- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
У мене в такому ж телефоні номер який місяця 4 вже без грошей і нічого поки не давали за цей період (Даже на регулярно пополняемый. Но симка постоянно в кнопочном телефоне.На без меж лайт плюс комусь давали цей інет безкоштовний?
Тоже такое пришло на все разом домашний, до 25.08.2023Прилетіла СМС про підключення "Усюди безлім" на непоповнюємий Лав. Термін дії приємно здивував - до 25.08.2023
Означа це, що я не один такий. Я отримав цю акцію примусово, думав що від когось подарунок, тому що в Київстар просто так не дають, навіть якщо акцію дають, то ти маєш САМ її вручну Активувати! А у мене такого не було. Акція сама підключена без мого втручання.. Це дуже здивувало...Отже подарунок,безлімітний інтернет на 90днів, при зміні тарифу зберігся.(котики були не в курсі )Зміна була з підвищенням вартості.
мені таку акцію запропонували, коли я подав заявку на перенесення номера до іншого оператораОзнача це, що я не один такий. Я отримав цю акцію примусово, думав що від когось подарунок, тому що в Київстар просто так не дають, навіть якщо акцію дають, то ти маєш САМ її вручну Активувати! А у мене такого не було. Акція сама підключена без мого втручання.. Це дуже здивувало...Отже подарунок,безлімітний інтернет на 90днів, при зміні тарифу зберігся.(котики були не в курсі )Зміна була з підвищенням вартості.
Методом шантажу можна вибити знижкуА на домашній інет від кс приходять якісь акційні пропозиції або привабливі тарифи зі знижками? Чи треба у оператора клянчити?
Коли говорите з оператором про конкуруючих провайдерів, то іноді це дієmikeone переводом особливого рахунку до іншого провайдера по mnp?
Представьте себе, в мой Киевстар пишет, основная карта или нет.Ви дійсно вважаєте, що там сидять люди, які слідкують першим чи другим номером у вашому телефоні стоїть сім-карта?Всё было логично, видели,что номер вторым в телефоне и не пополняется
пише база чи ніЯ представляю...Представьте себе, в мой Киевстар пишет, основная карта или нет.
В мкс на всіх пише Основна сім, навіть якщо у телефоні обидві сім кс.Представьте себе, в мой Киевстар пишет, основная карта или нет.
Представьте себе, в мой Киевстар пишет, основная карта или нет.
Саме це і не розуміє Гудвин, йому здається, що кс бачить якою сімкою він користується як основною, а якою як додатковою (хоча для цього кс повинен знати інформацію про другу сім-карту: якого оператора, частоту поповнення і суми, на які поповнюється номер, кількість та тривалість вхідних і вихідних розмов і на основі цих даних робити висновок яка сім-карта є "основною" для використання).Ну так это пишет у всех, потому что есть услуга "дополнительная SIM" и "Sim для устройств".
Ну если сим в телефоне на связи и на неё нету пополнений, то наверное само собой разумеется, что она не основная).Представьте себе, в мой Киевстар пишет, основная карта или нет.
Саме це і не розуміє Гудвин, йому здається, що кс бачить якою сімкою він користується як основною, а якою як додатковою (хоча для цього кс повинен знати інформацію про другу сім-карту: якого оператора, частоту поповнення і суми, на які поповнюється номер, кількість та тривалість вхідних і вихідних розмов і на основі цих даних робити висновок яка сім-карта є "основною" для використання).Ну так это пишет у всех, потому что есть услуга "дополнительная SIM" и "Sim для устройств".