Якщо мова йде про Note 20 Ultra, то міняй в офів. Заміна коштуватиме в р-ні 2000 грн. Але в них хоч батарея оригінальна і інструмент для розбору нормальний.Не хочу. Влаштовує поки на 100%Може варто смартфон замінити?
Якщо мова йде про Note 20 Ultra, то міняй в офів. Заміна коштуватиме в р-ні 2000 грн. Але в них хоч батарея оригінальна і інструмент для розбору нормальний.Не хочу. Влаштовує поки на 100%Може варто смартфон замінити?
Нормальна ціна. Міняв в епловському сервісі на такому ж 13 про(свій дочці віддавав) - 129 франків(164 USD) заміна батареї. Але тут в Швейцарії це по іншому - заходиш на сайт - вибираєш модель і вид робіт, тобі видають ціну ремонту, згоджуєшся, генерують оплачену етикетку пошти, телефон в коробку, заніс на пошту, зранку на електронку приходить результат діагностики від сервісу. В моєму випадку більше ніяких проблем не було, тому також прийшов контракт на ремонт. Підтверджуєш, присилають рахунок на оплату, на наступний день після оплати квитанцію, а через два дні трек посилки з відремонтованим телефоном, і на наступний день приносять посилку.Не знаю, я на 13 про міняв в асц. Провели інженерний тест, замовили(так розумію) зі штатів чи Європи акб, бо чекав майже місяць-користуватись одне задоволення. Плюс знаю, що має роки 3 витримати, як і та що була в ньому з заводу. 100баксів на три роки не така й велика сума, особливо за оригінал і заміну пиле-волого захисту
Воно то так, але тут це епловський автоматизований процес, ні з ким не спілкуєшся, і всі запчастини на складі. І починається цей процес в додатку "Підтримка" на айфоні.panatar, у нас простіше. Провели тестування віддалено, замовили акб і коли він їм прийшов, набрали сказали їдьте або висилайте. Вранці відправив НП і в той же день ввечері відправили назад разом з гарантійкою і рахунком фактурою. Оплата на карту. Все супер
Сопромат ще ніхто й ніколи не відміняв. В якому стані там процесор, матриця, пам'ять дівчина не знає. Чи пан практик буде тут казати що старіє тільки батарея. Ось й питання чи вартує воно того. Й зазвичай всі дівчинки кажуть однаково. "В мене воно вчора працювало й все влаштовувало".Пан теоретик
Випий ліки. Я тобі про власний досвід, а ти про якихось дівчат.Й зазвичай всі дівчинки кажуть однаково. "В мене воно вчора працювало й все влаштовувало".
Пан модератор сьогодні хильнув, чи це кишківникові гази? Я тобі взагалі нічого не писав, а тільки пані. Стосовно досвіду молодець сідай 5.Випий ліки. Я тобі
Ну то навіщо мене цитувати? Аби потеревенити?Я тобі взагалі нічого не писав, а тільки пані.
Ціна заміни батареї і нового смартфона , мабуть, трошки відрізняються.Гадаю коли почуєш ціну в авторизованому центрі думка змінется
Навіть гарні майстри з Радіоринку радять мені міняти акум саме на Самсунг в авторизованому СЦ.В авторизований сервіс Самсунг? Чи гарному майстру, для якого купити оригінальний акум? Де його краще купити?
Сидить собі людина і веде розрахунки часу життя процесора з защемленим кінцем..Сопромат ще ніхто й ніколи не відміняв. В якому стані там процесор, матриця, пам'ять
Діду, взагалі для того є тести, якщо ти не знав.Сидить собі людина
Я б тобі відповів розлого стосовно айфонів молодше 14, а саме хто їх купує, але давай не будемо.як ото люди до цих пір ходять з айфоном 8+