- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
В мене тариф макс. безлім, висить пропозиція рік без абонплат за 365. Але на цій сімкі після підключення тарифу я не робив перше поповнення тарифу на місячну абонплату. Навіть гроші вивести не дає. Але перше поповнення на сімкі було півтора року тому.Совєршенно вєрно.наскільки я розумію ГБА буде працювати і на сім для планшета?
Хіба що тільки місто Луцьк, а от Волинська область - Київстар рулить!Celnik, та червоний у вас регіон
Ковель - явно не синій регіон.Хіба що тільки місто Луцьк, а от Волинська область - Київстар рулить!Celnik, та червоний у вас регіон
Якщо перечитаєш мої попередні повідомлення, то побачиш, що я писав за Волинську область в ціломуКовель - явно не синій регіон.Хіба що тільки місто Луцьк, а от Волинська область - Київстар рулить!Celnik, та червоний у вас регіон
Так, злегка голубенький))
Переглянути вкладення 40048
Волинську область в цілому не можна рахувати синьою, на карті видно чому.Якщо перечитаєш мої попередні повідомлення, то побачиш, що я писав за Волинську область в цілому
Устаревшая карта, которая вообще не соответствует реальности 2021Ковель - явно не синій регіон.Хіба що тільки місто Луцьк, а от Волинська область - Київстар рулить!Celnik, та червоний у вас регіон
Так дайте актуальну! Чи шо?Устаревшая карта, которая вообще не соответствует реальности 2021Ковель - явно не синій регіон.Хіба що тільки місто Луцьк, а от Волинська область - Київстар рулить!Celnik, та червоний у вас регіон
"Это немножко не так работает"Так дайте актуальну! Чи шо?Устаревшая карта, которая вообще не соответствует реальности 2021Ковель - явно не синій регіон.Хіба що тільки місто Луцьк, а от Волинська область - Київстар рулить!Celnik, та червоний у вас регіон
Аналогічно "проблему вирішено". За'язувалися після цього?SergeyG, я з березня чекаю але не дуже активно.
При чому уже один раз написали, що "проблему вирішено".
Именно такГод без абонплат lite за 100 грн и год без абонплат за 365грн отличаются только ценой?
Год без абонплат lite за 100 грн и год без абонплат за 365грн отличаются только ценой?
Пиликала гармошка, играл аккордеон,
В приложении МКС подключается.Ребятишки, подскажите, как их подключить? В МКС ничего нет, СМС не приходили! При переходе по ссылке тоже ничего не отображается...
Для Вашого номера є Бонус від Київстар!
Бонусні 50 гривень на 15 днів. Пропозиція діє до 11/07/2021
точно, текущее предложение до 08-07-2021 с текстом 91 (получено по смс).mikula,
смс на 478 с текстом 91
Весь-весь контент у Київстар ТБ ваш! З 26.06 до 28.06.21 у вас повний доступ до 270+ каналів та 10 000 фільмів і серіалів. І все це без плати за трафік! Насолоджуйтесь переглядом: kv.st/tv11