- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Так само було, в КС пусто. Але поповнив на 55грн, бонуси прийшли через годину.приходят смс с бонусом за пополнение, но в мойКС пусто
Свинорилити, так вже свинорилити на повну, ще раз поповніть на 55))Уже пополнено, получены 62 бонуса, а предложение на 62 бонуса продолжает висеть в мой киевстар.![]()
А раптом не дадуть... А комісію за вивід доведеться оплатити...Свинорилити, так вже свинорилити на повну, ще раз поповніть на 55))
Підкажіть, будь ласка, за номером є пропозиція з бонусами за поповнення через мкс (поповни на 40 -отримай 65). Тариф онлайн за 75.
Якщо нею не скористатись до кінця терміну дії, то яка вірогідність що її буде продовжено або покращено на номері, який на даний момент не має сплаченої ап?
Через день-два з'явиться знову на ті ж самі 65 за 40.
Вже пропускав не раз
І в нас таке було, і на різних номерах (дешевих).
На жаль, на вказаному номері так і не з'явилось нічого за тиждень. Мабуть перешкоджав очікуючий оплати тб-пакет сімейний. Вони чомусь думають, що їм сплатимо 60 грн за нього. А ми сплатили гривню за cine+.Поруч кілька аналогічних сімок, підключених на днях і тих, які маю скоро підкл, також там на них можл/ск за все ще якісь подарункі є.
Впевнений майже на 100%, що все потрібне/заплановане отримаю.)
я прийняв, через 2 тижні прийшло за 100.Стоит принимать 10000*3 или эти предложения никак не связаны?
це було до пропозицій з бонусамино больше никаких предложений
Не факт, у меня лайт+ восемь месяцев голодает, безвылазно сидя в нокии x2-02. И никаких плюшек совсем. А на те симки, которые шастают по звонилках, и периодически попадают в редми 7а, постоянно сыпятся акции. Кстати в нокии и ВФ симка безвылазно сидит, тоже фиг-вам.monter, на без меж лайт месяца три кормят бонусами за пополнение, но больше никаких предложений, кроме Роуминга и ТВ не дают. Надо переходить с диеты на голодовку.
То есть, четко выстроенной схемы, нет.luytel, у меня в семье 6 сим. После подорожания тарифов 3 перешли с 35 гривен абонки на КС Онлайн 2019 за 75 и все получили интернет за 100. 3 сим воспользовались предложением перехода на Лайт и на все 3, из вкусного, насыпают только бонусы за пополнение, а на одну из них, голодающую - дармовые Гб.