Акумулятори для мобільних телефонів

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Може варто смартфон замінити?
Не хочу. Влаштовує поки на 100%
Якщо мова йде про Note 20 Ultra, то міняй в офів. Заміна коштуватиме в р-ні 2000 грн. Але в них хоч батарея оригінальна і інструмент для розбору нормальний.

Місто
Zürich
Телефон
IPhone 17 Pro
Не знаю, я на 13 про міняв в асц. Провели інженерний тест, замовили(так розумію) зі штатів чи Європи акб, бо чекав майже місяць-користуватись одне задоволення. Плюс знаю, що має роки 3 витримати, як і та що була в ньому з заводу. 100баксів на три роки не така й велика сума, особливо за оригінал і заміну пиле-волого захисту
Нормальна ціна. Міняв в епловському сервісі на такому ж 13 про(свій дочці віддавав) - 129 франків(164 USD) заміна батареї. Але тут в Швейцарії це по іншому - заходиш на сайт - вибираєш модель і вид робіт, тобі видають ціну ремонту, згоджуєшся, генерують оплачену етикетку пошти, телефон в коробку, заніс на пошту, зранку на електронку приходить результат діагностики від сервісу. В моєму випадку більше ніяких проблем не було, тому також прийшов контракт на ремонт. Підтверджуєш, присилають рахунок на оплату, на наступний день після оплати квитанцію, а через два дні трек посилки з відремонтованим телефоном, і на наступний день приносять посилку.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
panatar, у нас простіше. Провели тестування віддалено, замовили акб і коли він їм прийшов, набрали сказали їдьте або висилайте. Вранці відправив НП і в той же день ввечері відправили назад разом з гарантійкою і рахунком фактурою. Оплата на карту. Все супер

Місто
Zürich
Телефон
IPhone 17 Pro
panatar, у нас простіше. Провели тестування віддалено, замовили акб і коли він їм прийшов, набрали сказали їдьте або висилайте. Вранці відправив НП і в той же день ввечері відправили назад разом з гарантійкою і рахунком фактурою. Оплата на карту. Все супер
Воно то так, але тут це епловський автоматизований процес, ні з ким не спілкуєшся, і всі запчастини на складі. І починається цей процес в додатку "Підтримка" на айфоні.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Сопромат ще ніхто й ніколи не відміняв. В якому стані там процесор, матриця, пам'ять дівчина не знає. Чи пан практик буде тут казати що старіє тільки батарея. Ось й питання чи вартує воно того. Й зазвичай всі дівчинки кажуть однаково. "В мене воно вчора працювало й все влаштовувало".

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Чернигов
Гадаю коли почуєш ціну в авторизованому центрі думка змінется
Ціна заміни батареї і нового смартфона , мабуть, трошки відрізняються.
P.S. Новий смарт за 2000 грн. не розглядаю😎

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
allaliu, звісно питання дещо в іншому: Чи варто вкладати в старий + 2000. Після заміни напиши, чи вклалася в 2?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
В авторизований сервіс Самсунг? Чи гарному майстру, для якого купити оригінальний акум? Де його краще купити?
Навіть гарні майстри з Радіоринку радять мені міняти акум саме на Самсунг в авторизованому СЦ.🙂 Ціна там досить гуманна, акуми оригінальні.

Зверху