Акційні пропозиції Київстар

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
На одном номере аж две акции, если не было первого пополнения в тарифе бонусы снимут на абонплату!?
Знімуть, в КС бонусні кошти мають вищий приорітет.
Але з "Бонуси за поповнення" потрібно бути обережним, бо поки прийдуть бонуси, то живі гроші білінг вже захаває. Тому з "бонусами за поповнення" потрібно спочатку згодувати денну абонку, а потім поповняти.

Місто
Кишинёв
На одном номере аж две акции, если не было первого пополнения в тарифе бонусы снимут на абонплату!?
Знімуть, в КС бонусні кошти мають вищий приорітет.
Але з "Бонуси за поповнення" потрібно бути обережним, бо поки прийдуть бонуси, то живі гроші білінг вже захаває. Тому з "бонусами за поповнення" потрібно спочатку згодувати денну абонку, а потім поповняти.
Не обязательно платить дневную абон плату можно заказать услугу пауза абонплаты.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Не обязательно платить дневную абон плату можно заказать услугу пауза абонплаты.
Пауза абонплати не захистить від можливої резервації.
Тому денна абонка надійніше.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
За СМСку с числом 91 на номер 478 можно получить 7000 мб на 15 дней . Пользуюсь .
Не для всех.
Сегодня на один из номеров получил предложение поменять симку и получить безлимитный интернет на 3мес. Надо брать.

Останнє редагування:

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Такое предложение пришло на " правильную" СИМку.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Обычная где-то год не пополнялась, жила на счасливых днях, 2 недели назад пополнилась для онлайн занятий с зумом. Тариф лайт+ за 40гр.

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Неділя вечір, після міграції і того як щасливий день вже не дають просто так. Нарешті!
1665344081187.png

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Місто
Тернопіль
За СМСку с числом 91 на номер 478 можно получить 7000 мб на 15 дней . Пользуюсь .
Не для всех.
Сегодня на один из номеров получил предложение поменять симку и получить безлимитный интернет на 3мес. Надо брать.
На дві сімки без активностей прийшло повідомлення про заміну сім картки, але згадки про 1 чи 3 місяці беліму на інтернет не було, лише з інформацією: Гарантійний термін вашої SIM-картки закінчився. Вона може почати працювати з перебоями або повністю вийти з ладу. Для стабільної роботи безкоштовно замініть SIM в магазині Київстар.... В такому випадку якийсь бонус на інтернет належить чи очікувати далі?
П.С. близько року тому на ці ж сім картки приходило повідомлення з безлімом на 3 місяці, але тоді потреби не було

Останнє редагування:
Місто
Киев
vifox, если сим карта работает нормально , я б не торопился с обменом, вдруг потом предложат замену с бонусами )

• Like
Реакції: drmz
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Если не предложили ничего, то ничего и не будет! Лучше подождать!

• Like
Реакції: drmz
Місто
Ружин, Житомирська обл.
Если не предложили ничего, то ничего и не будет! Лучше подождать!
У меня тоже на симке с 3г предлагают поменять. Нет указания на безлим, видимо потому, что сейчас активен год за 365.

Місто
Волинь
vifox, мені роки з 3 активно приходять смс, що потрібно замінити, причому інколи по декілька разів на місяць. Хоча нові сімки лайно, контакти швидше виходять з ладу, не пробував на воду, думаю і окислюються швише.
Оператору просто хочеться віддалено зчитувати з нею інфу, зберігати бази про номер, продавати третім особам :)
Мало того, на цю сімку колись була підключена послуга запасна сім і вона в мене є. Але замінити на неї я не можу, бо в ній нема отого нового чіпа, вся суть в ньому, чому оператори зганяють на нові сімки, все інше лапша для дебілів про " може вийти з ладу"

Останнє редагування:

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
vifox, мені роки з 3 активно приходять смс, що потрібно замінити, причому інколи по декілька разів на місяць. Хоча нові сімки лайно, контакти швидше виходять з ладу, не пробував на воду, думаю і окислюються швише.
Оператору просто хочеться віддалено зчитувати з нею інфу, зберігати бази про номер, продавати третім особам :)
Мало того, на цю сімку колись була підключена послуга запасна сім і вона в мене є. Але замінити на неї я не можу, бо в ній нема отого нового чіпа, вся суть в ньому, чому оператори зганяють на нові сімки, все інше лапша для дебілів про " може вийти з ладу"
оператору просто не хочеться щоб люди ходили і "смоктали" 3G мережу дивлячись відоси з телеграму/вайберів, тому що на 3G у них у всіх зараз йде голос і їм треба щоб всі переходили з 3G на 4G (ті хто споживає мобільний інтернет).

Місто
Волинь
Bebobi, не зовсім то основна причина. Систематизований збір даних основна, це інфа не від оператора, а від знайомих в сбу, які ходять до тих операторів за інфо ;)
Нащо слати 30 смс на рік мені, якщо номер 3 роки в кнопковому телефоні ? Це щоб я розвантажив 3G :D Я перевіряв свій номер (колист був дуже активний), маловато в них інформації про нього, ще і користувався ним в кнопковому телефоні з вручну виставленим (зміненим) imei і то декілька разів

P.S. заміряв зараз кс (метрів 300 від передавача), 4G - 2.5 mbit , 3G - 5 mbit, куди далі зганяти в 0 мегабіт. Пізнім вечором може буде 15, на обох, що 3g, що 4g

Останнє редагування:

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Систематизований збір даних основна
Стара сімка вам з цим не допоможе, всі дзвінки і так йдуть через їх сервери, все про вас відомо. Мало того, відомо навіть де ви ходите, бо є інфа в який час до якої вишки ваша сімка під'єднана.
Нащо слати 30 смс на рік мені, якщо номер 3 роки в кнопковому телефоні ?
Тому що шлють всім у кого стара сімка, щоб коли/якщо ви поміняєте телефон, ви не створювали додаткових навантажень.
P.S. заміряв зараз кс (метрів 300 від передавача), 4G - 2.5 mbit , 3G - 5 mbit, куди далі зганяти в 0 мегабіт. Пізнім вечором може буде 15, на обох, що 3g, що 4g
Який LTE UE Category? У мене поряд з кс вишкою (в зоні прямої, видимості але не прямо під нею) 90-120мбіт. на 4G

1665499654807.png

Зверху