастило-спрей.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
То щоб зірвати диск зі ступиці, а напівзатягнуті болти - аби диск не вийшов з чату
Якщо перестаратися з розгоном і гальмуванням, то диск може і зрізати незакручені шпільки / болти..))

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Про Мазду я не знаю, я утверждал про модели Укравто и предполагал, что у других так же. Ибо это логично ставить всесезонку когда не знаешь точное время(и даже время года) продажи.
И пока мне не напишут модель резины, пока я не проверю ставилась ли она с завода, пока не заводские характеристики не подтвердят что это строго летняя - меня никто не разубедит
Continental ContiEcoContact 5 ставились с завода на Renault в Украине
p.s. 2018 - 2020 точно

Останнє редагування:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
В різні роки, можливо, різна гума йшла з новими авто. Закупили партію, закінчилась, потім іншого виробника по хорошій ціні

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Тут уже за Sportage від Укравто казали. Так от у мене такий же, із салону, куплений влітку 19 року і на літньому Ханкуку. Добиваю останній сезон.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Шукаємо бета-тестувальників заміни техпаспорта в Дії

У Дії буде нова послуга для автовласників, протестуйте її першими. Якщо ви втратили або пошкодили техпаспорт, змінили дані чи хочете змінити номерний знак — не проблема, уже скоро можна буде зробити це в Дії за кілька кліків.

Команда шукає людей, які першими протестують послугу та дадуть фідбек розробникам.

Долучайтеся до бети, якщо ви старше 18 років, є власником авто, маєте свідоцтво про реєстрацію та біометричний документ в Дії. Щоб стати бета-тестувальником, треба лише зареєструватися за посиланням — https://diia.gov.ua/zamina-tekhpasporta

Забудьте про поїздки в сервісні центри МВС, черги та стрес. З Дією все просто працює.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Коли вони вже зроблять зняття з обліку АМТ через Дію? Ну бляха-муха же, стільки знищенного транспорту після прильотів, а зняти з обліку треба ножками топати в ТСЦ :(

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Зверху