Акційні пропозиції Київстар

Місто
Украина, Киев
Вчера пополнял одну симку на 35 грн, для получения 60 бонусов. Проблема есть, бонусов до сих пор нет. Зарегистрировал заявку о не начисленных бонусах, ждем...

• Like
Реакції: drmz

bbeliy

початковий рилосвин 💙💛
Місто
Полтава
Телефон
Redmi 9T|STK-L21|B525
Сегодня пополнил счёт на 45 грн для получения 60 бонусов в 20:34
В 21:36 бонусы пришли.
После вывел 43 грн заплатив комиссию 1,08 грн. Пополнял через google pay. Выводил на global24.

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
К сожалению, с бонусами сплошная лотерея. Было такое, что приходили на следующий день, было и через полтора часа, было и через 10 минут. А один раз вместо 100 бонусных гривен дали 5 Гб интернета в дополнение к безлимитному интернету в тарифе. Сказали, что это я неправильно понял их спецпропозицию. Правда, заявку приняли, и спустя две недели 100 бонусных гривен прислали.

gtc

Місто
Львів
Вітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Знавці безсилі перед теперішніми непередбачуваними глюками КС.

Можу порадити вивести живі гроші ДО спроби оплати бонусами.
Не оплатиться - завжди можна знов поповнити.

ПС
Отой ***Скрытый текст не может быть процитирован. *** тільки я один НЕ БАЧУ?

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Вітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?
Раньше на таких номерах пауза не подключалась. Пробуй.

gtc

Місто
Львів
Пояснюю.

Зазвичай так:
hideON.JPG
Або так:
hideOFF.JPG

Але я ще не бачив такого, щоб повідомлення про хайд додавалося до цитати там, де хайду ніби немає:

hide.JPG

Звідси й запитання - це лише я один таке бачу?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Вітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
прєкол, :unsure:
я тож при цитировании вижу,
может это как в том суде в РФии, когда канцелярские работники невидимыми чернилами рисовали буи на постановах.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Пояснюю.

Зазвичай так:
Переглянути вкладення 39842
Або так:
Переглянути вкладення 39843

Але я ще не бачив такого, щоб повідомлення про хайд додавалося до цитати там, де хайду ніби немає:

Переглянути вкладення 39844

Не переживай - ты не одинок в данной ситуевине... вижу аналогичную картинку :cool:

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Вітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?
Живые деньги лучше выводить как можно скорее, не дожидаясь снятия абонплаты. Если живых денег на счету нет, тогда возрастает вероятность, что абонплата спишется с бонусов.

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
пополните на сумму на 10 коп меньше абонки, затем выведите с основного. бонус округляется в большую сторону до целого (ранее так было), с него абонка и снимется. не нужно будет рисковать с паузой абонплаты

gtc

Місто
Львів
Нам ще у ЦІЙ темі лише сусликів не вистачає. Тут смузєнотики на всю відриваються, так ще тепер й ховрахи...
Post automatically merged:

может это как в том суде в РФии, когда канцелярские работники невидимыми чернилами рисовали буи на постановах.
То бо нема чого цитувати прихований текст, кому шо нєясно?! :)

(ПС
Там поки що лише писали, "Спасибо, что не нарисовали" (С) )

Останнє редагування:

gtc

Місто
Львів
пополните на сумму на 10 коп меньше абонки, затем выведите с основного. бонус округляется в большую сторону до целого (ранее так было), с него абонка и снимется. не нужно будет рисковать с паузой абонплаты
Слушна порада про менше на пару коп, там же не на певну суму треба поповнити (і зазвичай >= АП), а на довільну.

А про заокруглення бонуса цікаво, невже 5,01 заокруглиться до 6 бонусів?

• Like
Реакції: lite

gtc

Місто
Львів
Shepa, Тоді, якщо не помляюсь, без витрати 75 грн живих грошей вам далі нічого по ваших бажаннях не світить.

Shepa, Але спробуйте, ви ж (майже) нічого не втрачаєте - поповніть на 34, отримаєте 34 бонуса і спробуйте активувати, може воно зніме 34 бонуси і 41 грн. Умова для активації смарт-грошей - витратити 40 грн. Хоча я сумніваюсь, скорше не дасть активувати.

Shepa, ще, як варіант, витратити ті 40 грн іншими способами, там "необхідно скористатися телекомунікаційними послугами на суму не менше 40 грн."
Через 2 доби має бути доступний вивід грошей.

Останнє редагування:
Зверху