Акумулятори для мобільних телефонів

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Хочу замінити акумулятор в телефоні Samsung S10e.
Замена в этой модели настолько проста, что я бы постеснялся в сервис его отдавать для этого.
Разве что если цель именно оригинал поставить. Но тогда и думать нечего - отдавать надо только в официальный сервис

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Хочу замінити акумулятор в телефоні Samsung S10e.
Замена в этой модели настолько проста, что я бы постеснялся в сервис его отдавать для этого.
Разве что если цель именно оригинал поставить. Но тогда и думать нечего - отдавать надо только в официальный сервис
Кожен має займатись своєю справою. Мені дешевше вийде, щоб хтось це зробив, ніж я витрачу пару годин свого робочого часу на це.
Крім того, телефон вологозахищений. Після самостійної заміни часто ця властивість втрачається.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
В офіціалів 1910/2480 грн. Офіційна/неофіційна модель. Вони приймають Новою поштою.
Может и принимают, но точно не везде. В СЦ на Крещатике и в Республике - не принимают по НП, сталкивался.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Яка зараз орієнтовна вартість перепакувати батарею на дореволюційному планшеті ACER A500 (Li-Po 3260 mAh battery)?

Місто
Kyiv
Яка зараз орієнтовна вартість перепакувати батарею на дореволюційному планшеті ACER A500 (Li-Po 3260 mAh battery)?
В Києві на кардачах 2700 грн за Делл востро. Пакують Sanyo. Якщо підійде пошукаю контакти. Доречі я сплачував з рахунку на ФОП

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Подскажите к кнопочному телефону батарею, что б более менее. Раньше брал камерон сино, сейчас не знаю какие они.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Вик Влад, торік шукав для LG A390 2013 року BL-44JH (1700 mAh). Узяв Power Plant. Начебто не гірше старої.
Не гірша старої вбитої, чи старої коли вона ще була новою? :) Посмотрел такой как мне надо сейчас нет. Телефон ерго называется, но там стоит батарея типа BL5C, на сколько я понял по размерам.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Вик Влад, не гірше старої майже нової. BL-5C для Nokia 2730 купував десь роки 1,5 тому - Craftmann. Сподіваюсь, що не підробка. Як на мене, слабенький акум - як і рідний. BL-5C за 100 гривень з "Аврори" до уваги не беремо. :cool:

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Вик Влад, не гірше старої майже нової. BL-5C для Nokia 2730 купував десь роки 1,5 тому - Craftmann. Сподіваюсь, що не підробка. Як на мене, слабенький акум - як і рідний. BL-5C за 100 гривень з "Аврори" до уваги не беремо. :cool:
То Craftmann слабенька? Рідна ерго тримала 7 днів. Щось таке взяти хоч 5 щоб тримала. Камерон сино бачу є до нині, але щось в останній раз вона була не дуже. Тим більш прошло років 7. Не знаю як зараз.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Вик Влад, не взагалі Крафтманн слабенька - а конкретна модель BL-5C, що Крафтмана, що іншого виробника (там взагалі лотерея). Ну психував я заряджати раз в півтори доби Нокію. А от А390 юзав безжалісно - і 1700 вистачало на 5 діб легко та з запасом.

Зверху