Акумулятори для мобільних телефонів

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Хочу замінити акумулятор в телефоні Samsung S10e.
Замена в этой модели настолько проста, что я бы постеснялся в сервис его отдавать для этого.
Разве что если цель именно оригинал поставить. Но тогда и думать нечего - отдавать надо только в официальный сервис
Кожен має займатись своєю справою. Мені дешевше вийде, щоб хтось це зробив, ніж я витрачу пару годин свого робочого часу на це.
Крім того, телефон вологозахищений. Після самостійної заміни часто ця властивість втрачається.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
В офіціалів 1910/2480 грн. Офіційна/неофіційна модель. Вони приймають Новою поштою.
Может и принимают, но точно не везде. В СЦ на Крещатике и в Республике - не принимают по НП, сталкивался.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Яка зараз орієнтовна вартість перепакувати батарею на дореволюційному планшеті ACER A500 (Li-Po 3260 mAh battery)?

Місто
Kyiv
Яка зараз орієнтовна вартість перепакувати батарею на дореволюційному планшеті ACER A500 (Li-Po 3260 mAh battery)?
В Києві на кардачах 2700 грн за Делл востро. Пакують Sanyo. Якщо підійде пошукаю контакти. Доречі я сплачував з рахунку на ФОП

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Подскажите к кнопочному телефону батарею, что б более менее. Раньше брал камерон сино, сейчас не знаю какие они.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Вик Влад, торік шукав для LG A390 2013 року BL-44JH (1700 mAh). Узяв Power Plant. Начебто не гірше старої.
Не гірша старої вбитої, чи старої коли вона ще була новою? :) Посмотрел такой как мне надо сейчас нет. Телефон ерго называется, но там стоит батарея типа BL5C, на сколько я понял по размерам.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Вик Влад, не гірше старої майже нової. BL-5C для Nokia 2730 купував десь роки 1,5 тому - Craftmann. Сподіваюсь, що не підробка. Як на мене, слабенький акум - як і рідний. BL-5C за 100 гривень з "Аврори" до уваги не беремо. :cool:

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Вик Влад, не гірше старої майже нової. BL-5C для Nokia 2730 купував десь роки 1,5 тому - Craftmann. Сподіваюсь, що не підробка. Як на мене, слабенький акум - як і рідний. BL-5C за 100 гривень з "Аврори" до уваги не беремо. :cool:
То Craftmann слабенька? Рідна ерго тримала 7 днів. Щось таке взяти хоч 5 щоб тримала. Камерон сино бачу є до нині, але щось в останній раз вона була не дуже. Тим більш прошло років 7. Не знаю як зараз.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Вик Влад, не взагалі Крафтманн слабенька - а конкретна модель BL-5C, що Крафтмана, що іншого виробника (там взагалі лотерея). Ну психував я заряджати раз в півтори доби Нокію. А от А390 юзав безжалісно - і 1700 вистачало на 5 діб легко та з запасом.

Місто
Днепр - Полтава
Забрал у сына доносить в боевых условиях Poco F4, после покупки ему Xiaomi 14T pro. Купил нормальный такой дебелый чехол и налепил новое стекло. Состояние корпуса и экрана визуально, как новый. Но есть одно но, 985 циклов заряда-разряда и износ батареи около 20% за 2 года, остаточная емкость около 3700 mAh (Аида 64 показала). Как бы вроде держит норм, резких проседаний аккума под линейной нагрузкой типа Ютуба и соцсетей нет. Обновил до последней прошивки, сделал полный сброс. Вопрос в том, менять сразу аккум или если пока не беспокоит можно подождать? Доступ к павербанку по сути есть всегда, да и вторым он будет. У кого есть практика, при таком количестве циклов заряда-разряда аккум резко умирает, или каждый случай разный?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Днепр - Полтава
Ну тоді скільки протягне, стільки протягне. Здивувало те, що це препарат 2022 року на 870 Снапі, так понастроював його, поганяв маленько. Так він навіть на фоні мого Xiaomi 15 мене не дратує. Екран добрий, система не лагає поки що після оновлення на 14-го Андрія, досить плавно працює. Ще навіть фору дасть більшості бюджетних смартів. Єдине, що під Лайфом VoWiFi завівся, а під Водафон відмовився, навіть налаштувань таких не має для сім Водафон, хоча серед підтримуваних моделей у Водафона він є. Ну нє, так нє. Скіки проживе - стіки проживе.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
нормальний акумулятор не
Вроде как говорят что есть контора nohon которая клепает аккумуляторы по качеству не особо хуже оригинальных. Посмотрел по цене - где-то в три раза дороже обычного китайского мусора. Но сам не сталкивался, может есть среди участников кто пробовал.

Зверху