Акция ПриватБанк с ваучерами Skype

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Re: ПриватБанк и Skype раздадут украинцам 1 миллион евро

Я так понимаю, что сегодня последний день акции, поэтому ещё осталось немного времени, чтобы затовариться и получить ваучер. Кстати, мне на одну карту уже 2 ваучера дали, правда на разных терминалах. Поэтому скорее всего система выдачи какая-то другая.

Місто
Тернопіль
Телефон
Nokia E7-00

Я отримав один такий код і вніс його. Він був на 0,51 Євро, а у мене рахунок ведеться в доларах. Поповнення пройшло, але рахунок не збільшився.:dash1: Приватбанк - не подобаюся я їм, і вони мені. Я навіть звертався до Скайпа з метою зміни партнера в Україні. Рахунок в Скайпі дійде до нуля і я буду здійснювати платні дзвінки тільки через Німбазз.:)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb

Поповнення пройшло, але рахунок не збільшився.
читай до конца, должно пройти минимум 15 минут чтобы все прошло.

Qwertивый

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
SL45i :)
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb

Приватбанк - не подобаюся я їм, і вони мені.
ну так не пользуйся им. приват только проводит платежи скайпу и все. и если прошло подтверждение пополнения счета, то уже все вопросы к скайпу тогда.

Місто
Киев
Телефон
HTC Desire 400, Nokia C2 (4 SIM)

а какой срок активации этих ваучеров?

Місто
Днепр

Уважаемый Lemke, период проведения акции с 12.09.2011 по 26.09.2011, срок действия ваучера до 31.12.2011, более подробно об акции на сайте https://skype.privatbank.ua/free-voucher. С уважением Приватбанк.

Місто
Киев
Телефон
HTC Desire 400, Nokia C2 (4 SIM)

Уважаемый Lemke, период проведения акции с 12.09.2011 по 26.09.2011, более подробно об акции на сайте https://skype.privatbank.ua/free-voucher. С уважением Приватбанк.

Не совсем понял... Сроки активации акционных ваучеров совпадают со сроками проведения акции? Т.е. последний срок активации ваучеров 26.09.2011 ?

Місто
Тернопіль
Телефон
Nokia E7-00

Андрюх[MENTION=6238 сказав(ла):
dp.ua[/MENTION];556503]Чем аргументировал?

Є більш кращі банки, які краще ставляться до клієнтів. Тільки Приватбанк і ПУМБ відмовили мені у послугах українською мовою. Так і сказали, що принципово не буде української мови. Нехай би у Москві заявили, що не буде російської мови! А мені виявляється можна. Я їх повністю влаштовую, тільки б не розмовляв українською мовою. Ну і яке у мене може бути до них ставлення?

MorRex

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Hero

roger, це у Тернополі?

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C

MorRex, скоріш за все, Call-центр. Але приватівському СС я не дивуюсь. Працюють погано(скажу так, щоб не бути забаненим за відвертість у висловлюваннях:) )

Місто
Тернопіль
Телефон
Nokia E7-00

roger, це у Тернополі?

У Дніпропетровську, а звідти у кожну точку України. Ще й гордо заявили мені, що це не шведський банк, не австрійський банк, не французький банк, а український банк. Для мене виходу немає - змушений іти за принципом Мазепи.

Місто
Ніжин / Ярослав

Тільки Приватбанк і ПУМБ відмовили мені у послугах українською мовою. Так і сказали, що принципово не буде української мови.

+1, лише у Приваті оператора КЦ доводиться мало не впрошувати, аби він перейшов на українську. у всіх інших банках оператори (чи "живі" спеціалісти у відділеннях) переходять автоматично, так що клієнт і не помічає, і на цьому фоні приватівська неповага до української мови виглядає... кхм... услід за Верденом матюків писати не буду... дуже дивно.

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30

відмовили мені у послугах українською мовою
Не зовсім зрозумів де це таке було? Просто, наприклад, якщо телефонувати до кал-центра, то здається можуть й українською. Чи де саме відмовили? В приват24 тепер теж уже є україномовна версія.
А стосовно акції, то хотів учора отримати третій ваучер, але на жаль чомусь його вже не видало.

це не шведський банк, не австрійський банк, не французький банк, а український банк.
Це єврейський банк!!! Він нічого спільного з Україною не має! Подивіться біографії його власників.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb

adk

Місто
Киев
Телефон
SG SII(Life:)+S GH-D780 DUOS(МТС+КС)

Они отказались обслуживать? Хто паны з банку? Я "плакаль":) Трое основателей? Они это кто? Может причина не языковая?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa

Сегодня на чеке суммой 24 с копейками гривен обнаружил ваучер Skype - снова акция?

• Like
Реакції: volf
Зверху