- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Що ви як малі діти не дадуть вони дешевше і торба, он вже з лютого кс номер сидить на вхідних і що ніяких дешевших тарифів навіть не пропонують, а платити КС дзвінках 75 гривень нізащо я не збираюсь.
Не хотят улучшать плюшки, тоже самое предложение, только срок акции до 06.07: при переходе на тариф "Love UA Світло" скидка 140грн на 1й месяц, дальше - 190грн./4 недели.
Такой же вопрос хотел задать КС. Ну раз я не подключаю такую акцию, зачем её каждую неделю повторять? Больше повторяться на форуме сам не буду. Выложу сообщение, как только будет что-то новенькое. В чём, если честно, я сильно сомневаюсь. Не тот Киевстар уже давно, не тот.RuslanMikhay, Зачем дублировать??
ИсправлюсьRuslanMikhay, я о твоём цитировании самого себя, и о повторении.
Не хотят, ну и не надо.В моем случае, идут в сторону интертелекома.Те регулярно попрошайничают и эти каждую неделю шлют смс "дай денег".Нету скидок, нету денег.Воплощать чьи то хотелки, не мое(очень дорогоНе хотят улучшать плюшки
Ні.Але приходить смс , що гігабіт коштує 50 грн . Так зніме 50 грн чи ні ?
Не може бути людина бути компетентна у всьому , наприклад пошук замикання при кільцевому підключенні електроприладів для електрика все зрозуміло , а тут всі в курсі що це і як працює ?В світі більшість ідіоти. Тому потрібно пропонувати такий варіант, щоб "навєрняка".А чё есть реально такие кто перезагружает телефон? Это же идиотизм такое советовать , режим самолёта намного ж проще .
По-іншому це називають "захист від дурака".
УгуНе може бути людина бути компетентна у всьому , наприклад пошук замикання при кільцевому підключенні електроприладів для електрика все зрозуміло , а тут всі в курсі що це і як працює ?В світі більшість ідіоти. Тому потрібно пропонувати такий варіант, щоб "навєрняка".А чё есть реально такие кто перезагружает телефон? Это же идиотизм такое советовать , режим самолёта намного ж проще .
По-іншому це називають "захист від дурака".
——————————————————————————————————————————————————————
«усюди онлайн безлім« — безлімітний інтернет до кінця року. Що навіть без плати за пакет буде працювати ?
Вже півтора роки як тиша. В мене з початку війни, в мене і в моїх знайомих данна пропозиція перестала пропонуватисяКомусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
Пропозиція переїхала на Водафон)Комусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
Там теж рулетка?)Пропозиція переїхала на Водафон)Комусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
Все наше життя - це рулетка))Там теж рулетка?)
Саме так, півтора роки тиша. Ні за 100, ні за 365.Вже півтора роки як тиша. В мене з початку війни, в мене і в моїх знайомих данна пропозиція перестала пропонуватисяКомусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
За то на пів року за 0грн дають.Саме так, півтора роки тиша. Ні за 100, ні за 365.Вже півтора роки як тиша. В мене з початку війни, в мене і в моїх знайомих данна пропозиція перестала пропонуватисяКомусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
на стареньку нокію (мамі дали)на пів року за 0грн дають