- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Мне приходить на ту карту, где нет STK MenuТоже пришло предложение поменять сим на 4ж.. Хотя и так давно уже она есть))
Что такое 222?А инет по 222 можно раздавать по по WiFi?
Походу "щасливий день" (*222#)Что такое 222?А инет по 222 можно раздавать по по WiFi?
Можна.А инет по 222 можно раздавать по по WiFi?
sms працюютьПришло смс что дают бонусы за пополнение через приложение МКС, захожу в приложение а там ничего нет. Кому верить?
у мене не витрачено 40грн, але дало вивести через смарт гроші. з третьої спробиТак смарт гроші теж недоступні якщо не витрачено 40грн?Пришлось вытащить через смарт гроші
Аналогично.Безлим за 365 на тариф без границ лайт+ непополняемый
5. 23.06 біля 13 години повторно звернувся через ФБ до КС щодо нарахування бонусів. Відповідь, як є:Volodymyr, маю таку ж проблему:
- 14.06 прийшла СМС із пропозицією бонусів за поповнення через додаток МКС
- 15.06 об 11 годині поповняю з додатку на 200грн, за хвилину приходить СМС про зарахування коштів
- 16.06 біля 13 години дзвоню на 466 - оператор каже вони не бачать мого поповнення, заявку типу залишили, має прийти СМС по результату
- 17.06 біля 10 години контактую через ФБ із КС, в переписці кажуть є проблема із нарахуванням бонусів, чекайте.
Більше 10 днів на вирішення такого простого питання дивуєПитання ще в роботі, очікуваний термін вирішення до 28/06/2021 18:00. За фактом усунення вам надійде смс. Приносимо вибачення за незручності
Не правда.В мій КС жодної згадки - як в мобільній версії, так і в веб версії.
Такі випадки були, проте жодних гарантій що і вам так пощастить.От цікаво, тим, кому надійшла ця пропозиція - інтернет за 365 грн/рік (в мене лише на 1 картку з 5 прийшло таке) у подальшому інтернет за 100 грн запропонують?
У мене 3 міс пройшло і не дали. За цей час вже вдруге запропонували поповнитись (і вже дали).5. 23.06 біля 13 години повторно звернувся через ФБ до КС щодо нарахування бонусів. Відповідь, як є:Volodymyr, маю таку ж проблему:
- 14.06 прийшла СМС із пропозицією бонусів за поповнення через додаток МКС
- 15.06 об 11 годині поповняю з додатку на 200грн, за хвилину приходить СМС про зарахування коштів
- 16.06 біля 13 години дзвоню на 466 - оператор каже вони не бачать мого поповнення, заявку типу залишили, має прийти СМС по результату
- 17.06 біля 10 години контактую через ФБ із КС, в переписці кажуть є проблема із нарахуванням бонусів, чекайте.
Більше 10 днів на вирішення такого простого питання дивуєПитання ще в роботі, очікуваний термін вирішення до 28/06/2021 18:00. За фактом усунення вам надійде смс. Приносимо вибачення за незручності