- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Вже півтора роки як тиша. В мене з початку війни, в мене і в моїх знайомих данна пропозиція перестала пропонуватисяКомусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
Пропозиція переїхала на Водафон)Комусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
Там теж рулетка?)Пропозиція переїхала на Водафон)Комусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
Все наше життя - це рулетка))Там теж рулетка?)
Саме так, півтора роки тиша. Ні за 100, ні за 365.Вже півтора роки як тиша. В мене з початку війни, в мене і в моїх знайомих данна пропозиція перестала пропонуватисяКомусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
За то на пів року за 0грн дають.Саме так, півтора роки тиша. Ні за 100, ні за 365.Вже півтора роки як тиша. В мене з початку війни, в мене і в моїх знайомих данна пропозиція перестала пропонуватисяКомусь приходила останнім часом пропозиція "рік інтернету за 365"?
на стареньку нокію (мамі дали)на пів року за 0грн дають
Якщо дали на базу, то можна сім для планшету зробити як суперсилуна стареньку нокію (мамі дали)на пів року за 0грн дають
А що, так можна? І обидві симки нормально працюють з інтернетом?Якщо дали на базу, то можна сім для планшету зробити як суперсилуна стареньку нокію (мамі дали)на пів року за 0грн дають
Так, одна в звичайному тел де була, друга в смартфоні.А що, так можна? І обидві симки нормально працюють з інтернетом?Якщо дали на базу, то можна сім для планшету зробити як суперсилуна стареньку нокію (мамі дали)на пів року за 0грн дають
Тоді на 466 дзвонітьОт зараз спробував підключити суперсилу СІМ для другого телефону в додатку. Тариф ЛАВ ЮА База. Пише "Із Суперсилою ви зможете користуватись цією послугою без доплат". Натискаю "Продовжити" і --- "Потрібно підключити платну послугу. Щоб вибрати цю Суперсилу, спочатку потрібно підключити відповідну платну послугу. Зверніться до оператора КЦ за номером 466 або в найближчий магазин Київстар".
І?
Сім для планшету, а не сім для другого тел, це різні послуги.От зараз спробував підключити суперсилу СІМ для другого телефону в додатку. Тариф ЛАВ ЮА База. Пише "Із Суперсилою ви зможете користуватись цією послугою без доплат". Натискаю "Продовжити" і --- "Потрібно підключити платну послугу. Щоб вибрати цю Суперсилу, спочатку потрібно підключити відповідну платну послугу. Зверніться до оператора КЦ за номером 466 або в найближчий магазин Київстар".
І?
Так в мене планшету нема.Сім для планшету, а не сім для другого тел, це різні послуги.От зараз спробував підключити суперсилу СІМ для другого телефону в додатку. Тариф ЛАВ ЮА База. Пише "Із Суперсилою ви зможете користуватись цією послугою без доплат". Натискаю "Продовжити" і --- "Потрібно підключити платну послугу. Щоб вибрати цю Суперсилу, спочатку потрібно підключити відповідну платну послугу. Зверніться до оператора КЦ за номером 466 або в найближчий магазин Київстар".
І?
Це сім для планшету це лише інтернет сімка без дзвінків, а друга послуга з дзвінками.Так в мене планшету нема.Сім для планшету, а не сім для другого тел, це різні послуги.От зараз спробував підключити суперсилу СІМ для другого телефону в додатку. Тариф ЛАВ ЮА База. Пише "Із Суперсилою ви зможете користуватись цією послугою без доплат". Натискаю "Продовжити" і --- "Потрібно підключити платну послугу. Щоб вибрати цю Суперсилу, спочатку потрібно підключити відповідну платну послугу. Зверніться до оператора КЦ за номером 466 або в найближчий магазин Київстар".
І?
Взяв для другого телефону. Там же крім нету ще й звонити можна.
Так а чем эта послуга хуже, чем для планшета?Це сім для планшету це лише інтернет сімка без дзвінків, а друга послуга з дзвінками.
Ну дешевшого тарифу вже немає. Але ще можна почекати знижку 25 грн на абонплату на 3, або 6 (недо) місяцівПідскажіть будь-ласка, не поповнюю рахунок близько 2 міс. через високу абонплату.
Сьогодні прийшла акційна пропозиція "Love UA База" - перший міс. без абонплати, а далі 75гр/міс.
Чи варто вичікувать ще?