Акция от Миргородской

Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy S21
Re: Лохотрон от Миргородской

номер контрактный, потратили до 50 грн. на отправку кодов.

А зачем было коды СМС-ками отправлять? Я все через сайт слал. С миниоперы тоже нормально отправлялись. А вот деньгу заказывать пришлось смс слать :(

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
В мене 210 гривень зависло. На ГЛ* мій утел вже підписаний. Коли з'єднуюсь з оператором, до мене одразу звертаються по імені. Говорять, що гроші будуть після того як розберуться. В них був збій. Хто неотримав поповнення - дзвоніть реєструйте звернення, і кожних 5 робочих днів цікавтесь вирішенням звернення.

stama

Заблокирован
Місто
Гурзуф
Телефон
Nokia E66 Life, iPad 3 КС
lipog, то есть если мне пришла смс о начислении денег от Миргородской, но самих денег нет - это значит, что начислят позже, или возможно, уже кончились коды пополнений?

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Начислять, якщо звернишся до них. Я звертався регулярно, кожних 5 днів. Перших 2 рази - ніякого толку. Минулого тижня поповнили на 110 грн, ще 100 грн обіцяють цього тижня. Якщо не буде, знову буду дзвонити. В умовах написано, що гаряча лінія працює до 15 вересня, хоча обіцяють, що лінія буде працювати постійно. Буду дзвонити поки не віддадуть усі гроші.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Знову прислали частину грошей, але не ще всі. Буду знову дзвонити поки не отримаю всі гроші.

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64+h10 4sim
а кто выигрывал 500 грн?

Місто
Киев
Телефон
я нет.я заказывал себе 1 раз на 80 грн,3 раза по 40,4 по 20 и 2 по 10,
а вот у росинки на 8 номеров по 25 грн

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Djkas, я в росинки тільки термочашку, а в миргородської - вже й не знаю загальну суму, після 300 грн. перестав вести статистику, всього десь більше 500 грн.

Місто
Киев
Телефон
если не секрет то где столько крышек набрал?

Зверху