- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Київстар не здається і знову пропонує скористатись його 4G, присилаючи пропозицію на кнопочний телефон. При цьому в Мій Київстар вірно відображається моя модель телефону, тобто вони чудово бачать, що телефон не підтримує навіть 3G, навіщо вони це роблять...Київстар сказав(ла):Безлімітний 4G від Київстар кожному до свят без додаткової плати. Тільки до 14.01.19! Налаштуйтесь на святкову хвилю та дивіться, чатьтесь, грайте, качайте на швидкості 4G.
Тролять твій кнопочникКиївстар не здається і знову пропонує скористатись його 4G, присилаючи пропозицію на кнопочний телефон. При цьому в Мій Київстар вірно відображається моя модель телефону, тобто вони чудово бачать, що телефон не підтримує навіть 3G, навіщо вони це роблять...
навіщо вони це роблять...
Таким образом, они стимулируют часть народа на покупку новых телефонов под шумок.навіщо вони це роблять...
Ніхто не буде цього робити тільки через те, що Київстару треба продати свій 4G.Чтобы вытащили карточку и переставили в телефон, где 4G есть
Тим більше.Ну или чтобы купили такой
Лише ОДИН параметр - підтримка телефоном 4G.кучу параметров для рассылки настраивать
Ніхто не буде цього робити тільки через те, що Київстару треба продати свій 4G.
А нахождение абонента в зоне покрытия 4ж?Лише ОДИН параметр - підтримка телефоном 4G.
Ніхто не буде цього робити тільки через те, що Київстару треба продати свій 4G.
У меня аналогичная ситуация. И я чуть было не повёлся, т.е. хотел сходить поменять СИМку и вставить в свой планшет. Но, потом передумал - нет резона. А, ведь кто-то и не передумал...Київстар не здається і знову пропонує скористатись його 4G, присилаючи пропозицію на кнопочний телефон. При цьому в Мій Київстар вірно відображається моя модель телефону, тобто вони чудово бачать, що телефон не підтримує навіть 3G, навіщо вони це роблять...
А для чего же оператор создан-то, в таком случае? Чтобы продавать услуги. И он их продаёт. Вон 26 миллионам уже продал.
Иногда глючит, в частности в первые минуты посли полуночи (если не разорвана сессия в "предыдущем дне") может снять даже с основного, при наличии бонусных денег.без разницы, с основного или бонусного счета
На абонплату.