Останнє редагування модератором:
З таким підходом до видачі номерів, вже можна взагалі відмовитись від регіональності, і видавати за бажанням на вибір.. Бо раніше коли AC їхало на дві смуги, я казав таку приказку: "Я приїхав із Волині - їду я посередині", то тепер це й корінний киянчик(ка) може бути))В моєму випадку авто купувалось в Полтаві, переїхало в Одесу з номерами ВІХХХХНС
Давно вже не так. В Дніпрі купили автівку з номерами АІ, залишили собі по приколу без проблем.Якшо хтось з іншої - вже болт, лишити старі номери не можна.
Скажу більше, якщо ти, полтавчанин, купуєш автівку умовно в Волинській області, то номери отри маєш саме Волинської обасті, а не по свой прописці/реєстрації!
вот так вот... Годы идут, и уже номера АН не в тренде и даже не упоминаются в контексте поведения на дорогеБо раніше коли AC їхало
Ти помиляєшся, у мене на парковці, і навколо будинку АН,АХ, повно. ВВ жодноговот так вот... Годы идут, и уже номера АН не в тренде и даже не упоминаются в контексте поведения на дороге![]()
Повна херня, я купувала машину через дію місяць тому. Номери дало лишити київські.Ну це якшолишити номерпропискареєстрація в обох у одній області... Якшо хтось з іншої - вже болт, лишити старі номери не можна.
Ну так 10 разів обговорили інформація Паука застаріла років 9 тому та думаю і пізніше при купівлі машини номера можна було лишити якщо новий власник з того самого регіону що і старий, зараз цю норму прибрали, і можна лишити старі будь якого регіону, або якщо продаж через дію лишити старі, або отримати нові, але тільки в форматі DIПовна херня, я купувала машину через дію місяць тому. Номери дало лишити київські.Ну це якшолишити номерпропискареєстрація в обох у одній області... Якшо хтось з іншої - вже болт, лишити старі номери не можна.
Я ж написав що мабуть і пізніше, просто 9 років назад я точно знаю що таке було, а от 2 роки назад вже точно ні, тому норму прибрали десь між 2016 і 2023 точнішої інфи в мене немає, тільки особистий досвід.Sanic, це не моя інформація застарілаЯ у 24 році продав і купив машину через Дію, про що описав вище. В СЦ МВС номера не по реєстрації а по місцезнаходженню СЦ стали видавати не так давно, може кілька років, не 9.
Це буде своєрідним картбланшем - ну не місцевий я...
У «Дії» відновили дві онлайн-послуги для водіїв після тижневої перерви
У застосунку «Дія» знову доступні послуги із заміни техпаспорта та перереєстрації транспортних засобів. Ці функції були недоступні для користувачів з 4 серпня через технічні збої.
Реально мало їх зараз.уже номера АН не в тренде
У Вінниці ВВ не бачив дуууже давно. АН бачу інколи, але там старі авто (номера старі, ще не сині) та прям мало їх… Зате почали більше зʼявлятися АЕ-КЕ (Дніпро) та АР (Запоріжжя), і це тривожить… Люди не вірять у Партію Z та й переїжджають у Вінницю, а це ж середина неньки… центр…Мало это ВВ
АН ещё норм )
Люди спасают свои жизни. Ничего удивительногопереїжджають у Вінницю, а це ж середина неньки… центр…
Тепер чекаємо статистику від ПотапаПапа по ЧернівцямУ Вінниці ВВ не бачив дуууже давно. АН бачу інколи, але там старі авто (номера старі, ще не сині) та прям мало їх… Зате почали більше зʼявлятися АЕ-КЕ (Дніпро) та АР (Запоріжжя), і це тривожить… Люди не вірять у Партію Z та й переїжджають у Вінницю, а це ж середина неньки… центр…
разные туристы катаются, и Киев и Днепр
Вже ~1000 USD м.кв...переїжджають у Вінницю