Автомобільна тема

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
В моєму випадку авто купувалось в Полтаві, переїхало в Одесу з номерами ВІХХХХНС
З таким підходом до видачі номерів, вже можна взагалі відмовитись від регіональності, і видавати за бажанням на вибір.. Бо раніше коли AC їхало на дві смуги, я казав таку приказку: "Я приїхав із Волині - їду я посередині", то тепер це й корінний киянчик(ка) може бути))

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Якшо хтось з іншої - вже болт, лишити старі номери не можна.
Давно вже не так. В Дніпрі купили автівку з номерами АІ, залишили собі по приколу без проблем.

Скажу більше, якщо ти, полтавчанин, купуєш автівку умовно в Волинській області, то номери отри маєш саме Волинської обасті, а не по свой прописці/реєстрації!

В мене 2 роки тому кум поїхав за автівкою зі столиці в Одесу, ну звісно отримав одеські номерні знаки, запитав його чи не думає міняти на київські, каже ні нащо? Проходить тиждень, він поїхав на дачу під Києвом і його на КПП зупинили і вручили повістку (я так зрозумів зупиняли всіх у кого номера не Києва чи області) в нього троє дітей, але відстрочку тоді він ще не зробив, проходить зовсім трохи часу і він на київських номерах)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Місто
Полтава
Місто
Куликовка
Ну це якшо прописка реєстрація в обох у одній області... Якшо хтось з іншої - вже болт, лишити старі номери не можна.
Повна херня, я купувала машину через дію місяць тому. Номери дало лишити київські.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Ну це якшо прописка реєстрація в обох у одній області... Якшо хтось з іншої - вже болт, лишити старі номери не можна.
Повна херня, я купувала машину через дію місяць тому. Номери дало лишити київські.
Ну так 10 разів обговорили інформація Паука застаріла років 9 тому та думаю і пізніше при купівлі машини номера можна було лишити якщо новий власник з того самого регіону що і старий, зараз цю норму прибрали, і можна лишити старі будь якого регіону, або якщо продаж через дію лишити старі, або отримати нові, але тільки в форматі DI

Останнє редагування:
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Sanic, це не моя інформація застаріла :) Я у 24 році продав і купив машину через Дію, про що описав вище. В СЦ МВС номера не по реєстрації а по місцезнаходженню СЦ стали видавати не так давно, може кілька років, не 9.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Sanic, це не моя інформація застаріла :) Я у 24 році продав і купив машину через Дію, про що описав вище. В СЦ МВС номера не по реєстрації а по місцезнаходженню СЦ стали видавати не так давно, може кілька років, не 9.
Я ж написав що мабуть і пізніше, просто 9 років назад я точно знаю що таке було, а от 2 роки назад вже точно ні, тому норму прибрали десь між 2016 і 2023 точнішої інфи в мене немає, тільки особистий досвід.

сорі не ти а Паук писав.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05

Основним нововведенням, що запроваджується, є зміна визначення адміністративно-територіальної належності транспортного засобу, а саме не за місцем прописки власника, як було дотепер, а за місцем здійснення реєстрації (перереєстрації) транспортного засобу.

Новина від 24 Березня 2021

Я думаю з таким підходом з часом все більше буде частка номерів великих міст або областей де вони є, - Київ, Львів, Одеса, Дніпро, де є автосалони, авторинки, бариги ну і банально більше машин. А області типу Чернігівської чи Кіровоградської стануть рідкістю, бо ну не кожен купить машину в Києві, а в Кропивницькому піде міняти номера на місцеві. Особливо якщо з часом там уже буде купа машин на київських номерах. Згоден з думкою, що можна було б уже і якісь наскрізні серії робити, без прив'язки, бо уже бази, планшети, камери, інфа швидко шукається.
Так зробили відносно не так давно приміром, Італія (1994), Іспанія (2000) - там до війни зустрічав корчі ще на старих номерах з прив'язкою до міст чи провінцій, а нові номера вже суцільні.
З іншої сторони цікаво чому від "територіального" принципу не віходять держави зі значним автопарком як Німеччина (по містах) або Франція (по провінціях).

Останнє редагування:
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
А я оце останнім часом був двічі в Черкасах на своїх "продав паї купив АІ" і помітив наскільки в провінції іздять спокійніше. В основній масі, звісно, бо деякі черкаські якщо виберуться в Київ то оджигають. Але на світлофорах в основному стартують на впевнений зелених з динамікою загруженого танкера, а не як в Києві - тільки пожовтіло, уже всі летять з лонча :) Десь таке ж було враження коли пожив кілька місяців у Франику.

Місто
Львів
📲У «Дії» відновили дві онлайн-послуги для водіїв після тижневої перерви

У застосунку «Дія» знову доступні послуги із заміни техпаспорта та перереєстрації транспортних засобів. Ці функції були недоступні для користувачів з 4 серпня через технічні збої.

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Мало это ВВ
АН ещё норм )
У Вінниці ВВ не бачив дуууже давно. АН бачу інколи, але там старі авто (номера старі, ще не сині) та прям мало їх… Зате почали більше зʼявлятися АЕ-КЕ (Дніпро) та АР (Запоріжжя), і це тривожить… Люди не вірять у Партію Z та й переїжджають у Вінницю, а це ж середина неньки… центр…

Місто
Odesа
prokzam, я ВВ прям сегодня видел. Но да, их совсем мало осталось
А так больше всего у нас Николаева и Херсона
Плюс сейчас разные туристы катаются, и Киев и Днепр
Post automatically merged:

переїжджають у Вінницю, а це ж середина неньки… центр…
Люди спасают свои жизни. Ничего удивительного

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
У Вінниці ВВ не бачив дуууже давно. АН бачу інколи, але там старі авто (номера старі, ще не сині) та прям мало їх… Зате почали більше зʼявлятися АЕ-КЕ (Дніпро) та АР (Запоріжжя), і це тривожить… Люди не вірять у Партію Z та й переїжджають у Вінницю, а це ж середина неньки… центр…
Тепер чекаємо статистику від ПотапаПапа по Чернівцям ;) Свої автівки чур не рахувати :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
разные туристы катаются, и Киев и Днепр
Не різні, а "безсмертні" - з бронями та відстрочками)))
Post automatically merged:

переїжджають у Вінницю
Вже ~1000 USD м.кв...

Зверху