- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Аналогічно, смс є, в МК немає, але після поповнення, десь через півгодини, бонуси отримав.на два номери теж отримав тільки смс. в мкс пропозицій не було на жодний. перший номер поповнив в суботу, другий в неділю. бонуси впали дуже швидко (хвилин за 5) на обидва.
нижний коржик
Крайний день участия 24,Вчора теж поповнював новою Візою, картку зберіг. Банера не було, але акція діє до 24.02, подивимось чи нарахують.В мене пропала пропозиція по Візі. Так, я поповнював візою, однак бонус нарахований не був. Хоча і в збережених картках її немає.
Треба систематично заходити в Змінити тариф, у мене в мкс 14 номерів сім'ї і родичів, тим, що зараз по 100, дозволяють змінити на 50, а тим, що по 75, то пропонують тільки на 100.Как будут предложения, сразу переведу на тариф с меньшей АП
Ну тут мається на увазі, що один абонент може скористатись даною пропозицією один раз протягом дії акції. Про обмежену кількість поповнень чи закінчення акції достроково нічого не знайшов, тому і здивувався.Будь ласка, зверніть увагу, що скористатися пропозицією можна лише один раз в межах встановленого бюджету на промокампанію.
Звоните на 477, на двух номерах поменял с 40 грн на 30грн/28 дней, всё через голосовое меню.Треба систематично заходити в Змінити тариф, у мене в мкс 14 номерів сім'ї і родичів, тим, що зараз по 100, дозволяють змінити на 50, а тим, що по 75, то пропонують тільки на 100.Как будут предложения, сразу переведу на тариф с меньшей АП
перетрахуютьколи перетряхують
Прийшло в десктопний МКС за 3 дня до зняття абонплати. Обійшовся без тілібонькання))У меня так же было. Предложения получить бонусы за пополнение приходило за 3 дня до новой абонплаты. Теперь после 1-3 дней голодовки присылают предложение пополнить и получить бонусы.dzidzio, десь із 5-6, з літа. Але тепер активний нет за сто