Акційні пропозиції Київстар

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl

Не хотят улучшать плюшки, тоже самое предложение, только срок акции до 06.07: при переходе на тариф "Love UA Світло" скидка 140грн на 1й месяц, дальше - 190грн./4 недели.
Що ви як малі діти не дадуть вони дешевше і торба, он вже з лютого кс номер сидить на вхідних і що ніяких дешевших тарифів навіть не пропонують, а платити КС дзвінках 75 гривень нізащо я не збираюсь.

RuslanMikhay

Заблокований
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Такой же вопрос хотел задать КС. Ну раз я не подключаю такую акцию, зачем её каждую неделю повторять? Больше повторяться на форуме сам не буду. Выложу сообщение, как только будет что-то новенькое. В чём, если честно, я сильно сомневаюсь. Не тот Киевстар уже давно, не тот. 😞

Місто
Чернігів
Добрий ранок. Розкажіть за Суперсилу- в май киїстар написано що в суперсилу входить гігабітний інтернет. Але приходить смс , що гігабіт коштує 50 грн . Так зніме 50 грн чи ні ?

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Не хотят улучшать плюшки
Не хотят, ну и не надо.В моем случае, идут в сторону интертелекома.Те регулярно попрошайничают и эти каждую неделю шлют смс "дай денег".Нету скидок, нету денег.Воплощать чьи то хотелки, не мое(очень дорого

logist_eg

Заблокований
Місто
Західна Україна
А чё есть реально такие кто перезагружает телефон? Это же идиотизм такое советовать , режим самолёта намного ж проще .
В світі більшість ідіоти. Тому потрібно пропонувати такий варіант, щоб "навєрняка".
По-іншому це називають "захист від дурака".
Не може бути людина бути компетентна у всьому , наприклад пошук замикання при кільцевому підключенні електроприладів для електрика все зрозуміло , а тут всі в курсі що це і як працює ?
——————————————————————————————————————————————————————

«усюди онлайн безлім« — безлімітний інтернет до кінця року. Що навіть без плати за пакет буде працювати ?

Останнє редагування:

webua

Заблокований
Місто
Киев
А чё есть реально такие кто перезагружает телефон? Это же идиотизм такое советовать , режим самолёта намного ж проще .
В світі більшість ідіоти. Тому потрібно пропонувати такий варіант, щоб "навєрняка".
По-іншому це називають "захист від дурака".
Не може бути людина бути компетентна у всьому , наприклад пошук замикання при кільцевому підключенні електроприладів для електрика все зрозуміло , а тут всі в курсі що це і як працює ?
——————————————————————————————————————————————————————

«усюди онлайн безлім« — безлімітний інтернет до кінця року. Що навіть без плати за пакет буде працювати ?
Угу

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Комусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
Вже півтора роки як тиша. В мене з початку війни, в мене і в моїх знайомих данна пропозиція перестала пропонуватися

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Вже півтора роки як тиша. В мене з початку війни, в мене і в моїх знайомих данна пропозиція перестала пропонуватися
Саме так, півтора роки тиша. Ні за 100, ні за 365.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Саме так, півтора роки тиша. Ні за 100, ні за 365.
За то на пів року за 0грн дають.

Зверху