Акційні пропозиції Київстар

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Первый раз слышу чтобы оператор номера забирал 😳 По какому параметру это определяется?
Если у вас красивый номер или просто кто-то очень хочет себе именно этот номер, то оператор найдет причину, чтобы у вас его отобрать. Неоднократно об этом писали на разных форумах.

Місто
Одеса
Якщо припейд то не видно чи є реєстрація в додатку Мій Київстар.
Можно попробовать добавить еще один номер в приложение. Если не получается добавить - один из номеров зарегистрирован, или оба зарегистрированы на разные паспорта. Если добавлять гарантировано незарегистрированный номер, и не получается - значит, номер в приложении точно "на паспорте".
Основний номер зареєстрував у кінці 2021 р. У минулому році добавив в додаток один незареєстрований номер. І у зимку цього року ще один незареєстрований номер. Ніяких проблем з додаванням не було.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
у вас красивый номер или просто кто-то очень хочет себе именно этот номер, то оператор найдет причину, чтобы у вас его отобрать
Таке буває із "полочними" чи "голодуючими" не персоніфікованими номерами, якими не користуються, але утримують за собою. Не зустрічав випадків, аби оплачуваний номер, яким активно користуються для вихідних з'єднань, оператор віджав.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
На одном из номеров висят предложения скидки на 6 абонплат в лав юа база и 55гр. За пополнение от 40гр. Какой правельный алгоритм? Пауза, пополнение счёта, переход в тариф? Не сгорят ли бонусы при смене тарифа? Счет пополнять обязательно с карты или можно переводом с др.киевстара.

Місто
Радивилів
alibob, перепрошую, з підписанням через дію з буде різновид контракту?
Якщо не має коштів то заганяє у мінус?

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Контракт - это отдельная ветка тарифов. На них тоже можно полключиться через МКС с подписанием в Дие.
Простая регистрация предоплаченного номера не делает его контрактным и никаких дополнительных обязательств не появляется. Просто замену сим карты сможет произвести только владелец с паспортом, на который зарегистрирован номер.

Місто
Хмельницький
В попередньому пості вже є правильна відповідь. Тільки я не через дію номер прив'язував, в мене тоді її ще не було. Тоді я це робив або через ЄЦП або через банк-айді. Зараз точно не пригадаю. В мінус точно не заганяє.

Місто
Київ
Телефон
Nokia
"Отримайте три рази по 10 000 Мб кожні 4 тижні! Для цього оплачуйте ваш тариф вчасно протягом 90 днів. Пропозиція діє до 08/11/2023." Тариф
Твій Новий - довго був на поличці, зараз активовані Соцмережі без обмежень за 5 грн.

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
В попередньому пості вже є правильна відповідь. Тільки я не через дію номер прив'язував, в мене тоді її ще не було. Тоді я це робив або через ЄЦП або через банк-айді. Зараз точно не пригадаю. В мінус точно не заганяє.
про підписання через дію трохи більше бідь ласка. Дякую

Місто
Радивилів
Тобто, як звичайний припейд, не коштів - нема зв'язку?

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P

Morino

Користувач
Місто
Львів
зараз активовані Соцмережі без обмежень за 5 грн.
Скажіть, будь ласка, чи дійсно без обмежень ці соцмережі? Малюнки, відео, музика - все як у звичайному пакетному інтернеті?
Реклама тарифікується

Cronprog

Android+Root
Місто
Kyiv
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Реклама тарифікується
Це як? Якщо у користувача не сплачена абонплата і немає грошей на рахунку, то і рекламу він не бачить?
Ні, тоді інтернет повністю не працює.
Розкрийте питання. Що відбувається якщо гортаючи стрічку натрапляєш на рекламу? Вона не програється, маєш біле поле, статичну картинку замість відео чи гіфу, чи щось зависає

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Там, здається, тільки текст і не тарифікується, власне, задля того додаткового Гб ця послуга і оплачена, сам тариф - ні.

Зверху