Акційні пропозиції Київстар

Місто
Івано-Франківськ
Достатньо мати кнопковий телефон (з вимкненою передачею даних) і стару 3G сім-картку, як Київстар закидує пропозиціями інтернету: безлім за 100 грн., 20 гіг на 6 місяців по гривні/міс., безкоштовні 10 гіг на три місяці, безкоштовний VIP-інтернет-безліміт на три місяці, 4 гіга з пакету. Все рівно поки-що нічим з цього не користуюсь (але планую найближчим часом замінити телефон на смарт).
Тариф Без меж Lite+. З часу переходу в цей тариф (червень 2020 р.) живими грошами було сплачено одну абонплату (в червні 2021), трохи щоденних оплат в квітні-травні (по 0,01 грн.), ну і рік безлімітного інтернету в липні 2021. Решта часу - абонплата за бонусні гроші від поповнення через мобільний додаток - зв'язка компа і BlueStacks (з вересня 2020 по початок квітня 2021, та з початку липня і по цей час - безперервно за рахунок бонусів). Живі гроші виводив на Ланет з 1% комісії (мені зручно). А віднедавна перекидання коштів на Ланет з Київстару - взагалі без комісії.
Підключив усі інет-пропозиції, подивимось, чи будуть ще якісь. Якщо будуть по типу N гіг за 10-20-NN грн./міс. - не братиму )).

Вкладення

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    91.1 КБ · Перегляди: 59
Місто
Київ
В Мій Київстар була пропозиція - рік інтернету за 365 грн. Зараз вона зникла. Пропозиція мала бути до 17.08.2021.
Чи пропозиція з"явиться коли я поповню рахунок і на рахунку буде 365 грн? (Паузу абонплати вже зробив і прийшла відповідна СМС)

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro

Sanёk

Заблокований
Місто
Львів
В Мій Київстар була пропозиція - рік інтернету за 365 грн. Зараз вона зникла. Пропозиція мала бути до 17.08.2021.
Чи пропозиція з"явиться коли я поповню рахунок і на рахунку буде 365 грн? (Паузу абонплати вже зробив і прийшла відповідна СМС)
Это не зависит от вашего пополнения. Это глюк раздачи акций. Может появиться - 16, 17 числа.
Или перепроверить наличие акции в альтернативе - веб версия мой кс, или приложение.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Рік інтернету підключається тільки при активній абонплаті одноразово,повторно не підключити. Попав на тарифі комфорт,поповнив на 100грн і знялась абонка,пропав гба

Sanёk

Заблокований
Місто
Львів

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
В оной ситуевине - можно попробовать прибить приложуху вручную и очистить кеш (повторить первый шаг пару раз), у меня - после сих манипуляций, пропавшие предложения появлялись вновь :pop:
Post automatically merged:

Київстар так закидує бонусами, що ледве встигаю використати (ТП Без меж лайт). Буде три сплати абонки підряд виключно бонусами😂
Во-во, у меня именно после трех-четырех шарово-бонусно-беспрерывных оплат - как отрезало, причем наблюдал такое на паре номеров. После месяца (может чуток больше) голодовки - снова начали поступать предложения "пополни-получи" :boss:

Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Рік інтернету підключається тільки при активній абонплаті одноразово,повторно не підключити. Попав на тарифі комфорт,поповнив на 100грн і знялась абонка,пропав гба
Підключається без оплаченої денної/місячної абонплати, і навіть на базових умовах.

Місто
Харьков
Всем привет! Подскажите пожалуйста,можно ли как-то активировать "гба за 100",если уже в этом месяце юзал услугу пауза абонплаты(ее можно заказать только раз в месяц),чтобы как у парня выше не снялась абонка и не пропало предложение?

Sanёk

Заблокований
Місто
Львів
Всем привет! Подскажите пожалуйста,можно ли как-то активировать "гба за 100",если уже в этом месяце юзал услугу пауза абонплаты(ее можно заказать только раз в месяц),чтобы как у парня выше не снялась абонка и не пропало предложение?
Дневную абонку оплатить.

Місто
Николаев
Телефон
Разные
була раніше пропозиція 5 гб.30 днів за 20 грн. Була проігнорена мною. нині прийшла пропозиція 20 гб протягом 3 місяців за 20 грн. чи варто її ігнорити і чекати на безлім на рік?
Там скорей всего 6.66 Гб за 20 грн ежемесячно в течение 3 - х месяцев. Попал так на 10000 мб за 20 грн на три месяца. Думал заплатил раз и всё. Ага...
Ні там 20000 мб... заказав місяць тому... а на рахунок чи потрібно плати по 20 грн... напишу взавтра бо знімає абонплату..
Зняло абонплату ... мб не дали... тільки лишилися ті що не використав за минулий місяць.
Ти впевнений, що строк дії по тарифу і акції співпадає? Якщо акційний залишився - строк різний. Перевір і забезпеч необхідну суму на рахунку напередодні - і все з'явиться.

Місто
Николаев
Телефон
Разные
Київстар так закидує бонусами, що ледве встигаю використати (ТП Без меж лайт). Буде три сплати абонки підряд виключно бонусами
Не факт. В мене дойшло до ~ 200 грн і все. Наступні прийшли аж десь через три місяці.

Місто
Киев
була раніше пропозиція 5 гб.30 днів за 20 грн. Була проігнорена мною. нині прийшла пропозиція 20 гб протягом 3 місяців за 20 грн. чи варто її ігнорити і чекати на безлім на рік?
Там скорей всего 6.66 Гб за 20 грн ежемесячно в течение 3 - х месяцев. Попал так на 10000 мб за 20 грн на три месяца. Думал заплатил раз и всё. Ага...
Ні там 20000 мб... заказав місяць тому... а на рахунок чи потрібно плати по 20 грн... напишу взавтра бо знімає абонплату..
Зняло абонплату ... мб не дали... тільки лишилися ті що не використав за минулий місяць.
Ти впевнений, що строк дії по тарифу і акції співпадає? Якщо акційний залишився - строк різний. Перевір і забезпеч необхідну суму на рахунку напередодні - і все з'явиться.
Співпадає. Бо тариф комфорт 2018.. там місяць... і при поповнені в той день і замовляв додаткові... зараз пише що додаткові в процесі обробки...

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Попал и я в этот квест от КС, по подключению "Год без оплат за 365 грн.".
На номере не было ни разу снято абонки, потрачено на нём 00,00 грн., на счёте 1,01 грн. Несколько дней назад пришло смс с предложением подключить "ГБО 365".
Сегодня в 5:35 подключил "Паузу абонплаты", получил сразу смс о подключении. В 5:55 дополнил номер на 364 грн. В 07:03 тыкнул предложение в МКС и нажал "подключить". На данный момент 365 на счёте и ничего не подключено.

Звонить оперу на 466? Поможет?)
Если до позднего вечера сегодня, эти криворукие так и не подключат обещанное, то куда эти 365 грн. вывести?

Вкладення

• Screenshot_2021-08-16-07-03-13-233_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2021-08-16-07-03-13-233_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    103.4 КБ · Перегляди: 59
Місто
Київ
В мене від замовлення Рік інтернету за 365 через мобільний додаток до СМС про підключення "Рік без оплат" пройшло хвилин 10-15.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Яша,
попробуй через USSD "подтолкнуть"... *512*1# / *512*2# / или прозвон на 477*365 :pop:

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Останнє редагування:
Зверху