Останнє редагування модератором:
Все фіксують, спецом поміняв, може є якійсь лайфхак між О і нулем з рискою я не знаюЗнайомий сказав, що іменні номера не фіксіють камери швидкості. Я то розумію, що це дурня, але ще хочу запитати в шановної аудиторії
Скинте посилання на GP, там кілька додатків з такою назвою.Користуюсь додатком "камери контролю скорости"
Скинте посилання на GP
Так, можливо і таке. Але 2000+ без платних фотосесій.GreyCat, всі рано чи пізно десь на трасі в селі де 50, проїдуть 74 і привіт![]()
Я за 5 років (чи скіко років тим камерам) намотав по 15 тисяч на рік без штрафів. А в травні провтикав зниження швидкості на об'їзній Рівного... І попав на штраф.Але 2000+ без платних фотосесій.![]()
Якщо це була Колоденка, то я теж там попав на камеру. Дуже цікаво знаки там стоять і камера в цікавому місці стоїть.на об'їзній Рівного... І попав на штраф.
Я колись так заплатив за заборонену парковку, а поліцай в номері постанови на одну цифру помилився і оплата пішла за якогось волиняку, чия машина поруч стояла.заплатив тут же через термінал з картки
Що таке "не щастить...")) Виїзджати на автівці раз на місяць, тримати її постійно зі знятою клемою акуму, і втрапити в таку халепу?Потім ноги ледь не по ср.ку сходив,
Бо є спеціальна форма звернення, для повернення коштів, помилково сплачених Казначейству, тут чарджбек не працює. Робиться то не швидко, до 2 місяців десь, але - робиться, головне аби підстава була залізна: рішення суду, чи заява від управління з безпеки руху, про закриття провадження по постанові ЛВ12345678. І у призначені платежу, кошти по якому вертаєш, має фігурувати той самий номер постанови, провадження по якій було закрито.чарджбек а Приватбанку замовив, спочатку віддали, а через півроку забрали з формулюванням "держказначейство нікому нічого назад не віддає"
Історія зі штрафом років 8 тому трапилася, тоді ще виїздив з гаражу більш-менш регулярноВиїзджати на автівці раз на місяць, тримати її постійно зі знятою клемою акуму, і втрапити в таку халепу?
Тоді я того не знав. а у Приватбанку чомусь не розтлумачили. Зателефонував до них, пояснив ситуацію, відразу повернули на картку сплачену суму, попередивши при тому що роблять то "зі своїх як подарунок клієнту" а за результатами стягнення можуть потім забрати.є спеціальна форма звернення, для повернення коштів, помилково сплачених Казначейству, тут чарджбек не працює. Робиться то не швидко, до 2 місяців