Останнє редагування модератором:
Про яку саме мова? Їх там дофіга більш дешеві кожен день із зеленою пташкою, та більш дорогі з червоною https://auchan.ua/ua/omyvateli-stekla/l/brand-auchan-auchanredbird-auchangreenbird/А хто накине гівна на Ашанівську омивачку? Я не дуже перебірливий, але за свої гроші - топ.
Влітку не дуже добре мошку зі скла змиває, але я ще жодної не бачив, яка б нормально мошку змивала.
Звісно, можливо це не тільки від впливу спиртів, але існують омивачки, від яких реально стає "дурно". Особливо, якщо їдеш в авто, в яких весь "аромат" одразу затягує в салон і потім пічка ганяє по салону ту заразу всю поїздку.При тій концентрації парів нічого він не впливає.
в таких авто рекомендую заливать в омывачку вискарь или коньячок. Не замёрзнет на морозе и приятно ехать.Особливо, якщо їдеш в авто, в яких весь "аромат" одразу затягує в салон і потім пічка ганяє по салону ту заразу всю поїздку.
А ще краще, в себе залити, і нікуди не їхати.в таких авто рекомендую заливать в омывачку вискарь или коньячок. Не замёрзнет на морозе и приятно ехать.
Саме ця омивачка на -10 бризкає добре і не густіє, ось було перевірено. І на заднє скло теж ллється, хоча там траса довше, більше шансів загустіти/ замерзнути.на -20 вже на -7 стає густий. Форсунки бризкають виключно на нижню половину скла. Тому омивачі типу "Аляска" я не беру.
Я думаю, що на якість розпилення впливає також тип форсунки та тиск напору насоса. Якщо у вас норм, то нехай. Я просто написав, що ізопропанол густіший за етанол.Саме ця омивачка на -10 бризкає добре і не густіє, ось було перевірено. І на заднє скло теж ллється, хоча там траса довше, більше шансів загустіти/ замерзнути.на -20 вже на -7 стає густий. Форсунки бризкають виключно на нижню половину скла. Тому омивачі типу "Аляска" я не беру.
Хіба там такий вже топ по ціні? Вже плюс-мінус як на АЗС. Враховуючи, що взимку розхід значно зростає, то платити ще за літр омивачки як за 2 літри газу (або літр бензу) якось не хочеться... Дивився на зимову.з червоною пташкою.
Можливо, форсунки штатні, сцуть звичайним струменем, на "модні" з аліка не міняв.впливає також тип форсунки