- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
А есть скриншот фото предложения?Нет, в мобильном приложении появилось.Как обнаружили,в виде смс?
Обнаружил на одном из номеров спецпропозицию. Секретный тариф для разговоров, безлимит
Сколько помню свой номер никогда не слышал про тариф за 10грн,мои тарифы классический,единая цена,классический,онлайн 2019,звонки без границ,за12 лет денег номер видел очень малоСтарый тариф для бедных, раньше подобный стоил 10грн/мес.Обнаружил на одном из номеров спецпропозицию. Секретный тариф для разговоров, безлимит в сети за 30 грн/4 нед.
На каком тарифе сейчас сим карта?
Оце так, Київстар навчився у пропозиції писати назву тарифа.
... приложение снёс , жду повторения предложения !Приходило предложение 50 бонусов за установку на приложения Мой Киевстар. Тариф - Без границ lite, Установил приложение,получил 50 бонусов, заплатил бонусами АП за месяц. Бонусы списались, месяц бесплатного общения получил. Переглянути вкладення 36716
Так само було, в КС пусто. Але поповнив на 55грн, бонуси прийшли через годину.приходят смс с бонусом за пополнение, но в мойКС пусто
Свинорилити, так вже свинорилити на повну, ще раз поповніть на 55))Уже пополнено, получены 62 бонуса, а предложение на 62 бонуса продолжает висеть в мой киевстар.
А раптом не дадуть... А комісію за вивід доведеться оплатити...Свинорилити, так вже свинорилити на повну, ще раз поповніть на 55))
Підкажіть, будь ласка, за номером є пропозиція з бонусами за поповнення через мкс (поповни на 40 -отримай 65). Тариф онлайн за 75.
Якщо нею не скористатись до кінця терміну дії, то яка вірогідність що її буде продовжено або покращено на номері, який на даний момент не має сплаченої ап?
Через день-два з'явиться знову на ті ж самі 65 за 40.
Вже пропускав не раз
І в нас таке було, і на різних номерах (дешевих).
На жаль, на вказаному номері так і не з'явилось нічого за тиждень. Мабуть перешкоджав очікуючий оплати тб-пакет сімейний. Вони чомусь думають, що їм сплатимо 60 грн за нього. А ми сплатили гривню за cine+.Поруч кілька аналогічних сімок, підключених на днях і тих, які маю скоро підкл, також там на них можл/ск за все ще якісь подарункі є.
Впевнений майже на 100%, що все потрібне/заплановане отримаю.)