Акция от Миргородской

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Знову поповнення на 40 грн. закінчилось :eek:. Пропонують збирати бульбашки на 80 грн, але їх вже або немає, або не буде поки я їх назбираю, так як обмеження 5 кодів в день все портить.
До кінця акції все буду брати тільки поповненням 10, 20 грн.
Хто ще учасник цієї акції також не назбируйте бульбашок на більшу суму, так як залишитесь ні з чим.

Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy S21
я взял пополнение на 20.
а вообще в правилах написано примерно следующее:

Если участник акции не ответил на сообщение с предложением получить подарок "пополнение счета на ХХ грн." и зарегистрировал новый код, то считается, что участник отказался от подарка "пополнение счета на ХХ грн."

Короче выгрести потом все бульбашки пополнениями на 10 и 20 грн. не получится :(
Надо брать пока предлагают :)

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Тільки мені запропонували отримати 40 грн, як я їх замовив, а отримав смс
Na zhal', popovnennja rahunku na 40 grn zakinchylys'. Zbery shhe 130 bul'bashok ta otrymaj popovnennja na 80 grn. Detali na www.mirgorodska.com abo 0800501921
і так по двох номерах. Буду надіятись, що призовий добавлять, таке вже було в цій акції.
Про 10, 20 грн. я писав, що не всі бульбашки, які назбираю буду міняти, а назбирав на 10 грн - поміняв, знову назбирав - поміняв, і так далі.
Умови акції я знаю, ввів майже 400 кодів, отримав більше 300 грн.
Граю далі.

stama

Заблокирован
Місто
Гурзуф
Телефон
Nokia E66 Life, iPad 3 КС
не повезло, я 4 дня назад получил пополнение на 40..

ввів майже 400 кодів, отримав більше 300 грн.
вот накрутчик))) а откуда берешь столько крышек, я просто купил несколько ящиков, крышки скрутил, теперь дома стоят

stama

Заблокирован
Місто
Гурзуф
Телефон
Akcia tryvaie! Vzhe bil?she 10 tys. uchasnykiv otrymaly groshi! Sche 200 tys. grn. chekaiut' na tebe v serpni! Vygravai pryzy i miniai bul'bashky na groshi!

только непонятно - по 40 гр пополнения опять доступны?

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Думаю що ні. Остання зміна в правилах 6 серпня, тоді добавили 275 поповнень на 40 грн. і по 50 поповнень на 80 і 150 грн.
Оператор мені сказала, що інформацію про закінчення одиниць поповнення передасть організоторам, а ті повинні знову збільшити призовий фонд, хоча 100% вона не гарантувала. Я беру по 10, 20 - так надійніше.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Думаю що ні. Остання зміна в правилах 6 серпня, тоді добавили 275 поповнень на 40 грн. і по 50 поповнень на 80 і 150 грн.
Оператор мені сказала, що інформацію про закінчення одиниць поповнення передасть організоторам, а ті повинні знову збільшити призовий фонд, хоча 100% вона не гарантувала. Я беру по 10, 20 - так надійніше.
Сорри, но для тех кто в танке, в чём конкретно суть акции ?

fan

Місто
Полтава, Киев
Телефон
всякий антиквариат
Насчет минеральной воды и желудка, отвечу сразу всем:

не стОит минеральную воду употреблять просто так, систематически, если вам неизвестна кислотность вашего желудка, можете угробить желудочно-кишечный тракт, лучше пить просто питьевую без минералов, газированную или негазированную, кому как нравится.
Лично у меня повышенная, поэтому пью Поляну Квасову/Сваляву/Лужанскую, она на мой вкус самая приятная из всех, по понятным причинам.. :) Вот Миргородская как раз таки фууу :D
Хотя вот купил именно питьевую Миргородского завода - очень хороша :cool:

Узнать кислотность можно с помощью анализа желудочного сока, глотается зонд на 2-3 часа. Есть еще подобный анализ на желчь (некоторым завсеглатаям форумов пройти просто необходимо :D )
Зонд, который "показывает по тиливизару", в народе т.н. "японский" - это фиброгастроскопия, для осмотра слизистой ЖКТ, по виду которой определяют диагноз. Наглотался сей херни в детстве достаточно.. :a_bleval:

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
stama, сори, тільки побачив. Добавили достатню кількість поповнень. Щойно вийшло замовити двічі по 40 грн. Попробую на одному номері поповнити на 150 грн.

GLOOMER, поповнення мобільного.

Місто
Черкасы
А кейген никто не пробовал наваять, Вон у садочка когда была акция, то коды просто подряд подходили. Може и тут закономерность наблюдается?

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
gegl, в мене є 500 кодів, закономірності не бачу, єдине, що перші 2 літери mr

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Прикол від мирнородської.
Приходе від миргородської смс, що рахунок поповнено, а від оператора ні, гроші також не приходять. Пробував на різних номерах і операторах, результат однаковий.

stama

Заблокирован
Місто
Гурзуф
Телефон
там два смс приходят, сначала "Витаемо, ты замовив 10 гр на мобильний рахунок", а потом после начисления "витаемо, тоби зараховано". начисление вроде в течении недели. но мне 40 гр начислили почти сразу, через час, второй раз заказал 10 - уже три дня нет

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Я отримав і першу і другу смс, а грошей не отримав. В підтримці говорять про збій, і що гроші будуть обов'язково протягом 5 робочих днів. Значить звертаються до них з таким, так як оператор мене одразу зрозуміла і сказала про збій.

Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy S21
Заказал 10 грн. на моб счет - пришло дважды :)
У них там наверно глюк какой-то первый раз пришло через 2 дня после заказа, второй раз через 6
Каждый раз 2 СМС было - от БИ и от Миргородской

stama

Заблокирован
Місто
Гурзуф
Телефон
а у меня уже восьмой день идет, 10 гр до сих пор не начислились

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
В мене вже більше 10 номерів, на які не прийшли гроші, хоча смс від миргородської прийшли, що рахунок поповненно. На деякі номери навіть по 2 такі смс. Грошей і смс від оператора немає. Калцентр обіцяє, що гроші будуть.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
На 80 і 40 поповнення закінчились і їх добавляти не будуть :eek:

dimtod

Заблокирован
Місто
Луганск
Телефон
Nokia n95 (Свободный life:) БП) + AIEK M3 (СМТСВС)
Re: Лохотрон от Миргородской

19 августа заказали обмен "бульбашок" на 80 грн. (номер контрактный, потратили до 50 грн. на отправку кодов). Уже три смс-ки приходило, что деньги зачислились и три раза им звонили (и даже две заявки оставили, девушки говорили, что заявки передают организаторам акции).
Развели...

Зверху