- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Попереднє питання не розкрито. Нащо вам 10 номерів?Періодично подовжую термін дії і записую це все щоб не забути. Штук 7 залишилися а 3 віджали.Та й ще думаю непоповнювали.
Если у вас красивый номер или просто кто-то очень хочет себе именно этот номер, то оператор найдет причину, чтобы у вас его отобрать. Неоднократно об этом писали на разных форумах.Первый раз слышу чтобы оператор номера забирал По какому параметру это определяется?
Основний номер зареєстрував у кінці 2021 р. У минулому році добавив в додаток один незареєстрований номер. І у зимку цього року ще один незареєстрований номер. Ніяких проблем з додаванням не було.Можно попробовать добавить еще один номер в приложение. Если не получается добавить - один из номеров зарегистрирован, или оба зарегистрированы на разные паспорта. Если добавлять гарантировано незарегистрированный номер, и не получается - значит, номер в приложении точно "на паспорте".Якщо припейд то не видно чи є реєстрація в додатку Мій Київстар.
Таке буває із "полочними" чи "голодуючими" не персоніфікованими номерами, якими не користуються, але утримують за собою. Не зустрічав випадків, аби оплачуваний номер, яким активно користуються для вихідних з'єднань, оператор віджав.у вас красивый номер или просто кто-то очень хочет себе именно этот номер, то оператор найдет причину, чтобы у вас его отобрать
Контракт - это отдельная ветка тарифов. На них тоже можно полключиться через МКС с подписанием в Дие.alibob, перепрошую, з підписанням через дію з буде різновид контракту?
Якщо не має коштів то заганяє у мінус?
В попередньому пості вже є правильна відповідь. Тільки я не через дію номер прив'язував, в мене тоді її ще не було. Тоді я це робив або через ЄЦП або через банк-айді. Зараз точно не пригадаю. В мінус точно не заганяє.alibob, перепрошую, з підписанням через дію з буде різновид контракту?
про підписання через дію трохи більше бідь ласка. ДякуюВ попередньому пості вже є правильна відповідь. Тільки я не через дію номер прив'язував, в мене тоді її ще не було. Тоді я це робив або через ЄЦП або через банк-айді. Зараз точно не пригадаю. В мінус точно не заганяє.alibob, перепрошую, з підписанням через дію з буде різновид контракту?
Тобто, як звичайний припейд, не коштів - нема зв'язку?В попередньому пості вже є правильна відповідь. Тільки я не через дію номер прив'язував, в мене тоді її ще не було. Тоді я це робив або через ЄЦП або через банк-айді. Зараз точно не пригадаю. В мінус точно не заганяє.alibob, перепрошую, з підписанням через дію з буде різновид контракту?
Є окрема тема -- https://red-forum.com/threads/Реєстрація-абонентів-передплати-в-мобільних-операторів.21411/про підписання
Скажіть, будь ласка, чи дійсно без обмежень ці соцмережі? Малюнки, відео, музика - все як у звичайному пакетному інтернеті?зараз активовані Соцмережі без обмежень за 5 грн.
Реклама тарифікуєтьсяСкажіть, будь ласка, чи дійсно без обмежень ці соцмережі? Малюнки, відео, музика - все як у звичайному пакетному інтернеті?зараз активовані Соцмережі без обмежень за 5 грн.
Це як? Якщо у користувача не сплачена абонплата і немає грошей на рахунку, то і рекламу він не бачить?Реклама тарифікується
Ні, тоді інтернет повністю не працює.Це як? Якщо у користувача не сплачена абонплата і немає грошей на рахунку, то і рекламу він не бачить?Реклама тарифікується
Розкрийте питання. Що відбувається якщо гортаючи стрічку натрапляєш на рекламу? Вона не програється, маєш біле поле, статичну картинку замість відео чи гіфу, чи щось зависаєНі, тоді інтернет повністю не працює.Це як? Якщо у користувача не сплачена абонплата і немає грошей на рахунку, то і рекламу він не бачить?Реклама тарифікується
Перехід на тариф з Дією це міграція на контрактalibob, перепрошую, з підписанням через дію з буде різновид контракту?