- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Знімуть, в КС бонусні кошти мають вищий приорітет.На одном номере аж две акции, если не было первого пополнения в тарифе бонусы снимут на абонплату!?
Не обязательно платить дневную абон плату можно заказать услугу пауза абонплаты.Знімуть, в КС бонусні кошти мають вищий приорітет.На одном номере аж две акции, если не было первого пополнения в тарифе бонусы снимут на абонплату!?
Але з "Бонуси за поповнення" потрібно бути обережним, бо поки прийдуть бонуси, то живі гроші білінг вже захаває. Тому з "бонусами за поповнення" потрібно спочатку згодувати денну абонку, а потім поповняти.
Пауза абонплати не захистить від можливої резервації.Не обязательно платить дневную абон плату можно заказать услугу пауза абонплаты.
Не для всех.За СМСку с числом 91 на номер 478 можно получить 7000 мб на 15 дней . Пользуюсь .
Трохи не в ту тему, а скільки було раніше?Неділя вечір, після міграції і того як щасливий день вже не дають просто так. Нарешті!
Переглянути вкладення 50468
Надовго?Нарешті!
Біля 9 мбіт в цей час.Трохи не в ту тему, а скільки було раніше?Неділя вечір, після міграції і того як щасливий день вже не дають просто так. Нарешті!
Переглянути вкладення 50468
На дві сімки без активностей прийшло повідомлення про заміну сім картки, але згадки про 1 чи 3 місяці беліму на інтернет не було, лише з інформацією: Гарантійний термін вашої SIM-картки закінчився. Вона може почати працювати з перебоями або повністю вийти з ладу. Для стабільної роботи безкоштовно замініть SIM в магазині Київстар.... В такому випадку якийсь бонус на інтернет належить чи очікувати далі?Не для всех.За СМСку с числом 91 на номер 478 можно получить 7000 мб на 15 дней . Пользуюсь .
Сегодня на один из номеров получил предложение поменять симку и получить безлимитный интернет на 3мес. Надо брать.
У меня тоже на симке с 3г предлагают поменять. Нет указания на безлим, видимо потому, что сейчас активен год за 365.Если не предложили ничего, то ничего и не будет! Лучше подождать!
оператору просто не хочеться щоб люди ходили і "смоктали" 3G мережу дивлячись відоси з телеграму/вайберів, тому що на 3G у них у всіх зараз йде голос і їм треба щоб всі переходили з 3G на 4G (ті хто споживає мобільний інтернет).vifox, мені роки з 3 активно приходять смс, що потрібно замінити, причому інколи по декілька разів на місяць. Хоча нові сімки лайно, контакти швидше виходять з ладу, не пробував на воду, думаю і окислюються швише.
Оператору просто хочеться віддалено зчитувати з нею інфу, зберігати бази про номер, продавати третім особам
Мало того, на цю сімку колись була підключена послуга запасна сім і вона в мене є. Але замінити на неї я не можу, бо в ній нема отого нового чіпа, вся суть в ньому, чому оператори зганяють на нові сімки, все інше лапша для дебілів про " може вийти з ладу"
Стара сімка вам з цим не допоможе, всі дзвінки і так йдуть через їх сервери, все про вас відомо. Мало того, відомо навіть де ви ходите, бо є інфа в який час до якої вишки ваша сімка під'єднана.Систематизований збір даних основна
Тому що шлють всім у кого стара сімка, щоб коли/якщо ви поміняєте телефон, ви не створювали додаткових навантажень.Нащо слати 30 смс на рік мені, якщо номер 3 роки в кнопковому телефоні ?
Який LTE UE Category? У мене поряд з кс вишкою (в зоні прямої, видимості але не прямо під нею) 90-120мбіт. на 4GP.S. заміряв зараз кс (метрів 300 від передавача), 4G - 2.5 mbit , 3G - 5 mbit, куди далі зганяти в 0 мегабіт. Пізнім вечором може буде 15, на обох, що 3g, що 4g