Останнє редагування модератором:
"Засіб", який просто займає місце на парковці. Меблі. Або МАФ..)))автомобиль не средство передвижения, а роскошь
Для цього достатньо зовсім трохи послабити болти/гайки, проїхати 2 метри і загальмувати.на мерседесе регулярно диски с ступицам прилипали (да так сильно что даже с откручеными болтами колесо держалось на ступице до удара по нему изнутри другим колесом)
Я останнім часом, перед зимовим перевзуванням, змащую ступицю мідною пастою, не іржавіє і не залипає.Для цього достатньо зовсім трохи послабити болти/гайки, проїхати 2 метри і загальмувати.
30 років тому віз на 2104 диван))))але виключно на жигуляторах рагулі возили.))
А по чому ще в Киеві всю зиму ізджу?по дороге посыпанной солью поездить
А це ще що за хрінь?лайфхак с полуоткрученными болтами и торможением перед шиномонтажкой
То щоб зірвати диск зі ступиці, а напівзатягнуті болти - аби диск не вийшов з чатуА це ще що за хрінь?лайфхак с полуоткрученными болтами и торможением перед шиномонтажкой
Я так робив. За півроку (правда тепла його частина) нічого не стаося, реакції було нуль. Але про всяк випадок замінив на алюмінієве мастило-спрей.Медной смазкой люминиевые диски на стальные ступицы - самый смак.Потом надо по дороге посыпанной солью поездить для пущего эффекта, и тогда конечно лайфхак с полуоткрученными болтами и торможением перед шиномонтажкой будет весьма кстати.
Якщо перестаратися з розгоном і гальмуванням, то диск може і зрізати незакручені шпільки / болти..))То щоб зірвати диск зі ступиці, а напівзатягнуті болти - аби диск не вийшов з чату
"Недалекому самураю скляний меч не довіряють"Якщо перестаратися з розгоном і гальмуванням, то диск може і зрізати незакручені шпільки / болти..))
Continental ContiEcoContact 5 ставились с завода на Renault в УкраинеПро Мазду я не знаю, я утверждал про модели Укравто и предполагал, что у других так же. Ибо это логично ставить всесезонку когда не знаешь точное время(и даже время года) продажи.
И пока мне не напишут модель резины, пока я не проверю ставилась ли она с завода, пока не заводские характеристики не подтвердят что это строго летняя - меня никто не разубедит
До речі, що в такій ситуації робити? Писати заяву в поліцію, щоб оформили? Який документ мають видати?стільки знищенного транспорту після прильотів
Ну так, там на місті прильотів працюють мобільні пункти поліції.Писати заяву в поліцію, щоб оформили?
Довідку і витяг з ЄРДР. А от що далі з цим робити?!?Який документ мають видати?