- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
За 500грн є .тільки на 6 місяців... дивіться на олх. Там є такі оголошення.Тех цен гба уже не будет точно, хотя я сейчас и за 500 взял бы, всеравно выгодноКоли пишуть про рік без абонплат, мається на увазі виключно мобільний інтернет за 100 чи 365 грн. Такі раніше були спеціальні пропозиції, їх ми зараз і чекаємо. Про голосовий зв'язок мова ніколи не йшла.Де ти в кс бачив рік без абонплат, я про голосовий звязок.
Не нужно поднимать планку, я могу взять за 120 грн, максимум...за 500 взял бы, всеравно выгодно
Дякую. Деталізація це добре, але більшість пише про абонплати. Головне, що ми розуміємо один одного. Мається на увазі виключно безлімітний мобільний інтернет протягом року. При цьому щомісячну абонплату можна не вносити зовсім.Назва послуги Рік без оплат.
Хороша двіжуха для тих, хто очікує друге пришестя ГБА.От така акція від КС.
Бонуси то йдуть на абонку, но в тебе їх мало.Всем привет. Пришло в Мой КС. В смс ничего не было. Кто знает, сейчас эти бонусы на абонку расходуются? В описании про абонку речи нет. Тариф Твій новий 55 грн. Номер не пополнялся 4 месяца.
Даэти бонусы на абонку расходуются?
Как-же нет, если вверху: "на плату за тариф".В описании про абонку речи нет
Сорри, да не заметил. Спасибо)Как-же нет, если вверху: "на плату за тариф".
Ну хоть частично)Бонуси то йдуть на абонку, но в тебе їх мало.Всем привет. Пришло в Мой КС. В смс ничего не было. Кто знает, сейчас эти бонусы на абонку расходуются? В описании про абонку речи нет. Тариф Твій новий 55 грн. Номер не пополнялся 4 месяца.
Прийшла і мені така пропозиція на поличковий номер, перед тим місяць назад дали 40 бонусів, забрав зайшли як за абонплату, тариф дзвінки без меж.От така акція від КС.
Переглянути вкладення 49672
Шкода, нема в мене більш-менш пристойного телефона....
Яким чином? Це тобі не в водафоні, ти щось плутаєш.Сорри, да не заметил. Спасибо)Как-же нет, если вверху: "на плату за тариф".
Post automatically merged:
Ну хоть частично)Бонуси то йдуть на абонку, но в тебе їх мало.Всем привет. Пришло в Мой КС. В смс ничего не было. Кто знает, сейчас эти бонусы на абонку расходуются? В описании про абонку речи нет. Тариф Твій новий 55 грн. Номер не пополнялся 4 месяца.
Так треба дзвонити в підтримку якщо то пропозиція до якого то числа і питати чи ще можна включити, як воно могло пропасти, ти певне сам стер ту смс.Мне в начале августа висело в мкс 6 месяцев по 10гб, пока занят был туда сюда , предложение и пропало куда-то, номер очень активно принимает только звонки, никаких бонусов не было в этом году(
В приложении Мой Киевстар, возможно будет отображаться это акционное предложение.Так треба дзвонити в підтримку якщо то пропозиція до якого то числа і питати чи ще можна включити, як воно могло пропасти, ти певне сам стер ту смс.Мне в начале августа висело в мкс 6 месяцев по 10гб, пока занят был туда сюда , предложение и пропало куда-то, номер очень активно принимает только звонки, никаких бонусов не было в этом году(
Залазив дививсь, в мене не відображається, лиш смс про акційну пропозицію, в мкс тільки про 12 планових абонок за 35 в тарифі за 55, йдуть в пень, мене не влаштовує.В приложении Мой Киевстар, возможно будет отображаться это акционное предложение.Так треба дзвонити в підтримку якщо то пропозиція до якого то числа і питати чи ще можна включити, як воно могло пропасти, ти певне сам стер ту смс.Мне в начале августа висело в мкс 6 месяцев по 10гб, пока занят был туда сюда , предложение и пропало куда-то, номер очень активно принимает только звонки, никаких бонусов не было в этом году(
Я такие предложения подключаю немедленно. Не смотрю на дату, до которой они действуют. Киевстар завтра передумает и отзовет своё предложение, и ничего уже не докажешь, хозяин - барин. А вот уже подключенную услугу он вряд ли просто так отключит, даже если передумает.Мне в начале августа висело в мкс 6 месяцев по 10гб, пока занят был туда сюда так и не успел подключить , предложение и пропало куда-то, номер очень активно принимает только звонки, никаких бонусов не было в этом году(
Не знущайся над малим.)crocodile, та тут просто мтс так угощает что не до тех несчастных 10гб на месяц было )
Привіт. Нова пропозиція по тому ж номеру з кращими умовами. Переходити? Чи ще чекати?Привіт. На без меж лайт прийшла пропозиція з тарифом. Переходити?