- Місто
- Самар/Дніпро
Аналогічно "проблему вирішено". За'язувалися після цього?SergeyG, я з березня чекаюале не дуже активно.
При чому уже один раз написали, що "проблему вирішено".
Именно такГод без абонплат lite за 100 грн и год без абонплат за 365грн отличаются только ценой?
Год без абонплат lite за 100 грн и год без абонплат за 365грн отличаются только ценой?

Пиликала гармошка, играл аккордеон,

В приложении МКС подключается.Ребятишки, подскажите, как их подключить? В МКС ничего нет, СМС не приходили! При переходе по ссылке тоже ничего не отображается...
Для Вашого номера є Бонус від Київстар!
Бонусні 50 гривень на 15 днів. Пропозиція діє до 11/07/2021
точно, текущее предложение до 08-07-2021 с текстом 91 (получено по смс).
Весь-весь контент у Київстар ТБ ваш! З 26.06 до 28.06.21 у вас повний доступ до 270+ каналів та 10 000 фільмів і серіалів. І все це без плати за трафік! Насолоджуйтесь переглядом: kv.st/tv11
Самое главное - вовремя ))))Пришло сегодня в 19:07
Весь-весь контент у Київстар ТБ ваш! З 26.06 до 28.06.21 у вас повний доступ до 270+ каналів та 10 000 фільмів і серіалів. І все це без плати за трафік! Насолоджуйтесь переглядом: kv.st/tv11
мне 2 года назад из-за каких-то перебитых кабелей дали компенсационных мегабайтов и 10 минут внешки.і вони після такого хочуть шоб їх не імєлі во всі щєлі і не називали довбнями?! то свинорили швидше банда київстару а не ми,прості смертні шо їм атвєтку кидаєм
я їх тоже заставив скласти скарги на самих себе і сказати мені номер звернення. Хай розбираються,дрочать мозги самі собі. Це коли копійочка не працювала з 10 червня. Я їм кажу шо на сайті в умовах тарифу пише чорним по білому а вона мені нє,поповняй або на 10 грн або на 225 або іди дрочи собі. Кажу,складай сyка скаргу сама на себе шо вводиш клієнта в оману. Та тіпа "а чьо я ввожу в оману,можу дати компенсацію 30 хв на інших операторів" . Кажу,ти ж кажеш шо я не правий то з чого вдруг компенсація? короче вивела мене манда тупамне 2 года назад из-за каких-то перебитых кабелей дали компенсационных мегабайтов и 10 минут внешки.і вони після такого хочуть шоб їх не імєлі во всі щєлі і не називали довбнями?! то свинорили швидше банда київстару а не ми,прості смертні шо їм атвєтку кидаєм
Внешка так и не заработала, сгорела по сроку, а это норкомоныв это время только составили заявку и один раз продлили её и всё.
Беды с башкой?я їх тоже заставив скласти скарги на самих себе і сказати мені номер звернення. Хай розбираються,дрочать мозги самі собі. Це коли копійочка не працювала з 10 червня. Я їм кажу шо на сайті в умовах тарифу пише чорним по білому а вона мені нє,поповняй або на 10 грн або на 225 або іди дрочи собі. Кажу,складай сyка скаргу сама на себе шо вводиш клієнта в оману. Та тіпа "а чьо я ввожу в оману,можу дати компенсацію 30 хв на інших операторів" . Кажу,ти ж кажеш шо я не правий то з чого вдруг компенсація? короче вивела мене манда тупамне 2 года назад из-за каких-то перебитых кабелей дали компенсационных мегабайтов и 10 минут внешки.і вони після такого хочуть шоб їх не імєлі во всі щєлі і не називали довбнями?! то свинорили швидше банда київстару а не ми,прості смертні шо їм атвєтку кидаєм
Внешка так и не заработала, сгорела по сроку, а это норкомоныв это время только составили заявку и один раз продлили её и всё.
дорогу сам знайдеш?Беды с башкой?я їх тоже заставив скласти скарги на самих себе і сказати мені номер звернення. Хай розбираються,дрочать мозги самі собі. Це коли копійочка не працювала з 10 червня. Я їм кажу шо на сайті в умовах тарифу пише чорним по білому а вона мені нє,поповняй або на 10 грн або на 225 або іди дрочи собі. Кажу,складай сyка скаргу сама на себе шо вводиш клієнта в оману. Та тіпа "а чьо я ввожу в оману,можу дати компенсацію 30 хв на інших операторів" . Кажу,ти ж кажеш шо я не правий то з чого вдруг компенсація? короче вивела мене манда тупамне 2 года назад из-за каких-то перебитых кабелей дали компенсационных мегабайтов и 10 минут внешки.і вони після такого хочуть шоб їх не імєлі во всі щєлі і не називали довбнями?! то свинорили швидше банда київстару а не ми,прості смертні шо їм атвєтку кидаєм