Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Вроде у нас на форуме встречал инфу, что в безлиме за 365 грн лимит 3Гб/сут, а далее шейп. Ошибаюсь или что-то поменялось?

Місто
Poland
Ошибаюсь или что-то поменялось?
Поменялся момент наступления шейпа.
Де саме?
«Політика справедливого користування мережевими ресурсами» може бути застосована при використанні більш 1500 МБ протягом доби лише у додаткових пакетах з мобільним інтернетом та в тарифі «Відео без меж 2019». І ця умова не стосується інших тарифних планів з безлімітним мобільним інтернетом або з певним обсягом мегабайтів.

Операция "Ы"

Заблокований
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus
Місто
Poland
Ещё раз ввёл свой номер на https://kyivstar.ua/uk/bonus477. Там написано, что шейп для этого безлимита - 3 ГБ.
Ані самі нє знают чєго оні хочут :) читайте: https://kyivstar.ua/uk/about/about/usage_policy
Faq щодо мережевих ресурсів.
Post automatically merged:

Ещё раз ввёл свой номер на https://kyivstar.ua/uk/bonus477. Там написано, что шейп для этого безлимита - 3 ГБ.
То Ви все ж не новічок, раз такі сайти знаєте. Устраняюсь.

Місто
Харьков
Телефон
Cubot MAX 2, Meizu M6T
Місто
Сумы
Гугл в описании к этой теме выдал данное сообщение:
Прийшло на онлайн 3ж.

Сенсація! Безлімітний iнтернет цілий рік всього за 100 грн. Активуйте до 15/04/2020 послугу «Рік без оплат lite» та спілкуйтесь у соцмережах, не рахуючи мегабайти. Замовляйте: 477*365 або kv.st/dunlm
kv.st/dunlm и есть тот самый сайт.

idea, поставил на паузу,пополнил,подключил акцию.Сработало всё в течении пяти минут.
Всё-таки паузу уже пофиксили, или всё же лучше активировать дневную абонплату и после этого пополнять 365 грн?

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: idea
Місто
Харьков
Телефон
Cubot MAX 2, Meizu M6T
Гугл в описании к этой теме выдал данное сообщение:
Прийшло на онлайн 3ж.

Сенсація! Безлімітний iнтернет цілий рік всього за 100 грн. Активуйте до 15/04/2020 послугу «Рік без оплат lite» та спілкуйтесь у соцмережах, не рахуючи мегабайти. Замовляйте: 477*365 або kv.st/dunlm
kv.st/dunlm и есть тот самый сайт.

idea, поставил на паузу,пополнил,подключил акцию.Сработало всё в течении пяти минут.
Всё-таки паузу уже пофиксили, или всё же лучше активировать дневную абонплату и после этого пополнять 365 грн?
Та тут не угадать, как всегда с Киевстаром. Я ходил к ним в салон, они при мне всё подключали...

Місто
Сумы
Та тут не угадать, как всегда с Киевстаром. Я ходил к ним в салон, они при мне всё подключали...
Тогда воспользуюсь дневной абонплатой. Но можете напомнить, она снимается при звонках? Ибо у меня есть бонусные 10 Гб.

Місто
Харьков
Телефон
Cubot MAX 2, Meizu M6T
Тогда воспользуюсь дневной абонплатой. Но можете напомнить, она снимается при звонках? Ибо у меня есть бонусные 10 Гб.
Я без понятия, к сожалению. Симка у меня полочная, только для годового интернета используется

Місто
Poland
А почитати умови вашого тарифу слабо? Якщо у вас не сплачено ап, сьогодні поповнюєте рахунок на невелику суму, щоб опівночі списався денний платіж. А завтра робите усі маніпуляції.
Якщо пауза абонплати - то її треба робити завтра, а не сьогодні.

Останнє редагування:
Місто
Київ та околиці
Мої вітання! Деякий час підключені послуги "Спробуй 10000 МБ на 90 днів" та "Усюди онлайн 10000 МБ за 1 грн. на 90 днів". Як взнати залишок та термін дії цих послуг (одну з них видно через *118#, це яка з них?) ?

Місто
Харьков
В очередной раз прислали предложение подключить гба за 100. На номер где интернет и даром не нужен. Лучше бы предложили бонусы за пополнение.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
nikas80,
до какого числа дейсвует предложение? Пару номеров подключил за сотку, думаю еще один подключить, предложение висит - до 30-го числа. Интересно просто - продолжат предлагать или возможно, "последние вагоны уходящего поезда"... :boss:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
nikas80,
до какого числа дейсвует предложение? Пару номеров подключил за сотку, думаю еще один подключить, предложение висит - до 30-го числа. Интересно просто - продолжат предлагать или возможно, "последние вагоны уходящего поезда"... :boss:
Мені сьогодні прийшло за 100грн до 10 жовтня.
Перед цим було до 26 вересня за 365грн.
21-09-27_14-02-45-198.png

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
dzidzio,
значит раздача плюшек продолжается (по крайней мере - пока еще)... в прошлом году, если не ошибаюсь - безлим 100/365, обрубили раздавать в конце лета. Подожду еще, пару номеров подключено а еще один - подключил бы в последний момент раздачи (если бы еще узнать когда он будет), "запас в опу не @пет"... :cool:

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
nikas80,
Мені сьогодні прийшло за 100грн до 10 жовтня.
Перед цим було до 26 вересня за 365грн.
Переглянути вкладення 42235
Как говорится награда нашла своего героя.

Зверху