Автомобільна тема

Місто
Київ
Знайомий сказав, що іменні номера не фіксіють камери швидкості. Я то розумію, що це дурня:), але ще хочу запитати в шановної аудиторії
Все фіксують, спецом поміняв, може є якійсь лайфхак між О і нулем з рискою я не знаю

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Один час була легенда що не фіксують старі іменні номера, де шрифт ще "не німецький". Але наче на якомусь форумі проскакувало що і той недолік пофіксили.

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Номери звичайні. Користуюсь додатком "камери контролю скорости", недавно проїхав по Україні 2к+ км без жодного штрафу. Доволі коректно попереджує про наявність камер. Не літаю, проте в деяких місцях встановлено обмеження 50, там найчастіше і ловлять...

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Скинте посилання на GP
Post automatically merged:

GreyCat, всі рано чи пізно десь на трасі в селі де 50, проїдуть 74 і привіт :)
Так, можливо і таке. Але 2000+ без платних фотосесій.:cool:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Але 2000+ без платних фотосесій.:cool:
Я за 5 років (чи скіко років тим камерам) намотав по 15 тисяч на рік без штрафів. А в травні провтикав зниження швидкості на об'їзній Рівного... І попав на штраф.

milan27

fiber engineer
Місто
Луцьк
Телефон
OnePlus 10pro 8/128
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
GreyCat, у мене за 10 років тисяч 300, але двічі зловив камеру просто бо трохи завтикав. І знав що там камера, і вейз показував, але - завтикав, на пару км-год перевищив. Всі ми люди, рано чи пізно помиляємося, питання наскільки.

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Минулого року в Кривому Озері, Київ-Одеса на обмеженні 50. Прикро, траса ж наче... І це був перший штраф за швидкість в автоматичному режимі. Причому тільки забрав нову автівку і переганяв додому. До того доволі багато накатав там де, як кажуть, "вовки срати бояться", можливо там камер взагалі немає. Як уже писав, не літаю, стиль водіння скоріше пенсіонерський. Штрафи взагалі дуже давно не отримував, вже і забув що воно за…

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
У мене перший із 3 штрафів був дуже дурний - в правому ряду плотний потік фур на чопській трасі перекрив видимість, і я не побачив знак 50 хоча так можна 110. І тут трукам - добрий день, куди спішите, у вас +60. Ну шо сперечатись, шо є то є - заплатив тут же через термінал з картки (біля КП діло було) і поїхав далі.

Місто
Львів
заплатив тут же через термінал з картки
Я колись так заплатив за заборонену парковку, а поліцай в номері постанови на одну цифру помилився і оплата пішла за якогось волиняку, чия машина поруч стояла.

Потім ноги ледь не по ср.ку сходив, спочатку в поліції, потім чарджбек а Приватбанку замовив, спочатку віддали, а через півроку забрали з формулюванням "держказначейство нікому нічого назад не віддає", а ще через якийсь час прийшов лист від виконавчої служби про арешт машини з-за несплати штрафу. Хоча я вже наступного дня як зорієнтувався у справі, і сплатив його за моєю постановою в касі банку з квитанцією.

Довелося ще до виконавця їхати з отою квитанцією.

Після того - ніколи ніяких оплат штрафів на місці!

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Штраф за перевищення швидкості оплачував через Дію, нараховано 340 грн, сплатив 170 грн, бо відразу і не тягнув кота за крашенки. Повідомлення в Дію приходять оперативно. С - сервіс:chit3:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Потім ноги ледь не по ср.ку сходив,
Що таке "не щастить...")) Виїзджати на автівці раз на місяць, тримати її постійно зі знятою клемою акуму, і втрапити в таку халепу? 😳

Я особисто потрапляв на камери контролю рухаючись із потоком, як стадо, і знав же про них, але бува завтикаєш)

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
чарджбек а Приватбанку замовив, спочатку віддали, а через півроку забрали з формулюванням "держказначейство нікому нічого назад не віддає"
Бо є спеціальна форма звернення, для повернення коштів, помилково сплачених Казначейству, тут чарджбек не працює. Робиться то не швидко, до 2 місяців десь, але - робиться, головне аби підстава була залізна: рішення суду, чи заява від управління з безпеки руху, про закриття провадження по постанові ЛВ12345678. І у призначені платежу, кошти по якому вертаєш, має фігурувати той самий номер постанови, провадження по якій було закрито.

Місто
Львів
Виїзджати на автівці раз на місяць, тримати її постійно зі знятою клемою акуму, і втрапити в таку халепу?
Історія зі штрафом років 8 тому трапилася, тоді ще виїздив з гаражу більш-менш регулярно :)

є спеціальна форма звернення, для повернення коштів, помилково сплачених Казначейству, тут чарджбек не працює. Робиться то не швидко, до 2 місяців
Тоді я того не знав. а у Приватбанку чомусь не розтлумачили. Зателефонував до них, пояснив ситуацію, відразу повернули на картку сплачену суму, попередивши при тому що роблять то "зі своїх як подарунок клієнту" а за результатами стягнення можуть потім забрати.
При тому ані номеру помилкової постанови, штраф за якою сплатив, ані наступну квитанцію про сплату за правильним номером чомусь не спитали, от я і подумав що самі знають що їм треба для повернення коштів.

Виявилося що прохалявили. Повторюю, ще років 8 тому трапилося, та й сума була невелика, можливо щось зараз інакше.

Зверху