Акордбанк

Місто
Одесса
Причина: онлайн-підтримка
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
abx, вона хоч красива була? )

Як варіант, пиши офіційну скаргу. Може допоможе.

• Like
Реакції: abx

abx

Місто
Сіверськ -> Одеса
Телефон
Samsung M21
Закінчення історії.

Подав заявку на КЛ. Прийшла відмова, як і багатьом тут на форумі. Слідом зателефонувала вже адекватна дівчина з підтримки, і повідомила про позитивне рішення. І все одно завтра чимчикувати до відділення підписувати папірці

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Сумніваюсь, з огляду на те що отримати кред. ліміт і юзати їх кешбек після 22р в них стало не реально, думаю це не їх бізнес.
При невдалій спробі встановлення кредитного ліміту по телефону сказали, що з 4+ кредитками в інших банках - точно ніт.

Місто
Киев
Сумніваюсь, з огляду на те що отримати кред. ліміт і юзати їх кешбек після 22р в них стало не реально, думаю це не їх бізнес.
При невдалій спробі встановлення кредитного ліміту по телефону сказали, що з 4+ кредитками в інших банках - точно ніт.
Прямо так і сказали?)
Мабуть розмовляли з самим головним по ризикам у банку?😄

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Прямо так і сказали?)
Мабуть розмовляли з самим головним по ризикам у банку?😄
Я в додатку спробував підняти ліміт. Мені перетелефонували з банку.
Задали буквально 3 запитання: про працевлаштування, бажану суму ліміту та на яку картку. Далі сказали, що буде запит в УБКІ. Потім відмова (одночасно прийшла СМС про відмову від банку).
І далі коментар працівника про 4+ кредитки як можливу причини відмови. І порада закрити зайві кредитки та спробувати через 30 днів в Аккорді.
Думаю, що це хтось з андеррайтингу: вони знають логіку встановлення, і наче не повинні шифруватись, як фінмон (окрім випадків "чорних списків" і т.п.)

Місто
Киев
Я в додатку спробував підняти ліміт. Мені перетелефонували з банку.
Задали буквально 3 запитання: про працевлаштування, бажану суму ліміту та на яку картку. Далі сказали, що буде запит в УБКІ. Потім відмова (одночасно прийшла СМС про відмову від банку).
І далі коментар працівника про 4+ кредитки як можливу причини відмови. І порада закрити зайві кредитки та спробувати через 30 днів в Аккорді.
Думаю, що це хтось з андеррайтингу: вони знають логіку встановлення, і наче не повинні шифруватись, як фінмон (окрім випадків "чорних списків" і т.п.)
Забудьте і не додумуйте нічого.
Не можуть працівники колцентру знати як працює скоринг і, тим більше, деталі вашої перевірки.
PS у мене тільки в Сенсі відкрито 3 кредитки, і по інших банках 3 кредитки, в тому числі Акорд з лімітом 50к - за гіпотезою, мали б закрити вже мені, але ніт - навіть апсел виходило зробити при наявності всіх інших кредиток.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Карманник, коли ти отримував кредлім в Акорді, скільки в тебе було відкритих кредитних ліній?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
апсел виходило зробити
Сірьозно, сам себе розвів?

Definition of upsell​

persuade a customer to buy something additional or more expensive.

Як вже натякали вище, раніше Акорд був зацікавлений у клієнтах, тому легше роздавав КЛ до карток, а згодом їх основна діяльність змістилася в інкасацію.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Місто
Киев
Кочевник,
та не пам'ятаю прям точно, у 22 році там же були вже і нині успокоівшиєся банки. Сенс, Приват, Пумб, Спорт, Моно, Обанк, Форвард.
І порахуйте

Зверху