- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Підключили тільки щоНу трохи пообурююсь на 466Може з'явитися сьогодні чи завтра у будь-який час. Але цікаво, як ви плануєте оскаржувати, якщо не з'явиться зовсім. Якщо б вони дуже хотіли зробити подарунок, самі б примусово підключили безлімітний інтернет на 30 чи навіть на 90 днів. Іноді таке було.Я включив 4g і мобільні дані. Але поки що нічого не має.
Post automatically merged:
Вчора намагався підключити. Ще досі немаємені самі підключили ,тіки смс прийшла з інфою ,що підключено .При несплаченій абонці акцію 4g-безлім.інету на 30 днів хтось підключав?
Вони тепер нічого дешевше не пропонують. У мене на всі номери пропонують БазуЧто-то с алгоритмами, в головах маркетоголовых, поменялось у Киевстара. На Без меж Лайт, мурыжили переход на Твій Новый, потом давали на него скидку 50% на год. Всё было логично, видели,что номер вторым в телефоне и не пополняется. Теперь выпаривают Лав Базу, которая на 50% дороже, а скидку 50% на год давать не хотят. Пять раз предлагали скидку на месяц, потом пять раз на два месяца, теперь пошли по новому кругу сначала, со скидкой на 1 месяц. Они что думают, что у нас логика как из анекдота, Проще зануде дать, чем объяснять, что его не хотят).
И что за ерунда в Додатку, удаляешь ихние предложения, пишут что вы их больше не увидеть. И потом они вылазят снова. Зачем предлагать людям то, от чего они уже отказались, тем более повторно. Чтобы создать видимость работы перед начальством? Пусть берут пример с Vodafone, ты от предложения отказался, они что-то новое предлагают. А эти третий месяц одно и тоже предлагают).
Воно то так, але ж предлагали би Базу зі скидкою більше ніж 1 місяць, як це було з НовимПідключили тільки щоНу трохи пообурююсь на 466Може з'явитися сьогодні чи завтра у будь-який час. Але цікаво, як ви плануєте оскаржувати, якщо не з'явиться зовсім. Якщо б вони дуже хотіли зробити подарунок, самі б примусово підключили безлімітний інтернет на 30 чи навіть на 90 днів. Іноді таке було.Я включив 4g і мобільні дані. Але поки що нічого не має.
Вчора намагався підключити. Ще досі немаємені самі підключили ,тіки смс прийшла з інфою ,що підключено .При несплаченій абонці акцію 4g-безлім.інету на 30 днів хтось підключав?
Вони тепер нічого дешевше не пропонують. У мене на всі номери пропонують БазуЧто-то с алгоритмами, в головах маркетоголовых, поменялось у Киевстара. На Без меж Лайт, мурыжили переход на Твій Новый, потом давали на него скидку 50% на год. Всё было логично, видели,что номер вторым в телефоне и не пополняется. Теперь выпаривают Лав Базу, которая на 50% дороже, а скидку 50% на год давать не хотят. Пять раз предлагали скидку на месяц, потом пять раз на два месяца, теперь пошли по новому кругу сначала, со скидкой на 1 месяц. Они что думают, что у нас логика как из анекдота, Проще зануде дать, чем объяснять, что его не хотят).
И что за ерунда в Додатку, удаляешь ихние предложения, пишут что вы их больше не увидеть. И потом они вылазят снова. Зачем предлагать людям то, от чего они уже отказались, тем более повторно. Чтобы создать видимость работы перед начальством? Пусть берут пример с Vodafone, ты от предложения отказался, они что-то новое предлагают. А эти третий месяц одно и тоже предлагают).
Ви дійсно вважаєте, що там сидять люди, які слідкують першим чи другим номером у вашому телефоні стоїть сім-карта?Всё было логично, видели,что номер вторым в телефоне и не пополняется
Даже на регулярно пополняемый. Но симка постоянно в кнопочном телефоне.На без меж лайт плюс комусь давали цей інет безкоштовний?
На пополняемый на 150 грн тоже пришлоПрилетіла СМС про підключення "Усюди безлім" на непоповнюємий Лав. Термін дії приємно здивував - до 25.08.2023![]()
У мене в такому ж телефоні номер який місяця 4 вже без грошей і нічого поки не давали за цей період (Даже на регулярно пополняемый. Но симка постоянно в кнопочном телефоне.На без меж лайт плюс комусь давали цей інет безкоштовний?
Тоже такое пришло на все разом домашний, до 25.08.2023Прилетіла СМС про підключення "Усюди безлім" на непоповнюємий Лав. Термін дії приємно здивував - до 25.08.2023![]()
Означа це, що я не один такий. Я отримав цю акцію примусово, думав що від когось подарунок, тому що в Київстар просто так не дають, навіть якщо акцію дають, то ти маєш САМ її вручну Активувати! А у мене такого не було. Акція сама підключена без мого втручання.. Це дуже здивувало...Отже подарунок,безлімітний інтернет на 90днів, при зміні тарифу зберігся.(котики були не в курсі)Зміна була з підвищенням вартості.
мені таку акцію запропонували, коли я подав заявку на перенесення номера до іншого оператораОзнача це, що я не один такий. Я отримав цю акцію примусово, думав що від когось подарунок, тому що в Київстар просто так не дають, навіть якщо акцію дають, то ти маєш САМ її вручну Активувати! А у мене такого не було. Акція сама підключена без мого втручання.. Це дуже здивувало...Отже подарунок,безлімітний інтернет на 90днів, при зміні тарифу зберігся.(котики були не в курсі)Зміна була з підвищенням вартості.
![]()