Акційні пропозиції Київстар

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
А яким макаром відключити Соцмережі без обмежень?
В меню за *238*3# пропонують якісь Преміум ексклюзив підключити, в МК теж ніяк.

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro

Вкладення

• Screenshot_2022-09-15-09-27-11-334_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2022-09-15-09-27-11-334_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    123.6 КБ · Перегляди: 132
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Місто
Львів
Телефон
Meizu
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Igoka, а якщо тапнути на Умові акції в середині, то знову на Дерибасівської:

Вкладення

• Screenshot_20220915-131147_ .jpg
    Screenshot_20220915-131147_ .jpg
    135 КБ · Перегляди: 87
Місто
Хмельницький
Тариф "Твой новый". После семидневного предложения вот этого: https://red-forum.com/threads/Акції-Київстар.23167/page-536#post-1871259 , появилось такое:
Привіт! Це та пропозиція, що минулий раз мені була, зараз по номеру нічого не пропонують.
Пропозиція переїхала 😄

Місто
Львів
Телефон
Meizu
пауза абонплати-поповнення-замовлення нового.акційного тарифу.
смс про паузу є, смс про перехід на новий тариф є, але кошти не зняло... ?!
потрібно паузу абонки відключати самому?
чи то вже зніме після 0-05?

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Київстар пропонує своїм абонентам заощаджувати завдяки спільній акції з WOG​

15.09.2022

Київстар продовжує активну співпрацю із партнерами, щоб абоненти мали якомога більше можливостей користуватись різноманітними послугами та бонусами. Зараз абоненти передплати, контракту та бізнес-клієнти Київстар, заправляючи повний бак на WOG можуть отримати бонуси: 1.25 грн з кожної літри пального.
Наприклад, якщо ви заправите 50 літрів пального, то отримаєте бонусами 62,5 грн. Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно користуватися мобільним додатком Мій Київстар або завантажити його на свій смартфон та авторизуватися. На головному екрані додатка абоненти отримають унікальний код, який потім можна використати при оформленні замовлення у Pride від WOG.
Після активації промокоду бонуси при заправці до повного бака можна отримувати зі всіх видів якісного пального від WOG без обмежень за кількістю заправок. Отримати промокод можна з 15 вересня до 15 жовтня 2022 включно, а скористатись ним — по 31 жовтня 2022 включно.
Нагадаємо, що Київстар регулярно створює можливості для абонентів отримувати вигідні пропозиції від партнерів та користуватися додатковими послугами оператора без жодних доплат. Для цього існують Суперсили — послуги, які можна вибрати для доповнення основного пакета у тарифі в залежності від потреб кожного абонента: Домашній інтернет, Київстар ТБ, додаткові гігабайти або хвилини розмов. А віднедавна з’явилася надзвичайно корисна Суперсила «Допомога ЗСУ». Підключити додаткову Суперсилу до свого тарифу абоненти можуть на сайті або через додаток Мій Київстар.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Хазяйці на замітку:
Акції/плюшки можуть з часом "атріцатєльно" рости.
На декількох поличних номерах на початку літа було в пропозиціях "3 місяці знижки -50% разом з тарифом Твій Новий".
Пізніше, знижка вже стала на 6 місяців -50%. В вересні стало вже 12 місяців знижки - 50%.
І ось, сьогодні, гєнєрал вже "созрєл" підключити тариф, заходжу, а там дніщенська знижка 28грн на перший місяць :cry:

Місто
Одесса
Хазяйці на замітку:
На декількох поличних номерах на початку літа було в пропозиціях "3 місяці знижки -50% разом з тарифом Твій Новий".
Пізніше, знижка вже стала на 6 місяців -50%. В вересні стало вже 12 місяців знижки - 50%.
І ось, сьогодні, гєнєрал вже "созрєл" підключити тариф, заходжу, а там дніщенська знижка 28грн на перший місяць :cry:
Долго думали.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Хазяйці на замітку:
В нас раніше було 6 оплат по 35 грн (4 тижні, а не місяць), якими не скористались, бо не було наміру користуватись своїм поличним номером. Зараз тижнями йде дніщенська перша оплата 0 грн.

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Місто
Киев , Деснянский район
Телефон
6s+ 2/32
Та висит ещё эта шляпа
Нужно успеть! Я бы не задумался бы о подключении жене и сыну. Они специально не пополняют. Но что-то не предлагают им такое вкусное в Запорожье.
Та не хочу пороть звонки без границ, все таки 5гб и 0 в сети за 30 грн , если его будут закрывать то и так будет переход на твой новый.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Та висит ещё эта шляпа
Нужно успеть! Я бы не задумался бы о подключении жене и сыну. Они специально не пополняют. Но что-то не предлагают им такое вкусное в Запорожье.
Та не хочу пороть звонки без границ, все таки 5гб и 0 в сети за 30 грн , если его будут закрывать то и так будет переход на твой новый.
Да, я не учёт этот тариф! Я бы тоже не портил бы его. Сейчас это лучшее дешёвое предложение от КС!

Зверху