- Місто
- Самар/Дніпро
Ну тут мається на увазі, що один абонент може скористатись даною пропозицією один раз протягом дії акції. Про обмежену кількість поповнень чи закінчення акції достроково нічого не знайшов, тому і здивувався.Будь ласка, зверніть увагу, що скористатися пропозицією можна лише один раз в межах встановленого бюджету на промокампанію.
Звоните на 477, на двух номерах поменял с 40 грн на 30грн/28 дней, всё через голосовое меню.Треба систематично заходити в Змінити тариф, у мене в мкс 14 номерів сім'ї і родичів, тим, що зараз по 100, дозволяють змінити на 50, а тим, що по 75, то пропонують тільки на 100.Как будут предложения, сразу переведу на тариф с меньшей АП
перетрахуютьколи перетряхують
Прийшло в десктопний МКС за 3 дня до зняття абонплати. Обійшовся без тілібонькання))У меня так же было. Предложения получить бонусы за пополнение приходило за 3 дня до новой абонплаты. Теперь после 1-3 дней голодовки присылают предложение пополнить и получить бонусы.dzidzio, десь із 5-6, з літа. Але тепер активний нет за сто

Можно также вычислить в активностях в МКС.Если не помнишь в каком месяце подключилась услуга,... звони оператору
А у меня в предложении бонусов на два месяца, до 1.03. Но мобильная версия поломалась, до 4.03....У меня в предложениях такое. Правда февраль АП за бонусы, и март, сейчас на счету бонусы, будет АП за бонусы в марте.
Переглянути вкладення 37241Переглянути вкладення 37242
У мене за обговорюваним номером так і лишилось 30 за 130 без збільшеного об'єму за мксПрийшло
Прийшло в десктопний МКС за 3 дня до зняття абонплати. Обійшовся без тілібонькання))У меня так же было. Предложения получить бонусы за пополнение приходило за 3 дня до новой абонплаты. Теперь после 1-3 дней голодовки присылают предложение пополнить и получить бонусы.dzidzio, десь із 5-6, з літа. Але тепер активний нет за сто
Переглянути вкладення 37229