- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
...якщо нічого не робити.якщо через 2 години не прислали, то вже не буде
Знавці безсилі перед теперішніми непередбачуваними глюками КС.Вітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Изучай: https://red-forum.com/threads/Скрытый-текст.7005/Отой ***Скрытый текст не может быть процитирован. *** тільки я один НЕ БАЧУ?
Раньше на таких номерах пауза не подключалась. Пробуй.Вітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?
Звідси й запитання - це лише я один таке бачу?
прєкол,Вітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Не переживай - ты не одинок в данной ситуевине... вижу аналогичную картинкуПояснюю.
Зазвичай так:
Переглянути вкладення 39842
Або так:
Переглянути вкладення 39843
Але я ще не бачив такого, щоб повідомлення про хайд додавалося до цитати там, де хайду ніби немає:
Переглянути вкладення 39844
Звідси й запитання - це лише я один таке бачу?
В усіх.а живі гроші згодом вивести?*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Живые деньги лучше выводить как можно скорее, не дожидаясь снятия абонплаты. Если живых денег на счету нет, тогда возрастает вероятность, что абонплата спишется с бонусов.Вітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?
пополните на сумму на 10 коп меньше абонки, затем выведите с основного. бонус округляется в большую сторону до целого (ранее так было), с него абонка и снимется. не нужно будет рисковать с паузой абонплатыВітаю, на поличну сімку з неактивованим тарифом Онлайн+2019 прийшла пропозиція:"100% вигода-поповніть рахунок та отримайте стільки ж на бонусний." Питання до знавців: чи можливо оплатити першу абонплату з бонусів(через паузу абонплати, наприклад), а живі гроші згодом вивести?*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Нам ще у ЦІЙ темі лише сусликів не вистачає. Тут смузєнотики на всю відриваються, так ще тепер й ховрахи...Звідси й запитання - це лише я один таке бачу?
То бо нема чого цитувати прихований текст, кому шо нєясно?!может это как в том суде в РФии, когда канцелярские работники невидимыми чернилами рисовали буи на постановах.
Слушна порада про менше на пару коп, там же не на певну суму треба поповнити (і зазвичай >= АП), а на довільну.пополните на сумму на 10 коп меньше абонки, затем выведите с основного. бонус округляется в большую сторону до целого (ранее так было), с него абонка и снимется. не нужно будет рисковать с паузой абонплаты