- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Самое главное - вовремя ))))Пришло сегодня в 19:07
Весь-весь контент у Київстар ТБ ваш! З 26.06 до 28.06.21 у вас повний доступ до 270+ каналів та 10 000 фільмів і серіалів. І все це без плати за трафік! Насолоджуйтесь переглядом: kv.st/tv11
мне 2 года назад из-за каких-то перебитых кабелей дали компенсационных мегабайтов и 10 минут внешки.і вони після такого хочуть шоб їх не імєлі во всі щєлі і не називали довбнями?! то свинорили швидше банда київстару а не ми,прості смертні шо їм атвєтку кидаєм
я їх тоже заставив скласти скарги на самих себе і сказати мені номер звернення. Хай розбираються,дрочать мозги самі собі. Це коли копійочка не працювала з 10 червня. Я їм кажу шо на сайті в умовах тарифу пише чорним по білому а вона мені нє,поповняй або на 10 грн або на 225 або іди дрочи собі. Кажу,складай сyка скаргу сама на себе шо вводиш клієнта в оману. Та тіпа "а чьо я ввожу в оману,можу дати компенсацію 30 хв на інших операторів" . Кажу,ти ж кажеш шо я не правий то з чого вдруг компенсація? короче вивела мене манда тупамне 2 года назад из-за каких-то перебитых кабелей дали компенсационных мегабайтов и 10 минут внешки.і вони після такого хочуть шоб їх не імєлі во всі щєлі і не називали довбнями?! то свинорили швидше банда київстару а не ми,прості смертні шо їм атвєтку кидаєм
Внешка так и не заработала, сгорела по сроку, а это норкомоны в это время только составили заявку и один раз продлили её и всё.
Беды с башкой?я їх тоже заставив скласти скарги на самих себе і сказати мені номер звернення. Хай розбираються,дрочать мозги самі собі. Це коли копійочка не працювала з 10 червня. Я їм кажу шо на сайті в умовах тарифу пише чорним по білому а вона мені нє,поповняй або на 10 грн або на 225 або іди дрочи собі. Кажу,складай сyка скаргу сама на себе шо вводиш клієнта в оману. Та тіпа "а чьо я ввожу в оману,можу дати компенсацію 30 хв на інших операторів" . Кажу,ти ж кажеш шо я не правий то з чого вдруг компенсація? короче вивела мене манда тупамне 2 года назад из-за каких-то перебитых кабелей дали компенсационных мегабайтов и 10 минут внешки.і вони після такого хочуть шоб їх не імєлі во всі щєлі і не називали довбнями?! то свинорили швидше банда київстару а не ми,прості смертні шо їм атвєтку кидаєм
Внешка так и не заработала, сгорела по сроку, а это норкомоны в это время только составили заявку и один раз продлили её и всё.
дорогу сам знайдеш?Беды с башкой?я їх тоже заставив скласти скарги на самих себе і сказати мені номер звернення. Хай розбираються,дрочать мозги самі собі. Це коли копійочка не працювала з 10 червня. Я їм кажу шо на сайті в умовах тарифу пише чорним по білому а вона мені нє,поповняй або на 10 грн або на 225 або іди дрочи собі. Кажу,складай сyка скаргу сама на себе шо вводиш клієнта в оману. Та тіпа "а чьо я ввожу в оману,можу дати компенсацію 30 хв на інших операторів" . Кажу,ти ж кажеш шо я не правий то з чого вдруг компенсація? короче вивела мене манда тупамне 2 года назад из-за каких-то перебитых кабелей дали компенсационных мегабайтов и 10 минут внешки.і вони після такого хочуть шоб їх не імєлі во всі щєлі і не називали довбнями?! то свинорили швидше банда київстару а не ми,прості смертні шо їм атвєтку кидаєм
Скорей всего было в веб мой кс, в разделе предложения.З цікавого: дізнався про таку можливість з рекламного імейла, ні СМСки, ані в моб. додатку даної оферти не було.
Подключал в прошлом году, заявка была выполнена практически сразу. Обратите внимание, что оплата должна быть только с основного счета, бонусы не проходят.Обычно сообщения о подключении через сколько времени после запроса приходят?
Включить паузу абонплаты и пополнить счёт на 100 грн.Совет плиз--на ,,СМАЧНЫЙ,, ни разу не пополненный пришло предложение Инет за 100 грн.
Как обойти первую абонку?
Шоб включить только Год???
Это ловушка с павузой АП, первой АП не избежать.Включить паузу абонплаты и пополнить счёт на 100 грн.
Это правда, сам попал на 2-х номерах. Но акция за пополнение дала за бонусы абонплату на 28 дней.Это ловушка с павузой АП, первой АП не избежать.
А как воспользоваться Акция за пополнение?Это правда, сам попал на 2-х номерах. Но акция за пополнение дала за бонусы абонплату на 28 дней.Это ловушка с павузой АП, первой АП не избежать.