- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
як вважається полочна сімка, а якщо в мене не поповнюється тривалий час, але користуюся для прийняття дзвінків та підключений ул.номер, вона вважається полочною???На одну із полочних сімок прийшло 2 акції:
1. 20 000 мб на 30 днів х 3 міс
2. 2000 мб на 14 днів
Взяв те і те. В МКС тепер відображено, що підключено такі акції: "Усюди онлайн за 0" і "Персональна пропозиція інтернет", термінів дії не вказано. Кількість мегабайтів показує, як безліміт. Х\з тепер що є що, і чому відображено, що підключено "Усюди онлайн за 0", яку замовити не пропонувалось?
це і є20 000 мб на 30 днів х 3 міс
"Усюди онлайн за 0"
Та х/з, як в кого вона вважається. Мабуть, напівполочна. Моя 2 місяці на полиці лежала, аж після цього прийшли акційні пропозиції. А до того, була як і твоя - напівполочною. Тобто, не поповнював більше року, використовував лише длдя інтернету, бо там колись були дали Безлім Рік за 100. Після закінчення акції Рік за 100, сімка була в телефоні без жодної активності, 4 місяці не давали ніяких плюшок, тому й відправив її на полицю.як вважається полочна сімка, а якщо в мене не поповнюється тривалий час, але користуюся для прийняття дзвінків та підключений ул.номер, вона вважається полочною???
А чому показує не 22 000 мб, а безлім?це і є20 000 мб на 30 днів х 3 міс
"Усюди онлайн за 0"
Переглянь у ecare, на головній є інформація про всі активні пакети.А чому показує не 22 000 мб, а безлім?
Мені в next'i 5000 МБ на 14 днів теж показувало як безлімА чому показує не 22 000 мб, а безлім?
Так, мені на таку прийшла пропозиція 20 ГБ на 3 місяці.як вважається полочна сімка, а якщо в мене не поповнюється тривалий час, але користуюся для прийняття дзвінків та підключений ул.номер, вона вважається полочною???
Ты про эту акцию?Как называется акция о пользование кс 1 раз в 7 дней и как ее подключить?
Счастливый день! В Мой киевстар есть специальный баннер для этогоКак называется акция о пользование кс 1 раз в 7 дней и как ее подключить?
Це для всіх.де можна прочитати про акцію...
Плата за тариф снялась?У меня в Мой киевстар такого нет. Или ещё не добавили, или не для всех!
Да, тут обнаружил! Отлично! Спасибо за подсказку!Гляньте у вкладці послуги -> інтернет та спілкування.У меня в Мой киевстар такого нет. Или ещё не добавили, или не для всех!
Перегляньте чи оновлений додаток.
Да, у меня контракт с положительным балансом!Плата за тариф снялась?У меня в Мой киевстар такого нет. Или ещё не добавили, или не для всех!
Я им написав про Акцию А воно кинуло в ч/с свобода слова у нихНа ваш вибір підключилось, додали 5гб і 100хв.
Тепер 300хв на інших, 25гб за 150грн.
Post automatically merged:
От це я розімію акція, а не як у лайфі за 25грн![]()
Доречі на лав файно виходить 2400хв 24гбНа ваш вибір підключилось, додали 5гб і 100хв.
Тепер 300хв на інших, 25гб за 150грн.
Post automatically merged:
От це я розімію акція, а не як у лайфі за 25грн![]()