Акційні пропозиції Київстар

ChesterUA

Заблокирован
Місто
Тернопіль
За вашим номером надано Безлімітний Інтернет, щоб ви змогли залишатися online на період налагодження роботи «Домашнього Інтернету». Дякуємо за розуміння.
Шо за гоніво? прийшло на непоповняємий намбер

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
А что это за акция?

На счету

НазваниеСрок действияКоличество
Дополнительный 3GНеограниченныйНеограниченный
Минуты в сети Киевстар01.04.2021-30.06.2021Неограниченный
100 минут на другие мобильные сети01.04.2021-30.06.202199 / 1.67 мин
Интернет - 3000 Мб01.04.2021-30.06.20213000 / 3000 МБ
Продукт Дата активации Дата деактивации Статус

Дополнительный 3G 22.06.2021 13:00:04 31.12.9999 02:00:00 Подключено

Тариф Все вместе лайт.
Номер не мой, родственников, симка стоит в кнопочном телефоне.

• Wow
Реакції: drmz

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
А что это за акция?

Продукт Дата активации Дата деактивации Статус

Дополнительный 3G 22.06.2021 13:00:04 31.12.9999 02:00:00 Подключено
Не знаю шо за акція, але термін дії в неї чудовий)

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
Вот такая акция пришла сегодня.
Тариф киевстар всегда онлайн 2019 уже как полтора года на капельной абонплате.

Цена вопроса 10 грн.
И смс пришло:
Ловіть момент! Отримайте 10000МВ без додаткових плат на 90 днів. Щоб активувати пакет надішліть SMS з кодом 17 на номер 478 до 09/07/2021. Деталі 477*232

Останнє редагування:

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
В момент підключення в мкс було написано. В смс про це згадки не було. Відправляв смс нічого не було. Тільки закинув на рахунок 10 грн і знов відправив смс одразу все підключилось. Але 10 грн не зняло

Місто
г. Одесса
Поделюсь своей историей о пока не состоявшейся для меня акции, типа "пополни счет - получи бонус".
Пришла смс-ка от КС с предложением (информация о акции так же была и в моб.приложении и веб.версии МКС), на следующий день пополнил счет через моб.приложение МКС.
Screenshot_20210626-140545_Messages.jpg
За сутки ничего не пришло, дальше начал напоминать о себе операторам, через Зоряну, а дальше "пошло-поехало":
Ангеліна (оператор): На поточний момент дійсно спостерігаються труднощі при нарахуванні бонусів за поповнення рахунку в Мій Київстар. Інформація вже передана фахівцям для усунення. За фактом виправлення Вам надійде СМС. Крайній термін: 14.06 18:00
Олександр (оператор): На поточний момент дійсно спостерігаються труднощі при нарахуванні бонусів за поповнення рахунку в Мій Київстар. Інформація вже передана фахівцям для усунення. За фактом виправлення Вам надійде СМС. Терміни вирішення зараз уточняються технічними спеціалістами.
Ця інформація може уточнюватись протягом декількох годин.
Євгеній (оператор): На поточний момент дійсно спостерігаються труднощі при нарахуванні бонусів за поповнення рахунку в Мій Київстар. Інформація вже передана фахівцям для усунення. За фактом виправлення Вам надійде СМС. Після усунення, протягом 10 робочих днів, буде проведена компенсація за некоректними витратами, про що Ви будете проінформовані в СМС. Приносимо вибачення за тимчасові незручності, ми докладаємо всіх зусиль для оперативного вирішення ситуації.
Дмитро (оператор): Над усуненням складнощів ще працюють. Приносимо вибачення за незручності. Орієнтовний термін вирішення до 28/06/2021 18:00
Что я делаю не так? Реально ли от КС добиться этих бонусов?

gtc

Місто
Львів
И вот ответ котиков: "Після оновлення IT-систем послуга "Пауза абонплати" підключається лише до кінця дня, а не до кінця наступного дня з моменту підключення. Тобто її підключили 24.06.2021 23:50 і діяла пауза до 24.06.2021 23:59." Походу как и я многие не в курсе как теперь работает Пауза абонплаты. И если в текущие сутки ГБА не подключится, надо срочно выводить бабло или раскошеливаться на месячную абонку. А смс между тем продолжает писать: "до конца следующих суток".
ГБА естесственно так и не подключили, приняли заявку к рассмотрению, ну мне уже спешить некуда, абонку слизали, теперь есть 28 дней на бодания. Однако мошенничество грандиозное, конечно. Чем и славен КС.

Про те, що останнім часом пауза АП по факту працює лише до кінця першої доби, тут на форумі вже неодноразово писали.

Нарешті КС і сам це помітив.

І навіть визнав. І тепер так і пише у вебМКС:

ks_pause.jpg

Цікаво буде попробувати її "віключити".
Post automatically merged:

они меня не нажухали- за пополнение на 55 грн. мне дали 62 бонуса и с них сняло абонку
Чудеса ще трапляються...

• Like
Реакції: drmz
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
gtc, Да, но в смс пишет- списание абонплаты по Вашему тарифу приостановлено до конца следующих суток.
Народ это видит и верит, а они нас дрюк :cry:. И имеют на абонку или дневную.

gtc

Місто
Львів
Но кто ж знал, что те 10 грн, которые я с утра закидывал с расчетом на оплату дневной абонки, должны были бы сняться только завтра!
Всі, хто читав в тарифі опис процедури оплати. Або тут на форумі.

Але не факт, що це так працюватиме.
Post automatically merged:

в смс пишет- списание абонплаты по Вашему тарифу приостановлено до конца следующих суток.
Народ это видит и верит, а они нас дрюк :cry:. И имеют на абонку или дневную.
Саме так.
Саме так. Саме так.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
А еще в МКС написано- Приостановление начисления платы за тариф на ОДНИ сутки, а это 24 часа :dash1:,а не конца действующих суток.

Місто
Харьков
Пришло предложение на 2 полочных номера безлимитный интернет на год за 100 грн. Один с тарифом "звонки без границ" за 30 грн в месяц , второй "без границ лайт +" за 40 грн в месяц. Акция указана до 7 июля.

gtc

Місто
Львів
А еще в МКС написано
А в сусідній темі мене ніби хотять переконати, що там все правильно написано.

А насправді там (в КС) - шведи, що українську опановують швидше, ніж російську:

ks.JPG

ПС
А про оплату за одну добу ніби все вірно, бо оплата знімається за одну КАЛЕНДАРНУ добу.
Просто текст по-дебильному написан (с)

Місто
Ternopil
Телефон
Moto G60
прийшла пропозиція 5 Гб за установку "мій київстар". чи реально отримати рік інтеренту не активувавши цієї послуги?

Зверху