- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Вибірково. Бо не мені.gtc, скільки сімок маєте? На кожну приходить пропозиції чи вибірково?
Є такі ж пропозиції. Але навіщо вони мені на полочні Сімки?..12 ПО за 35 грн - 2 шт
Кое что есть интересное, надо брать
Простите, а что оно такое?
Там-же на скринах понятно, что ПО - это "Плановых Оплат" )Простите, а что оно такое?
По адресу страницы о КС Клубе теперь вот такое: Услуга "Мои скидки". Соответственно, правила уже другие:Помню лет 5 тому был " КС КЛУБ "
Его уже нет? И по этой услуге можно было звонить раз в год в сети
А сейчас у меня 3 симки КС и я пользуясь безлиминетом за 0 грн
Логично : 3 ГБ в день за 1 грн / деньдают полных 999Gb
Так і є, 1.5Гб на макс. швидкості.А давно підвищили до 3 ГБ/день, було ж, наче, 1,5 ГБ...?
В інформації про акцію пише таке:Так і є, 1.5Гб на макс. швидкості.А давно підвищили до 3 ГБ/день, було ж, наче, 1,5 ГБ...?
Напевно пан мали на увазі що більше 3Гб за день фіг викачаєш на швидкості 0.8мбіт)
Застаріла інформація.В інформації про акцію пише таке:
Год без оплат
По условиям Политики справедливого пользования услугами ЧАО «Киевстар», после использования 3000 МБ в день скорость будет снижена до 0,8 Мбит/с до конца суток.
А ріжуть швидкість безапеляційно після 1,5 ГБ чи залежить від настрою базової станції?Застаріла інформація.
Рік тому 3000мб обрізали до 1500мб.
Подейкують що від настрою БС, можливо десь в червоних регіонах.А ріжуть швидкість безапеляційно після 1,5 ГБ чи залежить від настрою базової станції?
А ріжуть швидкість безапеляційно після 1,5 ГБ чи залежить від настрою базової станРеЗастаріла інформація.
Регулярно перевилюю за 1,5Гб , жодного разу не урізали. Але , правду кажучі, у нас мало в кого є КС.А ріжуть швидкість безапеляційно після 1,5 ГБ чи залежить від настрою базової станції?Застаріла інформація.