Акційні пропозиції Київстар

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Місто
Ружин, Житомирська обл.
пакеты по 100 МБ за 10 грн всегда снимались и снимаются бонусы, если имеются.
Всегда? Может иногда, в удачный квартал?
Нет, это пакеты, которые автоматизируются после окончания тарифных МБ, предоставляемых за счёт уже активного пакета услуг на 4 недели или 1 день.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
VladRozm, мы ж про инструмент оплаты(бонусы)..
Не "что", а "как".
Бонусные гривны на КС (когда даются по спецпредложениям) всегда снимаются впереди основного денежного счёта. Про Экстраденьги не идёт речь.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
VladRozm, народ переживает за списание в направлении АП. Т.к. есть упоминание "на звонки и смс", то логика списания может быть как у контракта - на звонки и смс.
Было уже такое ранее, ты прогуливал предмет: 2019-2021

Останнє редагування:
Місто
Ружин, Житомирська обл.
VladRozm, народ переживает за описание в на правлении АП. Т.к. есть упоминание "на звонки и смс", то логика списания может быть как у контракта - на звонки и смс.
Описание бонусов от КС. Бонуси, які ви отримали після поповнення рахунку, можна використати на:
-вихідні дзвінки на всі номери по Україні;
-мобільний інтернет за умовами тарифу;
-SMS-повідомлення на номери всіх мобільних операторів України;
-MMS-повідомлення на номери всіх мобільних операторів України (тільки для абонентів передплаченого зв'язку);
-плату за пакет за умовами деяких тарифів (тільки для абонентів передплаченого зв'язку)
Т.е., на контракте бонусы расходуются только на звонки по Украине, мобилинет по условиям тарифа и смс. На припейде — ещё и на абонку.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Наколядовал на полочные по 60 этих бонусных гривен- на следующий день списались на абонку(30/50 грн).

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Маю номер запасний на поличці, номер з гарним номером ( 777-65), тариф Онлайн 2019, маю пропозицію перейти на 12 жіночих місяців за 35 грн.. Чи є сенс, чи краще хай далі очікує, продавати не хочу, бо це мій перший номер:cry:.

Аметист

Заблокований
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Маю номер запасний на поличці, номер з гарним номером ( 777-65), тариф Онлайн 2019, маю пропозицію перейти на 12 жіночих місяців за 35 грн.. Чи є сенс, чи краще хай далі очікує, продавати не хочу, бо це мій перший номер:cry:.
Если планируете им пользоваться. А то будет как у меня - перешел на этот тариф на доп номере, так ни разу и не пополнял и в конце года 12 месяцев по 35 гривен закончатся. Даже если мне понадобится киевстар, то есть тариф за 40 гривен. А за 55 и дальше будет лежать на полке

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
теж висять пропозиції такі, але попри них я лайкамобайл підключив). А номером іноді для щасливого дня користувався

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Я би підключив 12 оплат по 35 грн для дружини та дитини. Але не дають попри довгого голодування!

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Я би підключив 12 оплат по 35 грн для дружини та дитини. Але не дають попри довгого голодування!
Довго то скільки?? Зараз півроку певне треба.
півроку вже є, може трохи більше!
Номери точно не поповнялись?? Бо якщо кидав по ванкопеєк то забудь.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
На номері сина точно ніяких справ - тільки вхідні. А на номері дружини спокусилися підключити "соцмережі за нуль". Ця послуга незабаром закінчиться. Я її відключу, бо обіцяне зняття грошей, котрих немає на рахунку, але не хочу отримувати смс про платне продовження цієї пслуги. Ну ось і всі махінації з номерами.

Місто
Львів
Більше року не поповнював , час від часу активовував ЩД - пропонують лише на 3 місяці по 35грн (((

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
На номері сина точно ніяких справ - тільки вхідні. А на номері дружини спокусилися підключити "соцмережі за нуль". Ця послуга незабаром закінчиться. Я її відключу, бо обіцяне зняття грошей, котрих немає на рахунку, але не хочу отримувати смс про платне продовження цієї пслуги. Ну ось і всі махінації з номерами.
Що то вам всім не везе, в мене на голодному білайні правда не пам"ятаю коли він гроші останній раз бачив бонуси прилітали я їх користав в якості абонплати, була пропозиція 12/35, але я послав їх лісом так як запасний номер.

Місто
Киев
На одном номере аж две акции, если не было первого пополнения в тарифе бонусы снимут на абонплату!?

Вкладення

• E5387C10-0F5B-4B92-86E0-F46F52AA9F31.png
    E5387C10-0F5B-4B92-86E0-F46F52AA9F31.png
    651.9 КБ · Перегляди: 71
  • A36DFEC7-541B-4636-89F2-A25B85A5B755.png
    A36DFEC7-541B-4636-89F2-A25B85A5B755.png
    700.8 КБ · Перегляди: 71
Зверху